Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No, mul on terve elu 3 lemmikut olnud: Itaalia (enne MM2006), Saksamaa (enne MM2002), Hispaania (enne EM2008). Selle turniiriga kindlustas sinna koha ka Türgi . Türgi siis on ainus võistkond mis on turniiriga mulle lemmikuks saanud Niiet, ma ei kurda.
Midagi pole öelda, mäng oli tõepoolest tõelistele jalkahurmaanidele. Seal oli palju taktikalist võitlust, kontsentratsiooni ja meisterlikkust, kuid eilsele draamale jäi tänane mäng alla.( Nojah iseenesest on pennud alati draama)
Ja ikka endiselt usun ma põhimõttesse, et kui sa oled tugev ja tahad edasi saada, siis pead olema katiivsem pool, ründama, suruma ja tahtma. Tänases mängus ma nägin ainult ettevaatlikkust.
No, kui sa arvad nüüd, et ma mingi gloryhunter olen, siis eksid
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
itaalia oli tänase mängu ehitanud kaitsmisele üles ja said hästi hakkama, kuid antud olukorras vääris siiski hispaania edasipääsu. türgi-hispaania finaal paluks!
Kommentaar