Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM 2008 - veerandfinaalid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Elina Vaata postitust
    Kuule, Hispaania poolt on ainult ajudeta kretiinid. Mul on sust kahju.
    Löö omal lahti, jobu!!!
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Juulis vaatame, kuidas Ford Opelist mööda läheb.

Kommentaar

Algselt postitas billy t Vaata postitust
        mis ma siis nüüd täpsemalt sulle võlgnen?
        ma pole veel otsustanud.
        Annan teada
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
          No, mul on terve elu 3 lemmikut olnud: Itaalia (enne MM2006), Saksamaa (enne MM2002), Hispaania (enne EM2008). Selle turniiriga kindlustas sinna koha ka Türgi . Türgi siis on ainus võistkond mis on turniiriga mulle lemmikuks saanud Niiet, ma ei kurda.
          a venemaa ikka kahh su lemmik ju või ei?
          b-day

Kommentaar

Kuule, Hispaania poolt on ainult ajudeta kretiinid. Mul on sust kahju.
            Jeeeeee, ajudega inimesed on muidugi umbkaitses oleva Itaalia poolt.
            Tubli poiss, ma olen su üle uhke!!!

Kommentaar

Midagi pole öelda, mäng oli tõepoolest tõelistele jalkahurmaanidele. Seal oli palju taktikalist võitlust, kontsentratsiooni ja meisterlikkust, kuid eilsele draamale jäi tänane mäng alla.( Nojah iseenesest on pennud alati draama)

Ja ikka endiselt usun ma põhimõttesse, et kui sa oled tugev ja tahad edasi saada, siis pead olema katiivsem pool, ründama, suruma ja tahtma. Tänases mängus ma nägin ainult ettevaatlikkust.
              Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Ma ei viitsi siin mölisema ka hakata. Seekord oli rohkem õnne Hispaanial ja paremad olid nad ka, nii et rahu enne magama minekut.

Kommentaar

Ma ei viitsi siin mölisema ka hakata. Seekord oli rohkem õnne Hispaanial ja paremad olid nad ka, nii et rahu enne magama minekut.
                  Sellise mänguga ei tohigi mingit õnne olla.

Kommentaar

Juulis vaatame, kuidas Ford Opelist mööda läheb.
                    ralli mind ei huvita
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Ei ole eriti pettunud. Vähemalt ei jäädud mängus alla...Ja samuti oleks hale olnud tappa saada kui ise oleks kõvasti parem olnud...

Penaltid on loterii ja nii läks. Arusaamatu oli, miks DelPiero esimeste hulgas ei löönud. Don seebiks, Lippi tagasi.

Ja mina ikka ja endiselt ennustan, et võitjaks tuleb Türgi, Venemaa (Horvaatia või Rumeenia)

Kommentaar

Algselt postitas kala2 Vaata postitust
                        a venemaa ikka kahh su lemmik ju või ei?
                        No, kui sa arvad nüüd, et ma mingi gloryhunter olen, siis eksid
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                          ralli mind ei huvita
                          See oli Reinule mõeldud muidu.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust

Ja mina ikka ja endiselt ennustan, et võitjaks tuleb Türgi, Venemaa (Horvaatia või Rumeenia)
                            kui venelased suudavad hispaanlasi võita, siis küll jah
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                              Palun, ära enam peale võta.
                              Eks.

Kommentaar

itaalia oli tänase mängu ehitanud kaitsmisele üles ja said hästi hakkama, kuid antud olukorras vääris siiski hispaania edasipääsu. türgi-hispaania finaal paluks!
                                AILTON

Kommentaar

Working...
                                X