Algselt postitas L.Messi123
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2010 Kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustvõib olla loll küsimus, kuid mille alusel on määratud kohtunikud MM-ile? on mingi edetabel vms? või võeti kohtunike nimekiri ette ja visati kulli ja kirja?
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
sama keiss. täie pasaga see mäng sakslaste poolt, aga praegu on küll m***imaitse suus. häbi. häbi. ma loodan, et nüüd peale seda usa ja inglaste pulli sõidetakse korralikult maailma meedia ja rahva poolt FIFA'le sisse oma "ei me ei vaja videokorduseid" jutuga...
kommentaatoritelt ka senise MM 'i parim lause: "ei mina olen jätkuvalt selle poolt, et videokorduseid ei ole vaja" - 21. saj. WTFWTFWTFWTFWTFWTF!!
ilmselt on ka õigustatult nüüd oodata legendaarseid inglise pissed off jalgpallifänneMIA SAN MIA!
Kommentaar
-
see nüüd küll värav ei olnud! väravajoont pall kohe kindlasti ei ületanud! Saksamaa on nii palju parem, et see oleks olnud ebaõiglane ja punase kaardi vääriline kui inglased oleks viigistanud! Niiet kohtunikult igati õige otsus ja jättis nõrgemale meeskonna olematu värava andmata! Pärast ise youtubest saate vaadata , et tegelikult see ei pall ei ületanud mitte midagi ja kuna mul on 1300 krooni vahel, siis see kohe kindlasti ei ületanud üldse mitte midagi! Pall ei ületanud!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustPall ei ületanud!
Kordusest oli näha veel, et kohtunik polnud värava ajal veel kaitsjatega samal joonelgi.
E. AbikohtunikIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSA teed vahest head huumorit, aga käi putsi nüüd.
Kordusest oli näha veel, et kohtunik polnud värava ajal veel kaitsjatega samal joonelgi.
E. AbikohtunikFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSellist kala pole tõesti ammu näinud.
Isegi ilma korduseta oli selgelt näha, et pall käis see.
Aga see eest jätkub huvitav jalgpall.Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar