Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Põhja-Iirimaa - Eesti (7.okt)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kostja hoiab pinget üleval: alles mängupäeval selgub, kas ja mis.

Kommentaar

Hyttynen .. helista mulle 50 54366 kui veel seda jõuad.. meie lennuk stardib 14:55... sulle oleks logistika suhtes paar lippu kaasa anda eriti lihtne kui sa kodus oleksid
      RummaBastards!

Kommentaar

... noo nii poisid - on minek!
        Belfastis kohtume, lahinguväljal näeme --- rsk!
        VÕIT!
        RummaBastards!

Kommentaar

Uskuma ja lootma peab.! Pole kahtlustki ,et tahavad meile kätte maksta . Koduseinad kindlasti aitavad aga peaasi ,et samasugust sauna ei saa nagu me neile siin kütsime. Mõni puuduv tegelane nende poolel ei tee meil midagi kergemaks aga meile võib mõnede mängijate vähene mängpraktiga väga valusalt kätte maksta. Vaatan asjadele reaalselt ja hindan favoriidiks siiski piirlasi. Peame näitama vähemalt sama head mängu nagu võõrsil Sloveenias siis on kõik võimalik. Vaevalt ,et piirlased kodus selliseid prohmakaid teeavd nagu Tallinnas. Päris kõva närv on juba sees ,kuigi mäng on alles reedel. Tunni pärast lennujaama minek.
          FCF Forever

Kommentaar

Homseni! Vallutame Days Hotelli!
            Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Täna Dublini kaudu Belfasti kulgejatele infoks, et kultuuriprogrammi tasuks võtta homme, kolmapäeval, kell 19.05 kohaliku aja järgi algav Dublini ja kogu Iiri jalgpalli võimsaim derby, meile tuttava Shamrock Roversi ja Dublini Bohemiansi vahel.

Kommentaar

Algselt postitas -madis- Vaata postitust
                Fännijalgpall Belfastis!

Põhjaiirlastele sai lubatud, et Eesti fännid mängivad nendega Belfastis ka veidi jalgpalli. Kes Sloveenias fännimängul käisid, võivad ilmselt kinnitada, et võõrustajate orgunn oli ülimalt tasemel. Usutavasti saab nii olema ka Belfastis.

Fännimäng leiab aset Belfastis reedel, 7. oktoobril kell 13.00 kohaliku aja järgi. Mängupaigaks on klubi Crusaders FC kunstmuruväljak (www.crusadersfc.com).

Seega, kes vähegi huvitatud jalgpallimängimisest, siis oodatakse teid mängima.

Kohapeal organiseerib vägesid Ott Pruun, kellega saab kontakti telefonil +372 58136633. Juhul, kui Ott peaks telefoni ära kaotama, siis võib helistada tema reisiseltsiliste numbritel +37256612987 ja +37255678070.
                Käinuna kinnitaks, et sloveenide orgunn oli tõesti tasemel!!! FIFA kohtunikudki kohale aetud, jne jne. Kõik nigu päris mängul. Hümnid jäid ainult mängimata. Iirlased vist juba uhkeldasid Tallinnas selle kolme rahvuse karika võiduga.

Kommentaar

Vassiljev ikka mängib tundub aga pole teada kaua.
                  Ning Stepanovil on probleemid, sama häda mis Raiol oli. Loodan, et ikka saab terveks.

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
                    http://sport.postimees.ee/586410/ees...ihas-on-terve/

Vassiljev ikka mängib tundub aga pole teada kaua.
                    Ning Stepanovil on probleemid, sama häda mis Raiol oli. Loodan, et ikka saab terveks.
                    Feking loteriiks kisub see koosseis meil. Kui Stjopa väljas on, kes siis sinna asemele? Palatu?

Kommentaar

Milleks Palatu? Võtame Soome kõrgliigast Reinatami nt. Nagu ma aru sain, et isegi Viigi korral on meil võimalus edasipääsuks?

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                        Feking loteriiks kisub see koosseis meil. Kui Stjopa väljas on, kes siis sinna asemele? Palatu?
                        Ma ei saa aru, miks Klavani keskele nihutamist kõik nagu tuld pelgavad? Minu arvates mõnes mõttes isegi parem variant, kui Palatu. Vasakule kaitsesse nt Kruglov, poolikusse Kink. Võimalusi on.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                          Klavan keskele, Teniste parema. Ja kõik väga hea.

Kommentaar

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
                            Milleks Palatu? Võtame Soome kõrgliigast Reinatami nt. Nagu ma aru sain, et isegi Viigi korral on meil võimalus edasipääsuks?
                            Sellele pole isegi mõtet mõelda.. viigi korral peaks Serbia kaotama mõlemad mängud ning noh.. vaevalt, et see juhtub.

Kommentaar

Ma olen siin igasugustes Postimeestes ja Delfides lugenud,kus P-Iiri mängijad väidavad, et 4-1 kaotus Eestile oli täielikult mängijate süü(see on muidugi ka õige) ja treeneril selles süüd pole.Minu arust ei olnud P-Iiri mängijatel mitte ühtegi korraliku võimalust (peale selle, mis, kui Pareiko Healy maha tõmbas).Järelikult polnud rünnakul korraliku mängujoonist ja selle eest peab juba treener hoolitsema.
                              Keskkaitsesse oleks muidugi Palatu Stepanovi asemel parim variant.Rünnak on muidugi, see, mida Rüütli puhul on võimatu ette näha.

Kommentaar

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

Kommentaar

Working...
                                X