Kostja hoiab pinget üleval: alles mängupäeval selgub, kas ja mis.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Põhja-Iirimaa - Eesti (7.okt)
Collapse
X
-
Uskuma ja lootma peab.! Pole kahtlustki ,et tahavad meile kätte maksta . Koduseinad kindlasti aitavad aga peaasi ,et samasugust sauna ei saa nagu me neile siin kütsime. Mõni puuduv tegelane nende poolel ei tee meil midagi kergemaks aga meile võib mõnede mängijate vähene mängpraktiga väga valusalt kätte maksta. Vaatan asjadele reaalselt ja hindan favoriidiks siiski piirlasi. Peame näitama vähemalt sama head mängu nagu võõrsil Sloveenias siis on kõik võimalik. Vaevalt ,et piirlased kodus selliseid prohmakaid teeavd nagu Tallinnas. Päris kõva närv on juba sees ,kuigi mäng on alles reedel. Tunni pärast lennujaama minek.FCF Forever
Kommentaar
-
Käinuna kinnitaks, et sloveenide orgunn oli tõesti tasemel!!! FIFA kohtunikudki kohale aetud, jne jne. Kõik nigu päris mängul. Hümnid jäid ainult mängimata. Iirlased vist juba uhkeldasid Tallinnas selle kolme rahvuse karika võiduga.Algselt postitas -madis- Vaata postitustFännijalgpall Belfastis!
Põhjaiirlastele sai lubatud, et Eesti fännid mängivad nendega Belfastis ka veidi jalgpalli. Kes Sloveenias fännimängul käisid, võivad ilmselt kinnitada, et võõrustajate orgunn oli ülimalt tasemel. Usutavasti saab nii olema ka Belfastis.
Fännimäng leiab aset Belfastis reedel, 7. oktoobril kell 13.00 kohaliku aja järgi. Mängupaigaks on klubi Crusaders FC kunstmuruväljak (www.crusadersfc.com).
Seega, kes vähegi huvitatud jalgpallimängimisest, siis oodatakse teid mängima.
Kohapeal organiseerib vägesid Ott Pruun, kellega saab kontakti telefonil +372 58136633. Juhul, kui Ott peaks telefoni ära kaotama, siis võib helistada tema reisiseltsiliste numbritel +37256612987 ja +37255678070.
Kommentaar
-
Feking loteriiks kisub see koosseis meil. Kui Stjopa väljas on, kes siis sinna asemele? Palatu?Algselt postitas cyhton Vaata postitusthttp://sport.postimees.ee/586410/ees...ihas-on-terve/
Vassiljev ikka mängib tundub aga pole teada kaua.
Ning Stepanovil on probleemid, sama häda mis Raiol oli. Loodan, et ikka saab terveks.
Kommentaar
-
Ma ei saa aru, miks Klavani keskele nihutamist kõik nagu tuld pelgavad? Minu arvates mõnes mõttes isegi parem variant, kui Palatu. Vasakule kaitsesse nt Kruglov, poolikusse Kink. Võimalusi on.Algselt postitas markofkin Vaata postitustFeking loteriiks kisub see koosseis meil. Kui Stjopa väljas on, kes siis sinna asemele? Palatu?
Kommentaar
-
Klavan keskele, Teniste parema. Ja kõik väga hea.Algselt postitas markofkin Vaata postitustFeking loteriiks kisub see koosseis meil. Kui Stjopa väljas on, kes siis sinna asemele? Palatu?
Kommentaar
-
Sellele pole isegi mõtet mõelda.. viigi korral peaks Serbia kaotama mõlemad mängud ning noh.. vaevalt, et see juhtub.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMilleks Palatu? Võtame Soome kõrgliigast Reinatami nt. Nagu ma aru sain, et isegi Viigi korral on meil võimalus edasipääsuks?
Kommentaar
-
Ma olen siin igasugustes Postimeestes ja Delfides lugenud,kus P-Iiri mängijad väidavad, et 4-1 kaotus Eestile oli täielikult mängijate süü(see on muidugi ka õige) ja treeneril selles süüd pole.Minu arust ei olnud P-Iiri mängijatel mitte ühtegi korraliku võimalust (peale selle, mis, kui Pareiko Healy maha tõmbas).Järelikult polnud rünnakul korraliku mängujoonist ja selle eest peab juba treener hoolitsema.
Keskkaitsesse oleks muidugi Palatu Stepanovi asemel parim variant.Rünnak on muidugi, see, mida Rüütli puhul on võimatu ette näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMilleks Palatu? Võtame Soome kõrgliigast Reinatami nt. Nagu ma aru sain, et isegi Viigi korral on meil võimalus edasipääsuks?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar