Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Iirimaa (EM playoff)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

K ui siin juba unenägude peale asi läinud on, siis mina nägin täna, et Eesti võitis suhteliselt kaheldavast pendlast kodus 1-0 (jah, ma nägin unes situatsioonist kordust, mille põhjal otsustasin). Point oli aga selles, et millegipärast mängisime hoopis Horvaatiaga. Üldiselt moodustaksid jalgpalli-unenäod päris oma teema juba.

Kommentaar

Eile töölt lahkudes ütlesin, et kes homme sinises ei tule, on IIRLANE! Täna on meil siin ainult üks iirlane ja seegi varises minu hukkamõistva pilgu ees põrmu.
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

ment oled vä?
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

banaanikoorest sinisargid - http://soccernet.espn.go.com/feature...a-skin?cc=5739
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Head võidupäeva kõigile!

Vähemalt mõnele Pärnust tulevale fännile on heaks soojenduseks kell 17 Infonet-Pärnu U17 mäng.
            Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Killing a Leprechaun will undo whatever evil magic the offending leprechaun has afflicted upon you or your loved ones. There is a time limit to reverse the spell so act quickly. Rember the only way to kill a Leprechaun is to stab its brain(which is located in the foot, may be left or right, Stab both!) This is the only reason to kill a leprechaun. You should never steal a Leprechauns gold or booze! Get your own!

Remember you have to stab it in the foot!

Mõni tund veel

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

1. unenägu: mäng peeti mingis sisehallis ja Vassiljev virutas 1. minutil palli oma väljakupoolelt ristnurka. Ärgates polnud lõpuvile veel kõlanud, ent seis oli 1-0.

2. unenägu: detaile ei mäleta, aga saime 0-3 tappa.

3. unenägu: urrrr, heheh eh, natuke liiga isiklik...

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                  Eile töölt lahkudes ütlesin, et kes homme sinises ei tule, on IIRLANE! Täna on meil siin ainult üks iirlane ja seegi varises minu hukkamõistva pilgu ees põrmu.
                  Ma lubasin kõik sinise markeriga ära märgitada, kes sinises ei tule

Kommentaar

Esimene tiir siis linnapeal sinises tehtud
                    Ütleme nii, et järelevaatamist on küll ja veel, kuid sinist väga ei kohanud.

PS! Läbi vanalinna jalutades kohtasin paari iirlast, kes, tõele au andes, olid silmnähtavalt vähekene pohmellis, soovisid kena mängu ja et parim võitku

Kommentaar

Nägin kah täna mängu unes. Kahjuks ainult mingit osa, minuteid ja lööjat ei oska öelda, ent kuskil mängu lõpu poole see oli, nii umbes 70-80nda minuti paiku. Igatahes siis Eesti lõi iirlastele ühe ära ja 1-0 seisult ma ka üles ärkasin.

Kommentaar

Istun töö juures üksi nagu alati, aga uhkelt sinisärgis. Hommikul tööle sõites ei näinud ühtki sinist inimest. Poissiuss läks küll kooli, koondisesärk uhkelt seljas, eks kuuleb, kas koolis oli sinist näha.

Kommentaar

Selline tunne ongi

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
                            Selline tunne ongi

Väga viis oleks seda lugulaulukest staadionil enne mängu täisvolüümiga kõlaritest purskumas kuulda!

Kommentaar

Algselt postitas ttBoll Vaata postitust
                              Kas Hispaanias olles mul netist etv vahendusel ka võimalik on mängu näha?
                              Mine mingisse Iiri baari. Kindlasti näidatakse mängu. Kus kohas sa elad?

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
                                Mine mingisse Iiri baari. Kindlasti näidatakse mängu. Kus kohas sa elad?
                                Ibizal, Santa Eularias. Siin on kaks Iiri pubi küll, aga probleem selline , et hooaeg läbi ja mõlemad kohad on kinni pandud juba...
                                Koondise põhimängija

Kommentaar

Working...
                                X