K ui siin juba unenägude peale asi läinud on, siis mina nägin täna, et Eesti võitis suhteliselt kaheldavast pendlast kodus 1-0 (jah, ma nägin unes situatsioonist kordust, mille põhjal otsustasin). Point oli aga selles, et millegipärast mängisime hoopis Horvaatiaga. Üldiselt moodustaksid jalgpalli-unenäod päris oma teema juba.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Iirimaa (EM playoff)
Collapse
X
-
-
Killing a Leprechaun will undo whatever evil magic the offending leprechaun has afflicted upon you or your loved ones. There is a time limit to reverse the spell so act quickly. Rember the only way to kill a Leprechaun is to stab its brain(which is located in the foot, may be left or right, Stab both!) This is the only reason to kill a leprechaun. You should never steal a Leprechauns gold or booze! Get your own!
Remember you have to stab it in the foot!
Mõni tund veel
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustEile töölt lahkudes ütlesin, et kes homme sinises ei tule, on IIRLANE! Täna on meil siin ainult üks iirlane ja seegi varises minu hukkamõistva pilgu ees põrmu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Erko Vaata postitustSelline tunne ongi
Väga viis oleks seda lugulaulukest staadionil enne mängu täisvolüümiga kõlaritest purskumas kuulda!
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustKas Hispaanias olles mul netist etv vahendusel ka võimalik on mängu näha?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustMine mingisse Iiri baari. Kindlasti näidatakse mängu. Kus kohas sa elad?Koondise põhimängija
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar