Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Ungari (12.oktoober 2012, Tallinn)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Noo kui Vunk vahetusest tuli, oli minumeelest asi üsna okei - võetakse välja väsinud Juki või Vassiljev. Keskväljapaar tegi tõsist tööd ning et kaitses natukenegi peaks, tood sisse värsked jalad. Aga, et Taki vastu?! Nojah, maitse küsimus. Miks aga Vunk nii kõrgele jäi mängima, vot see on tõepoolest huvitav

Kordan seda taaskord, aga mängu esimesed 15 minutit on treeneri teha. Mott tuleb lakke ajada ning meestel peab riietusruumist lahkudes tuli silmis olema. Mõlemad poolaja algused aga uneleti.

Üldplaanis aga oli tegemist meie parima mänguga see valiktsükkel. Mulle tegelikult meeldis. Pall liikus ja iga mees poolkaitses ja ründes võis ja suutis ka ise ette võtta ning seeläbi oli justkui ungarlastel kaa raskem. Kui vaid, oleks natuke parem teineteise mõistmine ja Juki gramm kiirem, mis siis veel saanuks!
    Aga tõsiasi on see, et lasime üsna kerge värava lüüa ning peale seda tõmmas Ungari rahulikult kaitsesse ära ning seisis korralikult lõpuni. Kui meil enam nii palju ruumi ei olnud ja ääri kasutada ei mõistetud, hakati liigselt lootma Vassiljevi peale. Ning viimased 15 minutit oldi juba üsna väsinud ja ideed ka paistsid otsas olevat.
    Katastroofi hetkel ei näe ja kaitses püsisime üsna kindlad (Pareikolt muidugi super töö). On millelt edasi minna küll.
    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas külavanem Vaata postitust
      Prints võiks proovida, kui Eestist uut treenerit otsida.
      Jaak Prints siis?

Kommentaar

1) Me lähme välja praktiliselt ründavaima meeskonnaga, kes meil võtta on, aga esimesel poolajal tekitame paar poolikut olukorda ainult.
        2) Muidugi imeme kohe teise alguses värava nagu Rumeenia vastu
        3) Muidugi võetakse kõige teravam kutt meie poolt kohe pärast väravat välja. Esimene vahetus pidanuks olema Oper---Purje.
        4) Kaks järgmist vahetust samuti täiesti "meh".
        5) Ma ei saa sellest Operi armastusest aru väga. Kutt on hea ühe poolaja jagu, max 60 minutit. KINDLASTI mitte aga täismäng.
        6) Rüütli.....on aeg. Kui Andorrast võitu ei tule, siis minu meelest peaks seda tegema päevapealt, et oleks aega kevadeni uusi plaane teha.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
          Rüütli.....on aeg. Kui Andorrast võitu ei tule, siis minu meelest peaks seda tegema päevapealt, et oleks aega kevadeni uusi plaane teha.
          Andorrast tuleb 0:0.

Kommentaar

Prints võiks proovida, kui Eestist uut treenerit otsida.
            Milline prints? albert? charles?
            Mida te seda tihhoni kiidate, esimesel poolajal jäi mitu korda hiljaks ja värav tuli ju ka tema passiivsusest
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
              Milline prints? albert? charles?
              Ei kahemilline.

Kommentaar

Okei. Nahui. Õlmar rindu ja loogikaline mõtlemine tagasi:

- Ojamaa välja - MIKS???
                - kaotusseisus Vunk sisse - MIKS???
                - Šišov - väga hea. Üllatus.
                - Lindpere - kui kõik oigavad, et Lind on aeglane ja perse, siis mida arvata kogu meeskonnast, kui peale mängu, kus enamvähem elu ja surm kaalul, peab nentima, et Lind oli üks paremaid platsil üldse?
                - Vassiljev - hard reset needed. Kellele Kostja platsilt ära minnes ärritunult žestikuleeris sinna lõunatribka ülemisse vasakusse nurka? Keegi näitas fakki? Kostja - kui nii oli, siis harju asjaga, kui sa nii kavatsed edasi mängida. Rüütli tundus ka tribüünjilt tulnud reaktsioonist häirituna, esimest korda näen siukest asja. Harju ära, Tarmo - selline oleks nõuanne.
                - mis Klavaniga sai? Hoiti Andorra mänguks või, ffs?
                - juudi kohtunik... Kahevõitlustest 80% vile Eesti kahjuks. Kolm kätt mängu jooksul märkamata. Kolm valesti määratud auti. Okei...

Unustage ära see alagrupi neljas koht ja tooge sisse Mets, Luigend, Toomet ja Rättel ja andke noortele kogemust ja mänguaega. Kvalifikatsiooniturniir on nagunii perses, laskem siis noortel nüüdki seda PÄRIS õhku nuusutada.

Jah, ma räägin risti vastupidist juttu oma nädala-paari eelsetele seisukohtadele. Täna ma enam ei usu, et Rüütli oleks oma võimete juures suuteline sellest koosseisust enamat välja pigistama.

Kurb. Kurb.

Kommentaar

Külalistele 3 punni, Eestile ümmargune null, Vassiljev ja Eesti mäng on läbi hammustatud, kummalised vahetused, madjarite paljad poisid fännasid nagu vutiriigis kombeks, trahvivaba püro nii, et mängu ei peatatud, meite fännidele preemiaks kohaletuleku eest traditsiooniliselt põhjalik läbiotsimine, pikad puhveti ja WC järjekorrad, pask ilm, pasunatest sitavett täis kõrvad ja ikka oleme õnnelikud-rõõmsad misssiis, et lutti saime....

Koondisevutt Eestis nagu tavaliselt.

Kommentaar

Ei kahemilline.
                    Igor Prins!

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                    - juudi kohtunik... Kahevõitlustest 80% vile Eesti kahjuks. Kolm kätt mängu jooksul märkamata. Kolm valesti määratud auti. Okei...
                    pluss nurgalöök andmata, seistes ise viie meetri kaugusel

Miks fännikal kõik nii elevile satuvad kui vest mööda jalutab ja lehvitab?
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Ei viitsi ka mängust eriti jahuda. Oli häid hetki, oli halbu.. Oli häid mängijaid, olid halbu. Head võeti õnneks välja ja poolvigased jääti lõpuni sisse. Mäng läks enam-vähem nii nagu oli oodata.

Räägin parem ühest kummalisest juhtumisest mis toimus pärast mängu. Kõndisin pahaaimamatult auto poole, kui äkitselt kadus mu kaelast sall. Vaatasin selja taha. Mida ma näen - mu sall jookseb koos mingi selliga lõuna suunas. Mis seal ikka, võtsin siis sallile sappa, ise mängust järelejäänud häälega tonti sõimates. Varsti ühinesid uudse maratoniga ka kõrval lonkinud kaas-pantrid. Kui tont peale paari ebaõnnestunud haaki perseli käis ja vahemaa mõnele meetrile kahanes, otsustas tropp alla anda ja viskas salli minema. Korjasin kalli kaelaehte mudast üles. Taas pead tõstes nägin kuidas sallivaras üritas talle järele jõudnud Renele tulutult sisse sõita. Pärast äpardunud lööki punus must kogu öösse ja sinna ta jäigi. Hiljem tunnistajate käest kuulsin, et emakeeleks oli ahvil ungari keel. Vigases inglise keeles proovis ta eemal teda peatada üritanud eestlastele selgeks teha, et ta ei ole midagi varastanud. Kuna tal tõesti salli enam käes ei olnud, siis lasksid nood tundmatud kaasmaalased tal edasi joosta. Jumal temaga. Arvestades ungari ja eesti fännide suht suurt konsentratsiooni selles konkreetses piirkonnas oligi ehk hea, et minema sai. Vastasel juhul oleks see idiootsus ehk veel suuremaks idiootsuseks arenenud.. Igaljuhul kummalised kombed ungarlastel..

Kommentaar

Lindperet oli valus vaadata. Iga samm teeks vanale mehele justkui põrguvalu, nõnda vaevaline oli see jooks.

PS! Ja, tra! Pool koondist peaks õppima ära normaalse esimese puute pallile. Täna oli see element totaalne oksakoht.

Kommentaar

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
                          Ei viitsi ka mängust eriti jahuda. Oli häid hetki, oli halbu.. Oli häid mängijaid, olid halbu. Head võeti õnneks välja ja poolvigased jääti lõpuni sisse. Mäng läks enam-vähem nii nagu oli oodata.

Räägin parem ühest kummalisest juhtumisest mis toimus pärast mängu. Kõndisin pahaaimamatult auto poole, kui äkitselt kadus mu kaelast sall. Vaatasin selja taha. Mida ma näen - mu sall jookseb koos mingi selliga lõuna suunas. Mis seal ikka, võtsin siis sallile sappa, ise mängust järelejäänud häälega tonti sõimates. Varsti ühinesid uudse maratoniga ka kõrval lonkinud kaas-pantrid. Kui tont peale paari ebaõnnestunud haaki perseli käis ja vahemaa mõnele meetrile kahanes, otsustas tropp alla anda ja viskas salli minema. Korjasin kalli kaelaehte mudast üles. Taas pead tõstes nägin kuidas sallivaras üritas talle järele jõudnud Renele tulutult sisse sõita. Pärast äpardunud lööki punus must kogu öösse ja sinna ta jäigi. Hiljem tunnistajate käest kuulsin, et emakeeleks oli ahvil ungari keel. Vigases inglise keeles proovis ta eemal teda peatada üritanud eestlastele selgeks teha, et ta ei ole midagi varastanud. Kuna tal tõesti salli enam käes ei olnud, siis lasksid nood tundmatud kaasmaalased tal edasi joosta. Jumal temaga. Arvestades ungari ja eesti fännide suht suurt konsentratsiooni selles konkreetses piirkonnas oligi ehk hea, et minema sai. Vastasel juhul oleks see idiootsus ehk veel suuremaks idiootsuseks arenenud.. Igaljuhul kummalised kombed ungarlastel..
                          Mürks, vana kamraad... Pean sulle tsiteerima surematut klassikut sapöör Vodičkat.

"Sinust ka kellegi trööstijat," ütles Vodička ja sülitas põlastavalt. "Inimesel on pea musta muret täis, kuidas sellest puntrast ja värgist välja pääseda, et nende madjari molkustega sotid sirgeks teha, kuid tema tahab inimest mingi lehmasitaga trööstida."

või

"Meie olime oma töö teinud, ja mis üle selle, polnud enam meie mure. Rindel oli väga lihtne: iga päev läks keegi kaduma, ja mine otsi neid Drinast taga. Järjest ujus mõni tursunud partisan meie punsunud maakaitseväelasega kõrvuti mööda Drinat kenasti alla Doonau poole. Mõned uued mehed, kes esimest korda sihukest pilti nägid, said väikese palaviku."
                          "Neile oleks pidanud hiniini andma," ütles Švejk.

või

"Kui ma oleksin midagi autut teinud, poleks ma samuti üles tunnistanud," arvas sapöör Vodička. "Aga kui see kohtu-uurijast vurle küsis:"Kas kaklesite?" siis ütlesin:"Jah, kaklesin." - "Kas lõite kedagi?" - "Jah, lõin, härra kohtu-uurija." - "Kas seejuures kedagi haavasite?" - "Kindlasti, härra kohtu-uurija!". Las teab, kellega tal tegemist! Tõesti häbilugu, et meid niimoodi vabaks lasti! Kukub nii välja, nagu ei tahaks ta uskuda, et ma oma rihma nende madjarireode turjal tantsitasin, et ma neist nuudlid tegin, neil näod üles lõin."

Kui kõik on putsis, siis tsitaadid Švejkist on ALATI omal kohal!

Kommentaar

Myrgel, vastaste atribuutika pihtapanek on nii mõnegi riigi (eriti Ida-Euroopa) ultrakultuuris aksepteeritav tegevus, nagu sõjas, kaitse ja hoia oma riigi/klubi sümboolikat...

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                              Myrgel, vastaste atribuutika pihtapanek on nii mõnegi riigi (eriti Ida-Euroopa) ultrakultuuris aksepteeritav tegevus, nagu sõjas, kaitse ja hoia oma riigi/klubi sümboolikat...
                              Nagu suvel näha sai, siis ka põdrapask armastab sellist teguviisi...

Kommentaar

Noh jah.

Oma eelneva jutu juurde tagasi tulles - et rahvuskoondise eest mängides meie top 15 mehed on anno 2012 olnud lausa haiglaselt ebastabiilsed - siis siinkohal peaks kiitma sellist härrat nagu Rähn, 'mõnusalt' läbisõimatud mees peale kuulsat omaväravat mõni aasta tagasi -minu arust on see kaitseankur tegelikult olnud sel aastal vast koondise stabiilseim mängija (mis ühtlasi tähendab, et sellest aastast praktiliselt midagi head pole meenutada meil näiteks 10 aasta pärast) - kindlasti mitte päris maailma tippklass, kuid omajagu üle keskpärase ning äärmise ebastabiilsuse ulatuv esitus.

Keda teie pakuksite meie rahvuskoondise parimaks 2012? Eelmisel aastal kindlasti oli Kostja nr 1, kuid sel aastal on ikka äärmiselt segane seis ...

Kommentaar

Working...
                                X