Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Ungari (12.oktoober 2012, Tallinn)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Muide, üks vähestest positiivsetest elementides eilase õhta man: Klavani puudumise üle küll ei osanud kurbust tunda. Moross ja Rähn pidasid suurepäraselt. See on üli-ülihea, Piiroja langemisega tekkinud augu võib vist täitsa rahulikult lapituks lugeda.

Kommentaar

Rüütli on süüdi, et saadi tugevamate (Türgi, Rumeenia) käest peksa? Või siis et eilne sixt-fifty mäng pähe saadi? Ja kokkuvõttes ei olnud Rüütli see, kes oma või vastase värava all sittus ju.

Kommentaar

Ootame enne ikkagi valikturniiri lõpu ära ja siis hakkame põhjapanevaid otsuseid tegema. Oli meil ka eelmisel valikturniiril ju väike mõõn ja kui ma ei eksi , siis räägiti juba , kuidas oleks vaja Rüütli välja vahetada... ja mis pärast juhtus oli see, et temast sai juba aasta treener. Ei imesta , kui praeguselgi hetkel samamoodi on ja järgmine aasta juba Hollandile ja co-le koti pähe tõmbame.
        Veidi kannatust ja las poisid veel timmivad oma vormi
        Koondise põhimängija

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
          Rüütli on süüdi, et saadi tugevamate (Türgi, Rumeenia) käest peksa? Või siis et eilne sixt-fifty mäng pähe saadi? Ja kokkuvõttes ei olnud Rüütli see, kes oma või vastase värava all sittus ju.
          No kurat ja põrgu, sellise loogika järgi pole treenerit üldse vaja, mehed mängivad ju!

Kommentaar

Algselt postitas ttBoll Vaata postitust
            +11111
            Lõpuks ometi üks arukas arvamus ka. See üks vahetus , okei mina ei saand ka sellest aru, aga et hakata siin Rüütli ja Vassiljevi kallal nokkima, krt küll Rüütli pole see kes meeste vormi kontrollida saab ja samuti mitte Vassiljev. On nii häid kui ka halbu päevi, ei sa ju nii lihtsalt alla anda ega hakata prääksuma siin et treenerivahetust vaja. Uskumatu!

Täitsa nõus!

Jõhker vingumine käib. Ma olen nõus, kaotusega ei saa mitte kunagi rahule jääda. Ent oma tasemele vastavalt mängisme küll. Heal päeval oleks seis olnud 1:0 meie kasuks. Poolvõimlusi oli mitmeid, ja üks 99% võimalus. See ongi jalgpall - vahel võidad, vahel kaotad.

Ja miks te arvate, et valikturniir on läbi? Minu meelest, ja seda täitsa ausalt, on eesti väga hea õnne korral võimeline võitma või viigistama kõik järgnevad mängud =)

Kommentaar

Usume edasi, mis meil üle jääb. Tõmbame ohates sallid-särgid selga ja ajame end välja. Peab uskuma.

Kommentaar

Ning mõelge korra kaine mõistusega. Kas eelmise valiktsükli ( kus oli siiski väga väga ropult õnne) kõrvaljätmise korral me praegu räägiksime treenerivahetusest? Meie ootused on ( vb mõistetavalt) liiga kõrgeks aetud. Varem poleks me undki näinud sellest, et võiksime nendest kolmest mängust nt 6 punkti saada. Ent praegu ilmselgelt jälle lootsime et kodus saame võidud kätte ja ehk isegi võõrsil viigi. Selles mõttes, et tegime imet küll eelmine valiktsükkel, aga ei saa loota et iga järgmine läheb täpselt sama hästi ja meil sama ropult õnne on. Ning siis ei tasu kohe hakata mängijate ja treeneri pihta näitama, et sitasti mängivad.
                Koondise põhimängija

Kommentaar

Ilma igasuguse teravata ja tahtmiseta kellegagi kaklema minna küsin vastu: KELLE peale tohib näidata, kui mehed sitasti mängivad? Fännide?

Ja ikkagi - kusagilt ei ole tulnud vastust ega isegi mingit analüüsi juppi sellele, miks Vassiljev on väljakul nõnda ära null(itud) viimastes üliolulistes mängudes? Vormilangusest või ajutisest kriisist ei saa ju rääkida, kui mees koduklubis pidev põhimees ja mängib nagu kulda?

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                    Usume edasi, mis meil üle jääb. Tõmbame ohates sallid-särgid selga ja ajame end välja. Peab uskuma.
                    Nii see pärisfänni elu käib. Heas kui halvas. Olgem ausad, pärast Poola võitu vahetult enne valikturniiri oli kõigil meri põlvini, nüüd 3 mängu hiljem...
                    Kas just alagrupi teise koha, kuid oma au päästmiseks on koondisel punkte laual mida võtta veel küll. Alustame Andorrast.
                    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                      Ilma igasuguse teravata ja tahtmiseta kellegagi kaklema minna küsin vastu: KELLE peale tohib näidata, kui mehed sitasti mängivad? Fännide?
                      Jube hea küsimus. Aga antud juhul - mina ütleks, et mehed mängisid vastavalt enda võimetele. Kui keegi mängib alla enda võimete, siis justkui võiks näpuga näidata. Olgu, Vassiljev pole suutnud särada nii nagu varem, aga oleme ausad, ta on viimastes mängudes korralikult kinni võetud, aga sellevõrra rohkem oli ruumi Lindperel. Oper jättis ülimõnusa võimaluse torkamata, seda võib ette heita küll.

Miks mina koondist toetan? Sest vähemasti senimaani on mulle tundunud, et mehed annavad ennast väljakul maksimumi. Senikaua kui see nii on, konkurentsitu võitlus, ma olen ikka omadega

Ja senikaua, kuni fännid tulihingeliselt niisuguseid asju arutavad siin, olgugi kui mõnes küsimuses arvamused ei ühti, ma olen fännide üle ka uhke. See näitab, et fännidele läheb asi korda. Ja see mulle meeldib. Arvamuse erisus ja siinne argumenteeritud arutelu on maru vinge. Niisama lahmimine, et kelle noksi Vunk imeb, on küll tõtt-öelda veits nõme, aga igaüks väljendab enda mõtteid nii hästi, kui oskab.

Kommentaar

Andorra mängus loodaks ikkagi Purjet põhis näha, viimase 15 minuti jooksul ainus eestlane vast, kes teravusi lõi

Kommentaar

Mürks, vana kamraad... Pean sulle tsiteerima surematut klassikut sapöör Vodičkat.
                          Minulegi meenus vana sapöör.

"Eks meie Meistrik kargaski ringi keskele ja kukkus ühelt honveedilt kõige marudamat eite ära kiskuma. Honveed kukkus midagi mulisema, aga Meistrik tegi talle otsemaid ühe tulise ja sellel kohe sussid püsti. Ega meiegi enam pikka aru pidanud, überschwungid kätte, ots ümber rusika, et tääk käest ära ei lendaks ja sekka. Ma veel karjusin: "Süüdi või süütu - andke aga igaühele!" Ja siis läks loputamiseks. Madjarid tahtsid akendest välja hüpata, meie neil akende peal jalust kinni ja tagasi kõrtsituppa. Kes polnud oma poiss, see muudkui sai. Eks külavanem ja sandarmid proovinud oma nina vahele pista. Said ka oma sauna."

"See veel puuduks, et too madjar meile millegagi vastu kolu virutaks," vihastas Vodicka. "Ma võtan ta kõri pihku ja kupatan ta teiselt korralt trepist alla, nii et ta lendab nagu šrapnell. Nende põrgu madjaritega ei või pikka pidu pidada. Mis neid hellitada!"
                          "Vodicka, sa pole ju nii palju võtnud. Mina võtsin kaks kortlit rohkem kui sina. Saa aru, me ei tohi miskit lamenti teha. Selle eest pean ju mina vastutama. Asi puutub ikkagi naisterahvasse."
                          "Valan ka temale, Švejk, mul üks kama kõik. Sa ei tunne veel vana Vodickat."

Kommentaar

Olgem ausad, et eelmine valiktsükkel jõudsime me nii kaugele tänu Kostjale ja Kinkile. Nende kauglöögid põhjustasid vastastele ikka väga palju pahandusi. Nüüd oskavad vastaseid juba neid karta ja seeläbi jälgitakse ka neid hoolikamalt. Kuna need kaks on mängust ära lõigatud siis on ka koondise mäng halvatud.

Kommentaar

ma ei tea kustkohast inimesed võtavad et see oli võrdne mäng. või et šišov oli hea?

krt vähegi halvema õnne korral või vähegi kvaliteetsemate ungarlaste korral lõppenuks mäng umbes 5:0, või okei, 5:1 siis.
                              oma värava all toimus ma ei tea mis. teisel minutil oli juba puhas õnn et meile juba siis ära ei löödud. šišovi tiib lekkis esimene poolaeg korduvalt ja korduvalt, teisel poolajal kattis šišov ära suluseisu ja ründaja pääses keskelt läbi pareikoga 1:1. võistkonna halvimaks ei saa teda valida vaid seepärast et kruglov oli veelgi s*tem.
                              ja see kaitse lekib meil juba mitte esimene mäng. veelgi hullem, iga mäng on järjest hullem. pidevalt on vastastel meie värava palju ohtlikumad olukorrad, kui me ise suudame luua. peaks suutma luua ikkagi mingi distsipliini kaitsesse.

teine asi, nurga- ja karistuslöögid. no ei näe mitte ühtegi ideed peale selle et kostja otse väravasse üritab põrutada. mitte mingeid kombinatsioone, mitte mingeid sissetöötud liikumisi. täiesti trennis harjutatav asi. me pole ja ei saa ilmselt kunagi NII heaks võistkonnaks et meil neid asju iialgi vaja ei lähe.

kolmas asi. meie vastu valmistutakse nüüd, ei peeta enam andorraks või san marinoks kelle vastu minnakse puhkama. seega tuleb ka meil igaks mänguks midagi uut välja mõelda, eriti ründes. mingid liikumised, ootamatu kogu võistkonna-press ülevalt jne.
                              Seisan üksi mere ääres
                              jalas kollased sandaalid
                              valged, merevahust sääred
                              hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas HellBoy22 Vaata postitust
                                Olgem ausad, et eelmine valiktsükkel jõudsime me nii kaugele tänu Kostjale ja Kinkile. Nende kauglöögid põhjustasid vastastele ikka väga palju pahandusi. Nüüd oskavad vastaseid juba neid karta ja seeläbi jälgitakse ka neid hoolikamalt. Kuna need kaks on mängust ära lõigatud siis on ka koondise mäng halvatud.
                                Minu meelest on kõige suurem puudus Zenjovist. Kui oleks kiire ründaja ,siis peaks vastase kaitse temaga tegelema ning ei saaks meie keskväljamehi nii kinni võtta ning nemad saaks siis mängu ehitada või kaugelt vabamalt peale lüüa.

Kommentaar

Working...
                                X