Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Brasiilia maavõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eesti jalgpalli juubel

Kuna Eesti jalgpallil on 100 juubel.Siis peale brasiliia mängib Eesti juunis õhtulehe andmetel portugali ja prantsusmaaga.

Kommentaar

.. ma ei saa sellest soigumisest aru..kallis..kallis. Peabki kallis olema..kas soovite et maksaks 250.- nagu tavapiletid kvalifikatsiooni või 150.- nagu sõpruskohtumistele??? Siinkohal palju näitena toodud Madonna kontserdile tahaksite 100.- EEKi eest minna??? Kuidagi peab ju EJL oma tehtavad kulutused ka tagasi saama et ta sellise maiuspala (tõenäoliselt kord meie eluaja jooksul!) meile koju tuua suutis..(müts maha Pohlaku ees veelkord). Kuna kahjuks staadion mahutab meil nii vähe ja lauluväljaku plaaniga brasiillased ei soostunud siis mingi kompromiss tuli leida ja halb osapool selles oli hind... ma ise arvan/loodan et ta siiski vast 1500.- peale jääb - kallis, aga mis teha.... jagage siis see mängust saadav emotsioon oma eluaja aastate peale ära ja tuleb sootuks väikse summa Kui võtta mõni kehva loosiga alagrupp..kus puudub mingi teenarite lemmik a la Inglismaa siis kõik 5..6 mängu kokku tuleb samas hinnaklassis summa..kas see on teile parem lahendus et siis ei pea kõike raha korraga välja käima? Samas on ka hea pool kallil piletil..tõenäoliselt puudub nende hindade juures spekuleerimine.
      See väide et Inglismaal käisid kaasas vaid noored peredetta ja tulihingelised fännid on muidugi koomika ruudus, enamus olid sel just sellised wannabe jalgpalli huvilised paksud rahajõmmid ja VIPid kellel oli oluline Wembleylt foto oma fotoalbumissse jäädvustada ja tõenäoliselt rohkem neid Eesti mänge vaatamas ei leia (muidugi eranditega ma loodan).
      Ühesõnaga ärge vinguge ja hakake raha koguma kui tahate kord oma elus head jalgpalli näha, sest tasuta lõunaid pole olemas - Madonna eest tonn ja kopikad , Sulot näeb kõrtsis tasuta! ...lisaks võiksite käija ka Eesti meistrikaid vaatamas - seal on mõnikord isegi tasuta sissepääs..vat kui hea ja odav ju!"!!!

P.S. Mul on muidugi seda raha asja selgitada raske, minu suhtumine sellese mängu on väga eriline kuna olen ise ca 30 a. brasse fännanud ning unistanud EST vs BRA mängust juba aastaid-aastaid ning seetõttu olekin olnud selle mängu vaatamise eest tõenäoliselt ka 10korda rohkem maksnud. Olen brasse ka vahetult MMil vaatamas käinud aga oma kodus neid Eestiga mängimas näha - see on midagi erilist mille nimel tasus isegi elada ja sestap ei ole minu seesamune postitus vbolla eriti objektiivne..ent see vingumine ajas ka p..a keema..kui ei meeldi ära tule..aga ära vingu, rsk.
      RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas laas Vaata postitust
        No see teine tüüp on ikka kahtlaselt Messi moodi...müstika.
        Pakun ,et see teine mees on Kaka.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
          Karikaturist, FAIL!
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
            Messi kõrvadega Kaka sellisel juhul...

Kommentaar

öeldakse ,et nii palju kui on inimesi on ka erinevaid arvamusi. Jalkafännid kindlasti enamuses tervitavad seda ,et Eesti jalgpalli juubeli puhul saame oma kodus Brasiliaga rinda pista. Siin Eestis me neid kindlasti enam ei näe , vähemalt sellel sajandil. Mujal maailmas aga võime nendega kohtuda näiteks siis kui MM-ile kvalifitseerume ja ühte alagruppi loositakse. Kaks tuhat krooni on loomulikult suur raha ja igaüks endale tänapäeva Eestis seda lubada ei saa ,et läheb statale vaatama. Aga ,mis siis teha ? Meil on ka selliseid inimesi palju ,kes näiteks ka 50 krooni eest ei saaks seda mängu endale lubada. Selle loogika järgi ei saagi kedagi siia tuua.
              Kui mul kalli auto ostuks raha ei ole siis ostan odava ega ma selle pärast ei karju ,et kallis auto on paha. Aga siin mõned kommentaarid lähevad juba valdkonda a la keerame perse kogu jalgpalli tuleviku jne. Vutiliit on selgelt öelnud ,et sel suvel jagub jalgpalli kõigile ka nendele ,kel pole rahaliselt võimalik Brasiliat vaadata.Tuleb mänge mille pilet jääb 100-150 krooni piiresse ja sellega tuleb leppida nagu mina pean sellega leppima ,et ei saa omale Jaguari osta ,kuigi väga tahaksin.
              No ja siis on veel kindlasti isikuid ,kes kadedusest roheliseks lähevad kuna nende lemmikalal ei saa Eesti mitte iialgi maailma parematega rinda pista.
              Mida lähemale see suur päev tuleb seda rohkem hakkab tegelikult alles kohale jõudma ,millega EJL ja Pohlak on hakkama saanud. Jansa ütles ,et selle nimel tasus elada ja võib ka surra siis mina lisaksin ,et kui ma oma silmaga näeksin FC Flora jõudmise CL -i alagruppi siis võiks samuti rahulikult kõrvad pea alla panna , enne seda tehes Aivarile palve ,et eralda mulle 1,5 x 2 m kusagil Arena muru servas . Ma muidugi loodan ,et Pohlak sellest ideest kohe kinni ei haara Ta võib sellega hakkama saada .Peale brasside siia toomist ei näi enam miski võimatu.
              FCF Forever

Kommentaar

pikalt kirjutatud ja seletatud
                www.ehrakennus.ee
                Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !

Kommentaar

Need, kes ootavad siia välismaalaste horde või elavad lähivälismaal - ületas see sündmus uudiskünnise? linkige ka. ja miks smörr ei või foorumis nõu-laifida, kui mul teda vaja on?
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

Ma olen samuti nende inimestega samas paadis, kes on igasuguse virina vastu. Isiklikult ei lähe antud mängule aga mõistan neid tingimusi mida Jalkaliit peab esitama inimestele, kes seda kohtumist soovivad vaatama minna. Saage aru, et Brasiilia ei pea haletsusest Eesti vastu enda latti alla laskma sest nad võivad arvatavasti iga kell samade ja paremate tingimuste eest teise vastase leida.
                    Võtame näiteks Soome. Neil on 40000 kohaline Olümpiastaadion ja selle täis müümine ei tekitaks mingeid raskusi aga Brasiilia sinna saamine on arvatavasti väga väga keeruline. Eesti suutis nad aga ära moosida ja on suhteliselt suure tähelepanu all antud päeval.
                    Kui teil pole võimalusi antud mängule minna, siis pole mõtet ka kadedusviha pidada Jalkaliidu ja nende inimeste suunas(kasvõi siia tulevad välismaalased), kes seda endale võimaldada suudavad. Vaadake mängu telekas ja usun, et ka nii saab sellest teha endale mõnusa suursündmuse, kutsuge sõbrad külla jne.

Igatahes loodan, et sellest mängust tuleb üks mõnus sündmus. Loodetavasti ei juhtu seda, et brasiillased ei võta eestlasi tõsiselt vaid pakuvad mõnusat tempokat mängu, millele eestlased ka soliidselt vastata suudaks. Eesti mängijaid antud päeval vast eraldi motiveerima ei pea
                    Joga Bonito!!!

Kommentaar

Kas välismaa turundusgurud on juba kohal? EJL saaks ''sajandi mängu'' väga hästi ära kasutada meistriliiga publikuarvu mudast välja tirimiseks. Variant a) eeldusel, et tahtjaid on tunduvalt rohkem kui pileteid - osa pileteid läheks ekslusiivselt müüki neile, kes käivad vaatamas mingi x korda meistriliiga mänge enne augustit. Variant b) lähtub eelkõige sellest, et nii mõnelegi nooremale inimesele kellel rikast papat-mammat pole on 2k päris suur raha, rumalus oleks arvata, et inimesed kuskile 50-100 raha kaupa iga nädal kõrvale panevad, piletid on ju eeldatavalt ammu läbi müüdud, seega mingi kindel arv pileteid (näiteks 1000-2000) jääb neile, kes käivad enne est-bra x arvul ML mängudel, ostes special nn. ''selecao'' klassi pileti, mis maksab tavaline+100 eeku... käid 15-20 mängul ja saadki kätte oma pileti. Eriti uhke oleks kui suudetaks natuke kaugemale ette näha ja teha need piletid mõnevõrra soodsamad, ok, arusaadav, et kogu see projekt on kallis ja raskelt tulnud aga see võib ka vabalt ära tasuda, kui õnnestuks tõesti märgatavalt publikunumbreid suurendada. Kui ML mängude hakkaksid natukenegi välja nägema nagu ''päris'' jalgpalliliigad suvalises Euroopa riigis, siis oleks lootust ka sellele, et meediahuvi ja seeläbi ka sponsorite huvi oluliselt suureneks ML vastu (ei ole just ideaalne moment muidugi liigseks optimismiks)

Kommentaar

ostan 4 piletit ja lähen stata juurde neid müüma.

Kommentaar

[QUOTE=krissucool;983941]2000 krooni siis pilet.Pole hullu[/QUOTE
                          Algselt postitas andre26 Vaata postitust
                          Eesti - Brasiilia pilet maksab ligi 2000 kroon
                          Algselt postitas eika Vaata postitust
                          Ma olin vahepeal isegi veidike kurb, et ise sel ajal 90% tõenäosusega Eestis pole, aga 2000 krooni ühe pooleteist tundi kestva sõprusmängu eest on PALJU.
                          Algselt postitas Martin Vaata postitust
                          Hmmm.
                          2000 x pereliikmete arv = ...
                          Pole just ideaalne stsenaarium.
                          Algselt postitas andre26 Vaata postitust
                          teeme nyyd lihtsa arvutuse...madonna maksab 900 eeku ja on 1 staar, jalkaväljakul on brasiiliast 11 staari seega 900 korda 11 v6rdub 9900 eeku peax olema jalka pilet..suht odavalt saadud ju 2000 eeku ainult lisax staare soojendavad veel meie kohalikud méhed
                          Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                          Ah-jaa seda ka, et kui vutiliit tahab ntks ka Hispaania mängule Eesti fänne saada, siis vaevalt kuu aega enne valikmängu teha söprusmäng 2000 krooni eest on väga majanduslik mötlemine.
                          Väga huvitav mis juhtuks (ühiskonna elus, massiteabevahendites) juhul, et Soome (näiteks) Jalgpalliliit ütleb, et nende RAHVUSkoondise mänguks pilet maksab umbes 50% keskmise pensioni suurusest…

Kommentaar

Algselt postitas pedro
                            Kui tõesti kõik staarid on kohal, siis tasub see 2000.- täiesti ära.
                            Tuleb aru saada, et EJL ei kisu seda hinda nii üles sellepärast, et teenida kasumit, vaid eeldatavasti selleks, et kuidagi ots-otsaga kokku tulla.
                            Loodan salamisi, et selleks ajaks on koondiseukse lahti löönud sellised mängijad nagu Mošnikov, Morozov, Ojamaa(selleks ajaks profilepinguga), Anier(loodetavasti selleks ajaks juba piiri taha siirdunud)ja miks mitte ka Alliku.
                            See oleks hea võimalus Pohlakul maailmale näidata, kui hästi meie jalgpall areneb, et nii noored poisid juba koondises

Igatahes müts maha EJL ees!
                            kle v6ta oma mosnikov ja morozov ja s6ida narva poole... ja arenege seal pool piiri

Kommentaar

[quote=Aats;984831]
                              Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                              2000 krooni siis pilet.Pole hullu[/QUOTE

Väga huvitav mis juhtuks (ühiskonna elus, massiteabevahendites) juhul, et Soome (näiteks) Jalgpalliliit ütleb, et nende RAHVUSkoondise mänguks pilet maksab umbes 50% keskmise pensioni suurusest…
                              ot kas need statistilised numbrid on kuidagi omavahelises seoses või? soomlaste õnn et neil suurem stata on. ja samuti ka et nad tunduvalt rikkamad on. palk ju vist neil siiani 2-3 korda suurem? nii et pole ju mõtet võrrelda võrreldamatut.
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Pension on 4000?! Vau!! Aritmeetiline keskmine, ma pakun? Palju mediaan on?

Kommentaar

Working...
                                X