Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
veel. siiski ootaks alati pärast koondise mängu ka treeneri kommentaare. kui EJL ei suuda seda korraldada, siis olge te, Soccerneti poisid, tasemel ja looge kontaktid ja suhted treeneritega ning tehke lugu pärast iga mängu. see annaks kõigile parema ülevaate, kui EJL-i lehel vaid "nädala mängude" all kuivad numbrid 1:1 ja 0:4. ette tänades
jah, tehke aga lugusid. Nüüd on koosseisud olemas, aga enne õhtut ei jõua neid üles panna.
veel. siiski ootaks alati pärast koondise mängu ka treeneri kommentaare. kui EJL ei suuda seda korraldada, siis olge te, Soccerneti poisid, tasemel ja looge kontaktid ja suhted treeneritega ning tehke lugu pärast iga mängu. see annaks kõigile parema ülevaate, kui EJL-i lehel vaid "nädala mängude" all kuivad numbrid 1:1 ja 0:4. ette tänades
Mullegi see Eesti pask juba ülevisanud, edasi me ei arene, kuhugi me ei jõua kunagi, aastas korra saame rõõmu tunda mingi umbes sõpruskohtumise võidu üle ja muud midagi. Ei viitsiks küll oma surmani olla Eesti vutifänn kui ainult pähe saame ja edasi ei arene ka midagi, ma ei imesta kui 10 aasta pärast Poomi ikka puuri topitakse.
Mis riigi siis oma uueks lemmikuks valid ka, kui saladus pole?
Mullegi see Eesti pask juba ülevisanud, edasi me ei arene, kuhugi me ei jõua kunagi, aastas korra saame rõõmu tunda mingi umbes sõpruskohtumise võidu üle ja muud midagi. Ei viitsiks küll oma surmani olla Eesti vutifänn kui ainult pähe saame ja edasi ei arene ka midagi, ma ei imesta kui 10 aasta pärast Poomi ikka puuri topitakse.
nii kergelt loobuda oleks patt,elame üle need pasad ajad.Okei,oleks ka patt valetada,et eesti jalgpall on tõusuteel ,aga sellega ma ei ühine küll,et jätame nüüd koondise fännamise sinnapaika ja vsjoo.vastupidi,koondis vajab meid nii sital ajal kui see ka pole.
Me areneme areneme,aga mil..see on omaette poleemika.Ja ,et nüüd hakata pohalakut,rüütlit või keda iganes tähstat tüüpi süüdistama on laus lolllus.
Asi hakkab eoses juba pihta,meie noortest ja meie noorte suhtemisest jalgpalli,kus võetakse mängu lõbuna,pole konkurentsi,pole tulemust..
Suurest positiisusest ma tõesti ei pakata , võtan rahulikult ,sest aastate jooksul on nii mõndagi nähtud aga noh eilne suur pauk pani mindki mõtlema ,et mille kuradi nimel
Teise mänguga toodi meid maa peale tagasi ehk siis poisid jätkasid traditsiooniliselt null löödud ja hulgim sisse lastud väravatega mängude sarja. Aastate jooksul oleme neid erinevates vanustes meeletult palju kogunud.
Suht positiivne vend oled 1:1 kohta pole midagi öelda, kerge kobin jah ?
f*ck *ff negativist .
Teise mänguga toodi meid maa peale tagasi ehk siis poisid jätkasid traditsiooniliselt null löödud ja hulgim sisse lastud väravatega mängude sarja. Aastate jooksul oleme neid erinevates vanustes meeletult palju kogunud.
Eks üldiselt on nii ka olnud, aga vahel mõtled, et ehk teeb vastuvõtja riik ka ise midagi, aga tavaliselt ei tee siiski. Nagu seegi kord, isegi tulemuse said nad üles rohkem, kui 2 tundi hiljem.
ma võin küll idealist olla, aga pole ju raske organiseerida/määrata nii, et üks inimene delegatsioonist annab EJL-i enne mängu infot meie algkoosseisu kohta ning pärast mängu annab infot tulemuse ja väravalööjate kohta.
Eesti MV puhul ju info liikumine toimib, kuidas ei saada (noorte)koondistega hakkama!?
U17 Soome-Eesti teine mäng Kauniaisi keskstaadioni 15.00
Soomlaste algkooseis nende jalkaliidu kodulehel. kas me suudaks sama? Frankil ju telefon olemas
Soome (4-2-3-1):
Saku-Pekka Sahlgren, KPS
Joel Wulff, TPS
Samu Nieminen, JJK
Johannes Nordström, IFK Mariehamn
Elja Heiskanen, FC Honka
Juho-Teppo Berg, TP-47
Santeri Ahola, HJK
Kim Böling, FF Kraft
Miro Olsoni, HJK
Jesse Ahonen, HJK
Tim Väyrynen, FC Honka
Vahetuses:
Walter Viitala, HIFK
Atte Hoivala, KuPS
Topi Mattila, FC Jazz-j
Patrick O’Shaughnessy, FC Honka
Lum Rexhepi, HJK
Ali Al-Take, FC Inter
Juho Lehtonen, P-Iirot
Kui mäng toimuks Eestis, siis oleks mõlema koondise algkoosseisud ilusasti üleval kahjuks soomlased vastastest midagi teada ei taha. Ning tulemus oleks ka juba üleval, kui oleks Eestis mängitud.
Leave a comment: