Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Konkurentsipiirangu kokkuleppe kohaselt ei tohi töötaja asuda ametisse tööandja konkurendi juures ega tegutseda tööandjaga samas tegevusvaldkonnas. Tööandja ei saa töötajal takistada töötamist sektoris, kus ta ise ei tegutse. Töötajale ei saa olla keelatud igasugune töö konkurendi juures, vaid üksnes tegevused teisel töökohal, mis võib töötaja endise tööandja majandustegevust mõjutada (Riigikohtu otsus nr 2-15-16682/73).
See on kokkulepe, mis peab sellisel juhul olema märgitud ka töölepingus ja sel juhul olema ka vastavalt tasustatud terve keeluaja vältel.
Üsna lamp postitus kusjuures , aga ei midagi üllatavat, same shit, different day.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Vene eriteenistustega seotud fond eraldas 2025. aastaks 109 000 eurot, et luua venemeelsete Telegrami kanalite võrgustik, mis on suunatud kasutajatele Lätis, Leedus ja Eestis.
Vene eriteenistustega seotud fond eraldas 2025. aastaks 109 000 eurot, et luua venemeelsete Telegrami kanalite võrgustik, mis on suunatud kasutajatele Lätis, Leedus ja Eestis.
Okei ma lugesin need viimased leheküljed nüüd läbi, kas täna oli mingi vaba mikrofon kuskil kinnises asutuses või kust kohast need Aivari skisofreenikutest sõbrad siia sattusid ?
Telekavaataja motiive ja rahastamise allikaid ei tea. Tean aga, et Tribüüni teise toimetaja ning siin foorumis Klavanit propageeriva Rakvere mehe Andres Rattassepa tõi eelmine jalgpalli liidu president Indrek Kannik isiklikult jalgpalli liidust mõni aasta tagasi ära tööle Rahvusvahelisse Kaitseuuringute Keskusesse. Seega on asja kaasatud Eesti Vabariigi kaitse-eelarve.
Tundub, et mesilastaru on õige puhevile löödud ning peamesiniku paranoiast nakatanud töömesilased on tiirule lastud. Aga aitäh, et parasjagu Sõrves trendivatele narratiividele valgust heidad. Samas eks ma aimasin juba ammu, et mingi vahva teooria punumine käib ja mingi hetk midagi selliselt välja paistakse (sooviga kriitikat diskrediteerida), kui juhtun liiga tüütuks muutuma. Vihjed jõudsid juba enne kohale.
Kui mu eesmärk oleks Klavanit promoda, siis ma ei raiskaks aega anonüümsetele trollidele suva aegadel foorumis vastamisega, vaid kütaks ainult meediaportaalidesse kommentaare/arvamusi pakkuda ja mõtleks pidevalt asju, kuidas saaks talle x, y ja z viisil toeks olla (reaalsuses ma pole kunagi ühegi Klavani inimesega kohtunud ega ka ühtegi sõnumit vahetanud). Ja veel vähem, siis ma ei osutaks avalikult Klavani kampaania kitsaskohtadele või naiivsusele. Tõsi, viimasel ajal on seda minul poolt vähem olnud, aga imo on Klavani kandidatuur vahepeal luudele ka tublisti liha juurde kasvatanud, samal ajal kui Pohlaku oma teeb vähikäiku.
Minu põhiline trigger on enamasti olnud, kui kohtan mingil teemal eriti kehva käsitlust või musta valgeks rääkimist. Ja Pohlaku teemadel kohtab seda tihti. Üks piltlikustav näide: mitte, et ma ise oleks harrastanud seal sagedasti kommenteerida/reageerida, ent mis mõnuga kütet annab on, et kui näed kuidas Järvela oma punkri seinal Pohlaku ja Flora teemalistel asjadel kommentaariumi lukku keerab ja Pohlaku nägemust asjadest jõustab.
Kui kedagi peaks mingil põhjusel minu taust kottima, siis liidus ma pikalt ei töötanud ja lahkusin vabatahtlikult (kuigi minuga sooviti jätkata, ning liidus oli ka täitsa tore kollektiiv ja palju südamega töötavaid inimesi), ent klubijalgpalliga olin enne seda päris kaua seotud. Uue töökoha leidsin aga läbi CV Keskuse ja avaliku konkursi. Julgen teistelegi soovitada, kui tunnete et mingis valdkonnas on juba kaua toimetatud ja on tunne, et hakkab ajudele ja võiks midagi muud proovida enne kui on hilja (ja peast ise näiteks Pohlakuks muutud). Ja kui keegi süüdistab mind kahepalgelisuses, siis selle kriitika võtan omaks. Kindlasti on olnud asju, kus olen pilgu teises suunas pööranud ja vait olnud. Samas liitu tööle minnes tehti üsna esimese asjana selgeks, et teie tegevust sotsiaalmeedias jälgitakse ja teisse suhtutakse kui liidu esindajasse ning on teemasid, kus oma arvamuse võid pigem endale jätta. Ja ka juba klubis töötades oli selge, et kui näiteks peatreener midagi kalendri osas avalikult teisiti arvab, siis tuleb kõne sisse. Pole põhjust arvata, et kellegi teise puhul teisiti oleks. Sellised asjad aitavad "enesedistsipliini" kujundamisele varakult tublisti kaasa.
mul kull endal sotsmeediat ei ole aga kusin ule, oj keerab koik vutiliitu ja aivarit ja florat kahjustavad commentsi fb kinni oma erakanalis? sain oigesti aru v?
ja see sama vana on postimehe sporditoimetuse juht, kes mangib ilgelt tarka jalgpallist aga ei oska 3 korda jarjest palligi surmata ega koksida. moistame irooniat ja irvan edasi selle vana ule.
Kuigi praegusel hetkel hoiavad seda sektsiooni peamiselt üleval vaid trollid, siis ma tean, et seda loevad ka paljud mõistlikud inimesed, kes on jalgpallis arvestavatel positsioonidel. Ja see on ka põhjus miks ma siiski vaevun veel siia kirjutama. Ma olen ka seotud selle "rahvusliku jalgpalli vastase" liikumisega. Panus Tribüüni keskkonda sai minu poolt alguse seetõttu, et ma uskusin, et Eesti jalgpall on väärt palju enamat kui ta toona oli ja on (ja usun seda sinisilmselt siiani) ja eelkõige seetõttu, et ma ei olnud rahul avaliku käsitlusega Eesti jalgpalli, mis ei ühtinud kuidagi minu mõttemaailmaga. Nende aastate jooksul on see olukord muutunud üpris märkimisväärselt. Sisuliselt kõik väljaanded, nojah peale ühe, on avalikult valmis kritiseerima Eesti jalgpallis asju, mis vajavad kaasa aitamist. Aga mitte seetõttu, et teha sellele mängule haiget, vaid seetõttu, et me soovime enamat. Ja me teame, et saab paremini. Kas potentsiaalse Klavani ametiajaga saab? Seda ei tea meist keegi. Küll on aga ülimalt raske uskuda, et praegusel teekonnal astuks me need vajalikud sammud. Ja see on ka põhjus miks Eesti koondise võtmemängijad on valmis avalikult välja astuma. Kuigi mõistan, et on inimesi, kelle jaoks on ka nemad ajupestud, nagu Eesti jalgpalli ajaloo parimast mängijast sai üleöö kaabakas, või siis kellegi poolt kinnimakstud...
Kui on päris inimesi, kes tunnevad, et praeguse EJL juhtimise kritiseerimine on võitlus Eesti jalgpalli vastu, siis mul on teist tõesti kahju - see viitabki vaid sellele, et teie mõttemaailmas võrdub Eesti jalgpall nende konkreetsete isikutega. Veel enam on kahju sellest, et on raske mõista, et on inimesi, kes hoolivad, hingavad ja armastavad Eesti jalgpalli, on valmis selle hüvanguks kulutama tunde ja loodavad vastu saada vaid positiivseid emotsioone.
mul kull endal sotsmeediat ei ole aga kusin ule, oj keerab koik vutiliitu ja aivarit ja florat kahjustavad commentsi fb kinni oma erakanalis?
Kõik oleks liialdus, aga see pole tänavu esimene ega teine kord, kui ta kommentaariumi juba eos lukku keerab. Seda siis kui teemaks Flora/EJL/Pohlak, teiste puhul pole täheldanud.
Aga inimesed on kuuldavasti saanud n-ö bännitud ka ebamugavate küsimuste eest (mis ei sisalda ropendamist), pehmematel juhtudel on postitus lihtsalt hide lükatud.
Eesti jalka on nagu Estonian Air - oli, tubl ja uhkus. Keerati ammuilma perse. Järgnes skeemitamise ajajärk. Leiti, et antud kehaga edasi ei saa minna. Samas peaks nagu olema midagi, mida juhtida. Täänal terendab Nordica... julgustav.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Nende foorumite ja kommentaariumite Pohlaku toetajatel või siis Klavani vastastel on silma hakanud üks omadus - kõik on väga tuntava kiiksuga.
OJ on eraldi huvitav kaasus, mulle kohati meeldib tema kirjutisi lugeda, aga ka tal on ilmselgelt miski kusagil pisut paigast ära - ühele härrale sarnane megaego ja jõuline enda arvamuse pealesurumine on ammusest silma hakanud.
Ehk nad kõik paistavad mingi potentsiaalse diagnoosiga tegelased
Nende foorumite ja kommentaariumite Pohlaku toetajatel või siis Klavani vastastel on silma hakanud üks omadus - kõik on väga tuntava kiiksuga.
OJ on eraldi huvitav kaasus, mulle kohati meeldib tema kirjutisi lugeda, aga ka tal on ilmselgelt miski kusagil pisut paigast ära - ühele härrale sarnane megaego ja jõuline enda arvamuse pealesurumine on ammusest silma hakanud.
Ehk nad kõik paistavad mingi potentsiaalse diagnoosiga tegelased
Terves maailmas jalgpallis on meeletu konkurents parimate mängijate pärast ja kui kuskil mõni noor talent ripakil on või hakkab leping lõppema, siis on see enda viga. Kõik on ainult enda edu eest väljas ja kõik pingutavad, et parimad mängijad endale saada vahendeid valimata. Kui me koguaeg räägime jalgpalli loogikatest ja loomulikest protsessidest, mis on jalgpallile omased, siis no kuidas sellist asja kavatsetakse valgeks rääkida. Kogu ülejäänud maailm toimetab jalgpallis pikalt juba ühte kindlat levinud viisi ja siis meil surutakse lepinguid lauale, et ennem kui üldse tahad teatud klubidest kedagi tuua peab olema ametlik nõusolek. See on nii risti vastu igasuguste loogikate ja protsessidega..... Siin ei ole isegi midagi arvata või mõelda... Kuna Flora talentide ja noormängijate peale on konkurent tekkinud (täiesti normaalne nähtus jalgpallis), siis EJL tegutseb selgelt eesmärgiga, et tagada Florale vetoõigus turul, mis tagab selle, et Flora talendid on täielikult kaitstud konkureeriva klubi eest.
Kuniks meil EJL ja Flora on sama organisatsioon ja lähtutakse eelkõige üksteise huvidest ja selles jätkuvalt probleemi ega vastuolu üleval jätkuvalt ei nähta (tegelt siililegi selge, et ei nähta), siis võib rahulikult järgmiseks 15 aastaks fänni juhtme välja tõmmata, sest see tuleb täpselt samasugune stagnatsion nagu eelmised 15 aastat.
Kõik oleks liialdus, aga see pole tänavu esimene ega teine kord, kui ta kommentaariumi juba eos lukku keerab. Seda siis kui teemaks Flora/EJL/Pohlak, teiste puhul pole täheldanud.
Aga inimesed on kuuldavasti saanud n-ö bännitud ka ebamugavate küsimuste eest (mis ei sisalda ropendamist), pehmematel juhtudel on postitus lihtsalt hide lükatud.
Seda Pohlaku lembust Järvela poolt olen ka ise kohanud. Talle meeldib selles osas musta valgeks rääkida ja kahelda kriitikas Pohlaku suunal - jalka podcastidest on tal Pohlaku tegevust kaitsvad (ja küsitavad, et mitte öelda kummalised) seisukohad varemgi läbi käinud. Keegi võiks temalt otse küsida, et kui palju Pohlak siis maksab talle. Loobusin Järvela kuulamisest ammu, kuid seda eelkõige põhjusel, et ta suhtumine on liiga ülbe, läbi "mina ja maailm" prisma, tal peab alati õigus olema.
Ütlemata tore on näha seda vesti kiunumist ja siplemist. Ei ütle, et Klavan võidab, ma ei tea seda, aga vähemalt midagi on õigesti tehtud
Loodan, et neid luukeresid kaevatakse kapist välja veel ja veel. Sest kindlasti on, mida välja kaevata.
seda järvela kaasust pole isegi motet arutada, siit ja sealt on ikka kuulda, et ta enda sobrakesed teistest meediamajadest naeravad ta üle. rääkimata siis neist labastest kaabakatest nagu meie siin. meie ei tea ju munnigi, mis see lihtrahvas ikka möliseb. harimatud matsid.
küll aga ajab mind naerma kuidas sorve vana kaitsjad imestavad, et tullakse infoga alles nüüd lagedale, et jube rünnak, eksole. aga see, et üks vana on skeemitanud ja räpast mänginud aastaid, siis nagu pole munnigigi eksole. ja nüüd vastad talle sama relvaga.. ja siis ollakse, oh kuidas nüüd nii saab. kahepalgelisuse tipptase.
seda järvela kaasust pole isegi motet arutada, siit ja sealt on ikka kuulda, et ta enda sobrakesed teistest meediamajadest naeravad ta üle. rääkimata siis neist labastest kaabakatest nagu meie siin. meie ei tea ju munnigi, mis see lihtrahvas ikka möliseb. harimatud matsid.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar