Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
pohlakul on nii räige sosu peas et aju on hakkand üle kuumenema,mingu käigu ennem juuksuris ja siis hakkaku mõtlema mida suust välja ajab.minu poolest võib arno jääda aga seda taanlast küll pole vaja,
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
pohlakul on nii räige sosu peas et aju on hakkand üle kuumenema,mingu käigu ennem juuksuris ja siis hakkaku mõtlema mida suust välja ajab.minu poolest võib arno jääda aga seda taanlast küll pole vaja,
tahaks kangesti teada, mis põhjusel küll oli Arno siia toomine viga Pohlaku meelest, seniks kuni valitseb teadmatus selles osas, kaldub minu poolehoid vaid Arnole. Jama igatahes, et asi sellise lõpu sai.
Pohlakult õige otsus. Pijpersiga lepingut pikendada oleks olnud lollus.
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
see on küll Pohlaku puhul alati silma jäänud et kõik kes on omal ajal abikäe ulatanud eesti koondisele on ka siit suure solvumisega südames lahkunud. Eks ta ole teada, et Pohlakul on head suhted vaid nendega kelle vaated tema enda omadega kattuvad. Kui kellegi nägemus tema omast erinema hakkab siis on ta äkki vastane ja tuleb nii maatasa teha kui võimalik. Ka olen ma märganud, et Pohlak süüdistab alati teisi valetamises, aga mingil hetkel tuleb alati välja, et ta ise on valetanud ja mitte vähe.
see on küll Pohlaku puhul alati silma jäänud et kõik kes on omal ajal abikäe ulatanud eesti koondisele on ka siit suure solvumisega südames lahkunud. Eks ta ole teada, et Pohlakul on head suhted vaid nendega kelle vaated tema enda omadega kattuvad. Kui kellegi nägemus tema omast erinema hakkab siis on ta äkki vastane ja tuleb nii maatasa teha kui võimalik. Ka olen ma märganud, et Pohlak süüdistab alati teisi valetamises, aga mingil hetkel tuleb alati välja, et ta ise on valetanud ja mitte vähe.
Ei Pohlak on inglike ja TEMA ei tee MITTE KUNAGI midagi valesti. Kõik on pahad ja tema on ainus hea ja kõik mõistavad tema üle ülekohut ja teevad ta maha.
Tänaseid lehti lugedes tekib küll mure pigem pijpersi vaimse tervise pärast. Vend pritsib sitta igas ilma kaares ning temaga lepingu mittepikendamises on süüdi terve eesti rahvas...
Kui pijpers oleks huvitatud eesti jalgpalli edasisest käekäigust siis neelaks ta oma solvumise alla ja ei läheks teiste koondisetreenerite juurde kitule.
Hetkel kaldun küll pohlaku selgitusi rohkem uskuma kui pijpersi avaldusi, kuna viimane oli see kes ajakirjanduses poriloopimise algatas. Ei saa üldse aru, mis on Pijpersi avalduste tegemise motiivid...
Kui ta tahab oma solvumist välja elada, siis on küll tegemist väga ebaprofessionaalse treeneriga, kes ei suuda oma frustratsiooni teisiti välja elada kui nutulaulu esitades ja sellega ka mängijate moraali kõigutades.
Juhul kui talle tõesti tehti külma, siis pole ta ei esimene ega ka viimane treener kellega nii on juhtunud. Ja mitte ainult eestis, muu maailma jalgpallis pole taolised asjad sugugi võõrad.
Veel kord kokkuvõtteks--ei mõista miks Pijpers talitab nii nagu ta talitab. Mis mõttega sellist pori loopida? See et ta lahkub on juba kindel, oma avaldustega ta enam otsust ei muuda. Kas tõesti on ta otsustanud, et hea küll, lähen ära aga kõik teised kallan sitaga üle...???
Tänaseid lehti lugedes tekib küll mure pigem pijpersi vaimse tervise pärast. Vend pritsib sitta igas ilma kaares ning temaga lepingu mittepikendamises on süüdi terve eesti rahvas...
Kui pijpers oleks huvitatud eesti jalgpalli edasisest käekäigust siis neelaks ta oma solvumise alla ja ei läheks teiste koondisetreenerite juurde kitule.
Hetkel kaldun küll pohlaku selgitusi rohkem uskuma kui pijpersi avaldusi, kuna viimane oli see kes ajakirjanduses poriloopimise algatas. Ei saa üldse aru, mis on Pijpersi avalduste tegemise motiivid...
Kui ta tahab oma solvumist välja elada, siis on küll tegemist väga ebaprofessionaalse treeneriga, kes ei suuda oma frustratsiooni teisiti välja elada kui nutulaulu esitades ja sellega ka mängijate moraali kõigutades.
Juhul kui talle tõesti tehti külma, siis pole ta ei esimene ega ka viimane treener kellega nii on juhtunud. Ja mitte ainult eestis, muu maailma jalgpallis pole taolised asjad sugugi võõrad.
Veel kord kokkuvõtteks--ei mõista miks Pijpers talitab nii nagu ta talitab. Mis mõttega sellist pori loopida? See et ta lahkub on juba kindel, oma avaldustega ta enam otsust ei muuda. Kas tõesti on ta otsustanud, et hea küll, lähen ära aga kõik teised kallan sitaga üle...???
Kas sa olen mingi insider, et tead kõik mis on juhtunud Flora ja Eesti koondise sees? Äkki on võimalik, et Pohlak pakkus Pijpersile mingi aeg mingeid lubadusi (pikendame lepingut jne), aga siis, mingil põhjusel ütleb ära. kas sina ei läheks närvi, kui mingi vend oma sõna ei pea. Samuti mida peab Pijpers tegema, muidugi peab kõik rääkima kuidas oli. Muidu läheb ta Eestis minema, ning kedagi ei sõima. Samal ajal hakkab aga Pohlak näiteks Pijpersit sitaga loopima. Täiesti õige, et ta kõik avalikuks tõi, siis on kõigil näha kui SUUR JOBU Pohlak on.
Algselt postitas EgoTrip
Äkki on võimalik, et Pohlak pakkus Pijpersile mingi aeg mingeid lubadusi (pikendame lepingut jne), aga siis, mingil põhjusel ütleb ära. kas sina ei läheks närvi, kui mingi vend oma sõna ei pea. Samuti mida peab Pijpers tegema, muidugi peab kõik rääkima kuidas oli. Muidu läheb ta Eestis minema, ning kedagi ei sõima. Samal ajal hakkab aga Pohlak näiteks Pijpersit sitaga loopima. Täiesti õige, et ta kõik avalikuks tõi, siis on kõigil näha kui SUUR JOBU Pohlak on.
Sellisel tasemel professionaalid nagu Pijpers ei saa lubada endale taolist poriloopimist. Emotsioonid tuleb vaos hoida. Ajakirjanduse vahendusel poriga loopimist alustas Pijpers. Pohlak ega EJL ei alustanud juttu, et \"oi Pijpers on nii ja naasugune, seetõttu ei pikenda lepingut\". Oldi korrektsed ja öeldi, et kõiki asjaolusid arvesse võttes, lepingut ei pikendata. Kui tehti tünga, siis see selleks, äri (eriti veel jalgpalliäri) ongi suur tüngategemine ja -saamine.
Pole öelnud, et tean asjade tagamaid. Peamine, mis mulle küsimusi tekitab on see, et ei leia ühtegi mõistliku põhjust miks Pijpers alustas EJL ja Pohlakus sõimamist. Peale väiklase kättemaksu muidugi.
Kui Pij nüüd Eestist suure skandaaliga lahkub, siis tema potensiaalset järgmist tööandjat ei huvita, et kes selles seebiooperis kõige suurem süüdlane on. Silma jääb hoopis see, et vallandamise või suhete sassimineku korral ei kohku Pij tagasi skandaali korraldamisest.
P.S. Kui lähtuda põhimõttest, et \"there is no such thing as bad publicity\" peaks käesolev skandaal jalgpalli populaarsust Eestis tõstma. Võib-olla see ongi see müstiline \"mittetäidetud lubadus\"
Arnole on eestis nii meeldima hakanud et ta ei tahagi siit enam ära minna. Ja nüüd kui ta Pohlakult kinga sai on ta muidugi nördinud ja vihane.
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Pijpers elab eestis nagu kunn,pappi sittakanti, pole ime et ta jääda tahab.
Hollandis on ta jälle tavaline inimene.
Tead ma ei usu, et see on ainus põhjus miks ta siia jääda tahab. Ma arvan, et Flora meeskond, terve A-koondis on talle lähedaseks saanud. Mulle oleks ka lahkumine valus, kui teaksin, et meeskond jääb maha ja ma pean pöörduma mõne muu meeskonna juurde. 4 aastat. Selle aja jooksul harjud ära, õpid neid inimesi kui isiksusi ja siis kui sulle on lubatud, et sa saad jääda veel mõneks ajaks nende juurde ja sa oled õnnelik. Ja see kõik on hetkega kadunun kui järsku \'üleöö\' mõeldakse, et lepingu pikendamine jääb ära, tõmba uttu siit. Paljud kui mitte öelda enamus inimesed oleksid pettunud kui nendega nii tehakse. Ja mis sa arvad, et kui ta Hollandisse läheb on ta tavaline inimene või? Ma ikka arvan, et see raha mis ta teenis jääb kätte ja jääb ikka jalgpallitreeneriks.
selge see, et ajak-le on see magus suut2is,
tv3-s siis ka intervjuu, ausalt 8eldes ei saa ka mina aru, mida kuradit ta enam tahab?? treeningbaasid pole valmis? ma n2en ju isegi, et ka rahvusstaadion pole 4a valminud, aga see on juba meie riigi- ja linnaisade maitse ja poliitika,
kui keegi on raha v6lgu, mine kohtusse v6i poole lepingu pealt minema,
aga nyyd on su 4a leping l2bi ja seda ei pikendatud, katsu leppida (kui ta j2tkamisega arvestas, on frustratsioon m6istetav, aga juba kevadel oli ju n2ha, et niipea kokkuleppele ei j6uta),
jah ka Teituriga tekkis l6pus konflikt, aga ma ei m2leta, et too oleks niimoodi tolmu keerutanud, ka jalgpallikauged in-d olid liigutatud (r22kimata mehest endast) kui Eesti jalgpalli 130.kohalt 2x ettepoole t6stnud mees Merilt ordeni sai
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Nostalgiavaimust vaevatuna otsisin üles ühe vana loo Teituri lahkumisest.
http://www.epl.ee/artikkel.php?ID=58705
Ja sattusin ka sellise Pohlaku heietuse peale Pijpersist:
http://www.epl.ee/artikkel.php?ID=73596
Kommentaar