Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pijpers koju?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Pijpers koju?\'

Algselt postitas m1kk
    See ei puutu küll teemasse, kuid, härra Clever, olete kindel, et peatreenerid tegelevad hoolsalt oma parimate mängijate mujale sokutamisega?
    Kuivõrd tõepõhi all on, seda ei oska öelda, kuid teise ametiaasta lõppedes hakkasid need jutud liikuma, et Arno kohustuseks oli iga aasta ka mõni suurem müük teha. Tollal muutuski pind ebakindlaks, sest ta polnud nagu sellega korralikult hakkama saanud.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Lisaks siia veel seda, et see Arno pole mitte nii pühak nagu enamus eesti rahvast arvab. Ta võiks ise ka nii \"proffessionaalselt käituda\" nagu ta seda EJL ja Floralt nõuab ja eks asjaosalised tea mis valdkondades ta eksinud on.

Kommentaar

Aga Pijpers võiks jääda senikaua, kuni leitakse mõni uus ja hea ning kindel treener, mitte nii, et mõne aja pärast tõmbad uttu, aga meil ju veel kindlat treenerit ei ole tulekul.Otsigu treener ja siis öelgu Arnole \'Hakka otsi kokku tõmbama.\'

Kommentaar

To PraS: no aga sa valgusta meid võhikuid, mis Arno valesti teinud on Kuskil keegi mainis,et ta olevat midagi soetanud, mille eest Hollandis teenib miljoneid.

Kommentaar

Algselt postitas clever

To PraS: no aga sa valgusta meid võhikuid, mis Arno valesti teinud on Kuskil keegi mainis,et ta olevat midagi soetanud, mille eest Hollandis teenib miljoneid.
            Jätkame mõistukõnet

Eks igaüks kasutab fantaasiat, et mida võib teha inimene kes arvatavasti kaotab töö. Muidugi on ta teinud suure töö eesti vuti heaks, kuid isiklikult pettusin mina temas kui inimeses. Aga tõenöoliselt ei tule tema teod avalikuks ja Arno lahkub kui hea mehena eestist ning kõik on rahul.

Edu Arno sulle siis sellel teel.

Kommentaar

Arno ja Jelle ostsid uued Vectrad ja kogu lugu

Kommentaar

Skandaal on lihtsalt kohutavaks muutunud ja juba ka rahvusvahelist kõlapinda saavutanud. On ,mis on aga minu meelest peaks EJL president Hr. Kannik sellises olukorras tagasi astuma ,kuna pole olukorda suutnud kontrolli all hoida . Selle asemel ,et fännidele ja kogu avalikkusele tõtt rääkida ajatakse mingit iba
                Kannik maha ja EJL -juhatus maha,kui ebakompetentsed tegelased.
                FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Skandaal on lihtsalt kohutavaks muutunud ja juba ka rahvusvahelist kõlapinda saavutanud. On ,mis on aga minu meelest peaks EJL president Hr. Kannik sellises olukorras tagasi astuma ,kuna pole olukorda suutnud kontrolli all hoida . Selle asemel ,et fännidele ja kogu avalikkusele tõtt rääkida ajatakse mingit iba
                  Kannik on lihtsalt ühe venna käepikendus.Maha tuleks võtta hoopis see niiditõmbaja.
                  Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Olen täitsa nõus- asi on juba liiga häbiväärne, et sama juhatus võiks jätkata.

Kommentaar

see on välistatud, et keegi EJLs kedagi maha hääletab, ega see poliitiline ametikoht pole. Aga samas toetan täielikult värskemaid tuuli jalgpalliliidus. KUnagi tegin isegi ettepaneku, et nii palju on tekkinud viimastel aastatel uusi väikesi jalgpalliklubisid, et need võiks teha oma assotsiatsiooni ja nn. jalgpalliklubide assotsiatsiooni. Sinna tuleks kokku kõik laste jalgpalliklubid + mitte Flora klubid , ehk ka Levadia, kes pole rahul EJL tööga ja kokkuvõttes oleks sellel rohkem võimu kui EJL-l. Tõenäoliselt saaks sellele peale ka rahasid UEFAst jm.
                      Kui midagi muud sellega ei muutu, siis vähemalt tunneb EJL, et neile hingatakse kuklassse ja et EJL on eelkõige jalgpalliklubisid ja koondist toetav ja aitav ühing, mitte kohalik jalgpallidikatatuur.

Kommentaar

Algselt postitas clever

see on välistatud, et keegi EJLs kedagi maha hääletab, ega see poliitiline ametikoht pole. Aga samas toetan täielikult värskemaid tuuli jalgpalliliidus. KUnagi tegin isegi ettepaneku, et nii palju on tekkinud viimastel aastatel uusi väikesi jalgpalliklubisid, et need võiks teha oma assotsiatsiooni ja nn. jalgpalliklubide assotsiatsiooni. Sinna tuleks kokku kõik laste jalgpalliklubid + mitte Flora klubid , ehk ka Levadia, kes pole rahul EJL tööga ja kokkuvõttes oleks sellel rohkem võimu kui EJL-l. Tõenäoliselt saaks sellele peale ka rahasid UEFAst jm.
                        Kui midagi muud sellega ei muutu, siis vähemalt tunneb EJL, et neile hingatakse kuklassse ja et EJL on eelkõige jalgpalliklubisid ja koondist toetav ja aitav ühing, mitte kohalik jalgpallidikatatuur.
                        Üldiselt on nende alternatiivsete alaliitudega see häda, et rahvusvahelised liidud neid lihtsalt ei aktsepteeri ning veel enam - mängijd/klubid kes näiteks nende korraldatud võistlustel kaasa löövad saavad mängikeelu UEFA ja FIFA egiidi all toimuvates liigades/mängudes.
                        Hiljuti oli mingite rannavolle meestega meil see häda ja said aastase mängukeelu nii rannas kui saalis toimuvateks \"ametlikeks\" mängudeks.
                        Seega parem,kui sellist klubide seltis ei tekiks.Mis aga EJLi juhatuse koosseisu puutub, siis... no eks me näe, aga eriti optimistlik ma just pole, et seal lähiajal miskit muutuma hakkab...

Kommentaar

Algselt postitas 13

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Kannik on lihtsalt ühe venna käepikendus.Maha tuleks võtta hoopis see niiditõmbaja.
                          Kuidas sa seda niiditõmbajat saad maha võtta? Ainuke koht millelt teda saaks lahti kangutada on asepresidendi koht, aga Flora ja muude klubide omanikuna ja ka a le coq arena suurosanikuna on ta ju mahavõetamatu. ja pealegi kui klubide esindajad hääletavad EJL juhatust siis on \"niiditõmbaja\" käes ju nii palju klubisid , et enamus häältest läheb tahes tahtmata sellele mehele kes ka talle sobib.

Kommentaar

to Jaak:
                            no minu meelest on LÄtis mingi väikeste jalgpalliklubide liit olemas ja saavad rahasid kuskilt Euroopast, aga pead kah ei anna. Lisaks oli ju korvpallis mõni aasta tagasi sama pretsedent seoses Kalevi monopoliga.

Kommentaar

PIJPERS LÄH4EB KOJU.......JEPIKAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Kommentaar

Ütlen ära, et ma ei ole Pijpersi suur poolehoidja (lemmikud Eesti koondisest Thordarson ja Rüütli), kuid Pohlaku käitumine on alatu. Kuidas saab mees öelda (vt. SL Õhtulehte), et Pjipersi siia toomine oli viga. Peale kolme-nelja aastat. Ja mitte sugugi kõige kehvemat aastat (nii koondise ja klubi tasandil.) Veaks saab ju näiteks Levada nimetada Pancheri toomist Levadia etteotsa, kuid mitte Pohlak Pjipersi toomist.
                                Kuid Pohlakuga koos tuleb tõdeda, et see on loll viga, et leping lõppeb keset valikmänge. Praegu on ju tugevat Euroopa treenerit raske saada.
                                Ning ega Eesti ei ole kahjuks selline maailmamainega maa, kuhu isegi praegu tugevad kuid töötud treenerid tuleks. Eestil ei ole ju raha, seda näitas ju Queirozi juhtum. Isiklikult soovitaksin mina mängustiili silmas pidades vaadata Skandinaavia poole. Kuid see on ainult minu arvamus.
                                Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Working...
                                X