Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pijpers koju?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Pijpers koju?\'

Üks küsimus oleks veel Pohlakule?
    Ennem oli sinu üks põhiargumente miks Pijpersiga lepingut ei pikendatud, et ta oli ennast Eestis ammendunud. Aga kuidas sa saad näha 4 aastaga, kas mees on ennast ammendanud või mitte. Siis peaks sellel juhul Sir Alex Ferguson juba ammu minema löödud olema ManU-st, sest vend on ennast ju ammendanud.
    Sellist juttu, et üks või teine vend on ennast ammendanud, pole mõtet ajada, sest inimene ei saa kunagi ennast ammendada.

Mulle hakkab see sõna ammendama päris meeldima.
    Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Paigal seis= tagasi minek. Arno arendas Eesti jalgpalli tublisti edasi tasemest, kuhu Teitur selle tõi. Kui koondis Teituri juhtimise all mängis, olin ma rahul, kui me jaksasime kõik need 90 minutit umbkaitset mängida. Viik oli super tulemus ükskõik kelle vastu. Arno õpetas meid ründama. Üllatavalt kiiresti suutsime õppida ründavamas stiilis mängima. Loogiline on, et meist tugevamate vastu (ntx Portugal) ei jookse me 11 mehega rünnakule, kuid oma võimalused me siiski oleme igas mängus tekitanud. Uskuge mind, mul siiani kripeldab hingel see Horvaatias löömata jäänud värav. Ja neid \"löömata jäänud olukordasid\" pole vaja nii kaugest minevikust otsidagi. Minu nägemustes Arno ei suuda meie mehi neid väravaid ära lööma panna. On vaja kedagi teist.

Ausalt öeldes suudame me üpris hästi mängida ükskõik kelle vastu kuni nende karistusala kastini. Ja edasi oleme tühi koht. Hetkel!

Kommentaar

Algselt postitas Marduk

Uskuge mind, mul siiani kripeldab hingel see Horvaatias löömata jäänud värav. Ja neid \"löömata jäänud olukordasid\" pole vaja nii kaugest minevikust otsidagi. Minu nägemustes Arno ei suuda meie mehi neid väravaid ära lööma panna. On vaja kedagi teist.

Ausalt öeldes suudame me üpris hästi mängida ükskõik kelle vastu kuni nende karistusala kastini. Ja edasi oleme tühi koht. Hetkel!
        no natuke patt oleks treenerit süüdistada selles, kui ründaja jätab 100%se löömata ... kui siis, et on pannud nõrga ründaja väljakule, aga eesti on teatavasti väike ja seega on valik väike. Vaat kui ühtegi väravahõngulist olukordagi ei teki, siis tuleks treener süüdi tunnistada.
        minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Mulle tundub, et meie ründajad töötavad ehk liiga vähe väljaspool korralisi treeninguid oma tehnika kallal. Trenn-trenniks aga isikliku pagasi peab ikka ise tekitama. Ja nii kaua kui kõik toksivad trennis ainult tavalisi lööke harjutada aga mitte ebamugavatest olukordadest seda tegema ei usu mina et meil mõni Larsson tekib. Ainult trennist osavõtmisest võib piisata et eesti ML tasemele tõusta aga kindlasti mitte rahvusvahelisel tasemel ründajana läbilöömiseks.

Kommentaar

Jaa loodame et Kink suudab saada selliseks ründajaks kes suudab ka raskematest positsioonidest eesti kasuks kolle lüüa. Ning ka ise üksinda kaitsest läbi murda ilma et keegi peaks koguaeg talle täpseid püstsööte andma(aga ega see variant ka halb pole) Aga pole ju andjat
            The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
            If you're good at something, never do it for free - See above.
            I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Keegi siin veel ei tea? Igatahes väidetavalt pani Arnokene ameti(d) maha.

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Keegi siin veel ei tea? Igatahes väidetavalt pani Arnokene ameti(d) maha.
                kui kindel see on?väide siis.muidugi kui kindel siis omme kuuduks sellest uudistes
                sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Marduk

Paigal seis= tagasi minek. Arno arendas Eesti jalgpalli tublisti edasi tasemest, kuhu Teitur selle tõi. Kui koondis Teituri juhtimise all mängis, olin ma rahul, kui me jaksasime kõik need 90 minutit umbkaitset mängida. Viik oli super tulemus ükskõik kelle vastu. Arno õpetas meid ründama. Üllatavalt kiiresti suutsime õppida ründavamas stiilis mängima. Loogiline on, et meist tugevamate vastu (ntx Portugal) ei jookse me 11 mehega rünnakule, kuid oma võimalused me siiski oleme igas mängus tekitanud. Uskuge mind, mul siiani kripeldab hingel see Horvaatias löömata jäänud värav. Ja neid \"löömata jäänud olukordasid\" pole vaja nii kaugest minevikust otsidagi. Minu nägemustes Arno ei suuda meie mehi neid väravaid ära lööma panna. On vaja kedagi teist.

Ründav stiil? Milles see väljendub?

EM2004 Pijpers:
                  4. koht (5st meeskonnast) 2 0 4 4-6 8p.

MM2002 Pijpers/Rüütli
                  4. (6 meeskonda) 2 2 6 10-26 8p. (Pijpers 0 2 4 6-20 2p, Rüütli 2 0 2 4-6 6p.)
                  Rüütli võidud tulid Andorra üle. Samas, Pijpersil oli ka kaks mängu mitte just väga tugeva Küprose vastu.

EM2000 Thordarson
                  5. (6 meeskonda) 3 2 5 15-17 11p.

Teituri \"umbkaitsega\" saime 15 kolli valikturniiril, neist pooled mitte-autsiderite vastu. Eesti lõi kolli nii Shotile, Bosniale, Leedule, Tshehhile. Kui Pijpersi (umbkaitsega saavutatud) 2-4 Hollandi vastu välja jätta, siis nagu pole seda ründavust, või mis? Tulemuses vähemalt mitte. Saage aru, Eesti ei hakka kunagi mingit ründavat vutti harrastama, tuleb mängida nii nagu oskame.
                  “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                  The Special One

Kommentaar

Loodetavasti tuleb uus treener selline kes tahab ainult koondist juhendada.Ja siin jutt,et väravaid ei lööda-niikaua kui Sibul Slava seal on ei ole meil mingit lootustki.
                    Kui mingi ime läbi Rüütli saab treeneriks siis vaevalt ta ka klubi tahab juhtida
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Loodetavasti tuleb uus treener selline kes tahab ainult koondist juhendada.Ja siin jutt,et väravaid ei lööda-niikaua kui Sibul Slava seal on ei ole meil mingit lootustki.
                      Kui mingi ime läbi Rüütli saab treeneriks siis vaevalt ta ka klubi tahab juhtida
                      See ainult koondise treeneri ameti omamine on pigem pohlaku-poolne takistus.

Kommentaar

Algselt postitas Ono

Algselt postitas marcello

See ainult koondise treeneri ameti omamine on pigem pohlaku-poolne takistus.
                        Väidetavalt olla Pohlak näiteks Arnole just pakkunud võimalust ainult koondisega tegeleda, aga Arno oli solvunult ei ütlenud.

Kommentaar

http://www.ekspress.ee/viewdoc/E355F020F6B48F7EC2256F16005B4CF6

Kommentaar

.. käivad jutud et Arno Lätis enam koondist ei juhenda..Jelle olla meie koondise eesotsas.....
                            ausaltöeldse ei oska ise enam seisukohta võtta...
                            RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa

.. käivad jutud et Arno Lätis enam koondist ei juhenda..Jelle olla meie koondise eesotsas.....
                              ausaltöeldse ei oska ise enam seisukohta võtta...

Jelle?.......üks kõige hullemaid võimalikke variante.
                              Jelle ei ole treener, keda treenis ta Hollandis?
                              Jelle võib teoorias tugev olla, aga praktias vaevalt.
                              Ta ütleb ainult, kes tema arust udu on, ja kes mitte.

Kommentaar

Jelle? Minu arvamus on see ,et ta pole sugugi halvem ,kui Arno. Igatahes enne Läti mängu teeb aina rohkem muret koondise mängumoraal ,kui koondist juhiks Arno. Lihtsalt kogu kamm on juba absurditeater ,mõelge ise kas peatreener ,kes kuu aega muud ei tee ,kui annab lehtedele halisevaid intervjuid ja loeb enda kohta sama .suudab mehi korralikult mängima panna? Kardan ,et ei suuda. Ausalt öeldes ei taha enam muud ,kui et lõppeks ükskord see kammajaa ja saaks Arena lõpuks valmis.
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X