Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pijpers koju?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Pijpers koju?\'

Algselt postitas mimmu

Algselt postitas peremees

Pijpers elab eestis nagu kunn,pappi sittakanti, pole ime et ta jääda tahab.
    Hollandis on ta jälle tavaline inimene.
    Tead ma ei usu, et see on ainus põhjus miks ta siia jääda tahab. Ma arvan, et Flora meeskond, terve A-koondis on talle lähedaseks saanud. Mulle oleks ka lahkumine valus, kui teaksin, et meeskond jääb maha ja ma pean pöörduma mõne muu meeskonna juurde. 4 aastat. Selle aja jooksul harjud ära, õpid neid inimesi kui isiksusi ja siis kui sulle on lubatud, et sa saad jääda veel mõneks ajaks nende juurde ja sa oled õnnelik. Ja see kõik on hetkega kadunun kui järsku \'üleöö\' mõeldakse, et lepingu pikendamine jääb ära, tõmba uttu siit. Paljud kui mitte öelda enamus inimesed oleksid pettunud kui nendega nii tehakse. Ja mis sa arvad, et kui ta Hollandisse läheb on ta tavaline inimene või? Ma ikka arvan, et see raha mis ta teenis jääb kätte ja jääb ikka jalgpallitreeneriks.

Einoh,loogiline, et meeskond saanud armsaks ja Eesti ka, aga selleks korraks on kõik.
    See,et ta meeskonnaga lähedaseks on saanud, ei ole ju põhjus lepingu pikendamiseks.
    Ükski treener ei jää ju igavesti.
    Jalgpallitreeneriks jääb ta Hollandis küll, aga enam sellist plekki ta ei saa.

Kommentaar

Siin siis epl uus artikkel

Vaatan,et kinga sai ainult mingi \"käitumise\" pärast?
      Ega jah neile vist tõesti ei meeldinud et nad ei saa pijpersile pähe istuda...ja siis hakkasid kaagutamised pihta...

Kommentaar

Lugesin ka neid EPL-s ilmunud kommentaare ja pean tunnistama, et ei saa mitte muhuvigi aru. Kõik mehed räägivad ühte ja sedasama juttu, nagu oleks eelnevalt kokku leppinud. Mitte ei usu, et 13 intelligentset inimest nüüd kõik päris ühtemoodi arvavad. See ei ole loogiline.
        Arno on kahtlemata teinud vigu, aga selle otsuse ajastatus on ikka täiesti vale. Midagi head ei julge nüüd neist kahest sügisesest valikmängust küll oodata.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mimmu

Pijpers elab eestis nagu kunn,pappi sittakanti, pole ime et ta jääda tahab.
          Hollandis on ta jälle tavaline inimene.
          Tead ma ei usu, et see on ainus põhjus miks ta siia jääda tahab. Ma arvan, et Flora meeskond, terve A-koondis on talle lähedaseks saanud. Mulle oleks ka lahkumine valus, kui teaksin, et meeskond jääb maha ja ma pean pöörduma mõne muu meeskonna juurde. 4 aastat. Selle aja jooksul harjud ära, õpid neid inimesi kui isiksusi ja siis kui sulle on lubatud, et sa saad jääda veel mõneks ajaks nende juurde ja sa oled õnnelik. Ja see kõik on hetkega kadunun kui järsku \'üleöö\' mõeldakse, et lepingu pikendamine jääb ära, tõmba uttu siit. Paljud kui mitte öelda enamus inimesed oleksid pettunud kui nendega nii tehakse. Ja mis sa arvad, et kui ta Hollandisse läheb on ta tavaline inimene või? Ma ikka arvan, et see raha mis ta teenis jääb kätte ja jääb ikka jalgpallitreeneriks.

See,et ta meeskonnaga lähedaseks on saanud, ei ole ju põhjus lepingu pikendamiseks.
          .
          Nojah, aga mitte sellepärast ei pikendata lepingut, vaid tal võib lihtsalt olla valus lahkuda, teades, et ta ei pruugi enam Eestisse kunagi tagasi sattuda.

Kommentaar

http://www.postimees.ee/210904/esileht/145176_1.php

Lugege....
            Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

[Päevalehe artikli kohta]
              Mitte ükski nendest ei öelnud, et Pijpers oleks midagi head teinud, kõik koos leidsid, et Pijpers on mingi mõtetu mees. Miks ta siis 4 aastat tagasi võeti treeneriks. Ahjaa, teine oli ju ära saadetud, st ära ajatud ja on hädasti uut treenerit vaja. Ma arvan, et ajalugu kordub vaikselt .
              Kõigil on neil seal midagi kobiseda, see on imelik, et need kõik liikmed ei oska tema kohta sõnakestki head öelda..Okei, teda tänati, aga umbes nii, et tore et sa asendasid aga meil on kedagi paremat vaja! Tänagu meest hea töö eest, tunnustage teda ja siis laske ta rahulikult minema, mitte sõimuga siis nähvatakse midagi ja lehvitatakse. Kas siis niiviisi on teistes riikides ka tavaks teha, või on ainult meil selline komme, ja just, tänu ülitoredale Pohlakule?!

Kommentaar

Algselt postitas 13

http://www.postimees.ee/210904/esileht/145176_1.php

Lugege....
                Pijpersi puhul ilmnenud teile esimesed negatiivsed märgid eelmise aasta lõpus, koondise võistlusreisil Omaani ja Saudi Araabiasse. Mis seal juhtus?
                Ma ei taha detailidesse laskuda. Pean jalgpalli edasi arendama ega taha kaasa minna rumala käitumisega, millega olen pidanud juba paratamatult natukene kaasa minema.
                Mees, sa oled koguaeg rumal, kui mite öelda napakas olnud, ära hakka nüüd ennast vabandama.
                Ta on meedia ees igavene libekeel. Ja isegi lasteaialapsed ei käitu nii lapsikult!

Kommentaar

rahune mimmu nüüd natukene, las aeg annab arutust, mis siin tühja tatti ikka pritsida ega kellelgil sellest olemine paremaks küll ei lähe. Ja kindel mis kindel, et igal asjal on kaks poolt, antud teemas siis Pohlak vs Arno.

Kommentaar

Algselt postitas dreyd

rahune mimmu nüüd natukene, las aeg annab arutust, mis siin tühja tatti ikka pritsida ega kellelgil sellest olemine paremaks küll ei lähe. Ja kindel mis kindel, et igal asjal on kaks poolt, antud teemas siis Pohlak vs Arno.
                    Pohlak on ise paras tatiprits.meenub kohe ühe venna jutt kes Flora algus aastatel seal mängis.Jutt järgmine - Pohlak oli jälle mitme kuu palgad meestele võlgu.Läksid siis lõpuks küsima ja see vend suutis musta valgeks rääkida.keeras mehed nii ümber sõrme ,et kohe oli.Meestel oli peale jutuajamis selline tunne ,et jummalast hea see Flora ikka ning mujal meeskonnas küll mängida ei tahaks.
                    Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Algselt postitas dreyd

Ma olengi rahulik..vähemalt üritan :P.
                      Aga minu arvamus Pohlakust jääb selliseks nagu see on.

Kommentaar

Algselt postitas 13

Algselt postitas dreyd

Pohlak on ise paras tatiprits.meenub kohe ühe venna jutt kes Flora algus aastatel seal mängis.Jutt järgmine - Pohlak oli jälle mitme kuu palgad meestele võlgu.Läksid siis lõpuks küsima ja see vend suutis musta valgeks rääkida.keeras mehed nii ümber sõrme ,et kohe oli.Meestel oli peale jutuajamis selline tunne ,et jummalast hea see Flora ikka ning mujal meeskonnas küll mängida ei tahaks.
                        pane siin rõhk sõnale algusaastatel... ja see, et ta ärarääkija sell võib olla, seda tean ma juba enda kooliajast:P

Kommentaar

Algselt postitas mimmu
                          Kuule, pista enale mõlema käe üks näpp suhu. Sellises poosis suudad ehk postitusmaaniast üle saada. Või mine jooksma. Suvi läheneb.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas dreyd

Algselt postitas 13

Algselt postitas dreyd

pane siin rõhk sõnale algusaastatel... ja see, et ta ärarääkija sell võib olla, seda tean ma juba enda kooliajast:P
                            Aga võib olla mitte ainult algusaastatel.TV 3 uudistes olid spekulatsioonid,et üks Arno lahkumispõhjuseid võib olla see kuna ta hakkas kõva häälega mängijate eest seisma ning nende palkasid ja preemiaid välja nõudma.Kuna mängijad ise ei julge seda lihtsalt ise teha.

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas mimmu
                              Kuule, pista enale mõlema käe üks näpp suhu. Sellises poosis suudad ehk postitusmaaniast üle saada. Või mine jooksma. Suvi läheneb.
                              Noh mis siis nüüd nii kurjalt, võibolla on see väga südamelähedane teema talle

Kommentaar

Viimane info räägib sellest et Pijpers pidi täna esimese lennukiga Hollandisse sõitma, see veel muidugi kinnitamata andmed
                                Kui see peaks tõsi olema siis peaks kiirelt koonduma ja minema teda ära saatma

Kommentaar

Working...
                                X