Vastus teemale \'Pijpers koju?\'
Einoh,loogiline, et meeskond saanud armsaks ja Eesti ka, aga selleks korraks on kõik.
See,et ta meeskonnaga lähedaseks on saanud, ei ole ju põhjus lepingu pikendamiseks.
Ükski treener ei jää ju igavesti.
Jalgpallitreeneriks jääb ta Hollandis küll, aga enam sellist plekki ta ei saa.
Algselt postitas mimmu
Tead ma ei usu, et see on ainus põhjus miks ta siia jääda tahab. Ma arvan, et Flora meeskond, terve A-koondis on talle lähedaseks saanud. Mulle oleks ka lahkumine valus, kui teaksin, et meeskond jääb maha ja ma pean pöörduma mõne muu meeskonna juurde. 4 aastat. Selle aja jooksul harjud ära, õpid neid inimesi kui isiksusi ja siis kui sulle on lubatud, et sa saad jääda veel mõneks ajaks nende juurde ja sa oled õnnelik. Ja see kõik on hetkega kadunun kui järsku \'üleöö\' mõeldakse, et lepingu pikendamine jääb ära, tõmba uttu siit. Paljud kui mitte öelda enamus inimesed oleksid pettunud kui nendega nii tehakse. Ja mis sa arvad, et kui ta Hollandisse läheb on ta tavaline inimene või? Ma ikka arvan, et see raha mis ta teenis jääb kätte ja jääb ikka jalgpallitreeneriks.
Algselt postitas peremees
Pijpers elab eestis nagu kunn,pappi sittakanti, pole ime et ta jääda tahab.
Hollandis on ta jälle tavaline inimene.
Pijpers elab eestis nagu kunn,pappi sittakanti, pole ime et ta jääda tahab.
Hollandis on ta jälle tavaline inimene.
Einoh,loogiline, et meeskond saanud armsaks ja Eesti ka, aga selleks korraks on kõik.
See,et ta meeskonnaga lähedaseks on saanud, ei ole ju põhjus lepingu pikendamiseks.
Ükski treener ei jää ju igavesti.
Jalgpallitreeneriks jääb ta Hollandis küll, aga enam sellist plekki ta ei saa.
Kommentaar