Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Venemaa\'

Raunoga nõus - eestlaste nõrk esinemine tribüünidel puhtalt meie endi süü. Samas, natuke mõlemat koondist toetavaid venelasi tundus ikka omajagu olema. Minugi taga oli vend, kellel \"Vperjoood Rossijaaa!\" vaheldus \"Jedasi Jeesti...tagasi Vene!\"`ga. Muidu tean ka ikka õige mitut venelast, kes kindlalt Eestit toetasid.
    Üldiselt oli positiivne see, et ühtegi suuremat konflikti ei toimunud. Vähemalt minu kõrvu ei ole ühestki teateid jõudnud.
    Negatiivne aga see, et seegi kord ei saadud ilma punalippudeta läbi.

Muidu vapsjee!
    sigpic

Kommentaar

Teet Allas on täna Otil külas

Kommentaar

räägin ka veidi siis oma muljeid mängust:

esimene poolaeg oli päris sitt.venelased ikka päris normaalsed surusid,aga õnneks ei löönud väravavõimlusi ära.kahju et viikmäe toda võimalust ära ei löönud sealt karistusala joone juurest.üks olukord oli ikka mega pull.vend oli täitsa vaba oleks ainult pidanud palli nurka koksma aga ei vend söödab kõrvale ja meie kaitsjad löid palli minema.( too oli venelane)täitsa jobu ikka.aa see kah et terehhovil oli hää võimalus tühja lüüa aga löök jäi natuke nõrgkaks.

teisest poolajast ka siis veel.

nagu ikka kombeks,olid eestlased teisel poolajal täitsa ümber sündinud.suutsid juba päris hästi söödumängu mängida ja tekitasid paaril korral ohtlikke olukordi.teisel poolajal oli minu arust üle platsimees kruglov.kaitses võttis peaga kõik õhukad ära,palju kordi võttis lihtsalt vene meestelt palli ära,väga hästi lülitus rünnakule tekitas tänu selllele ohtikke olukordi ja mees ikka väga kiire küll.RAUDSELT MÄNGU PARIM ,POLE ÜHTEGI HAlBA SÕNA ÖELDA.
        lõpp oli küll päris närviline,venelased panid ikka hullu pressingu peale ja paar ohtlikku momenti jõudsid tekitada ka.lõpp oli ikka nii närviline ma vaatasin,et mulveel süda seiskub.õnneks pidasid eestlased vastu.
        see ka et siis kui terehhov värava lõi oli hull kajumine ,siis oli ikka mega hea olla.

minu arust pidasid vene fännid end väga hästi üleval.staadionil ei toimunud vist ühtegi intsidenti.ma istusin ikka küll väga heas kohas.aint venkusi oli täis,aint paar eestlast oli.täitsa sitt oli istuda seal,sest kõik tegid suitsu ees-taga kõrval üleval.siis üks mu taga aint karjus,purjus vist oli.ja siis pidi koguaeg kuulma ROSSIJA-ROSSIJA ROSSIJA.
        nõme oli see ka et kui mõni eestlane lõi halvasti või tegi valesti siis hakkasid naerma,täitsa nõmedad ikka.aga noh nende mängijad tegid ka midagi valesti siis sai kohe vastu naerdut.

mulle ka tundus,et vene fännid karjusid vahel meid üle.
        ma arvan et mulle tundus see nii ,et ma olin seal venelaste sektori juures.

huvitav oli see,et seal staadionil nägin paar narva transi mängijaid,kõigil muidugi suitsud näpus.üks oli sergei ussoltsev,teisi ei tea nimepidi

oki ma siis lõpetan

Kommentaar

noriks veidi, nõnda niisama
          ma istusin ikka küll väga heas kohas
          täitsa sitt oli istuda seal
          “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas priity

Siia venelaste hinded Eesti koondislastele Sport-Expressist:
            Kotenko 6,0
            Allas 5,5
            Stepanov 5,5
            Jääger 5,0
            Kruglov 5,5
            Rähn 5,0
            Terehhov 6,0 (mängu parim)
            Reim 5,0
            Viikmäe 5,0
            Oper 5,5
            Lindpere 4,5
            Klavan 5,0
            heh, hakkab silma, et need hinded on vist üsna nimedest lähtuvalt pandud.
            Aga see selleks.
            Mängu parim oli raudselt keskkaitse paar(Y). Kommenteerima ei viitsi hakata, tuletage meelde või vaadake kordust.
            Kruglovi kohta ütlen nii palju, et küll varsti tuleb tema aeg, temas on ikka fakin palju head materjali. Eilse kohtumise staariks teda küll veel lugeda ei saa. Oleks vale hinnata mängijaid ainult nende positiivsete soorituste põhjal.

Aga jah, tore oli.
            Aplaus kõigile mängijatele ja eriti Jellele (Y).
            Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

vaatasin neid väravaid nüüd korduses, see venelaste värav oli ka pool nii õnnega pooleks, just see eeltöö sellele, kuidas kaitsest läbi tulid, samas aga eestlaste värav vapse õnn, kerisin ja uurisin mitukorda kust see terehhov jooksma hakkab, seisab kõrvuti ca 13m lähistel ühe venelasega, terehhov hakkab jooskma, venelane vaatab liht pealt kuidas terehhov võrku sahistab

Kommentaar

Tore oli see, et Eesti suutis enda tuntud tugeva teise poolaja algusega kaotusseisust välja ronida. Kui vaid Eesti suudaks terve mängu nii mängida, nagu nad mängivad harilikult teise poolaja alguses. Mulle oli vägagi meelt mööda see, et mäng möödus ilma suuremate fännide vaheliste kokkupõrgeteta. Suurt osa mängis selles kindlasti Eesti politsei eeltöö. Peale mängu oli aga kuulda, et väiksemad rüselused ikka toimusid. Mõnus oli näha täismaja staadionil, mis siis, et väga paljud olid vene toetajad. Eesti mängis igatahes väga hästi. Kahjuks aga kadus Eestil nüüd võimalus edasi pääseda. Kuid pole hullu, küll kunagi tuleb ka aeg, mil Eesti suudab praeguste tugevate koondiste vastu rohkem palli hoida ja vastast kõvemini vastu muru suruda :P

Kommentaar

Tubli Karla, et oma esimesest mängust meile kõigile räägid! nii peabki

Ja edaspidi postita ka ainult siis kui oled mängu näinud, eks
                  How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Algselt postitas Roosaelevant

Tubli Karla, et oma esimesest mängust meile kõigile räägid! nii peabki

Ja edaspidi postita ka ainult siis kui oled mängu näinud, eks
                    see polnud küll esimene mäng mul.varem olen ka ikka käind paari mängu vaatamas.
                    lihtsalt niisama ütlesin.

Kommentaar

Algselt postitas kaala

noriks veidi, nõnda niisama
                      ma istusin ikka küll väga heas kohas
                      täitsa sitt oli istuda seal
                      asjata norid,otsi pointi...

\"Istusin väga heas kohas\" mängu jälgimise suhtes.
                      \"täitsa sitt oli istuda seal\" sest oli palju venelasi kes \"rossija\" karjusid ja suitsetati palju.

Ühesõnaga koht oli super aga selstkond tema ümber sitt!

INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kõige magusam on lugeda vene ajakirjaniku kommentaari/toimumist pärast mängu vene koondise riietus ruumis,kus enamus mängjad pisaraid valasid :P

Kommentaar

Algselt postitas Karla

minu arust pidasid vene fännid end väga hästi üleval.staadionil ei toimunud vist ühtegi intsidenti.ma istusin ikka küll väga heas kohas.aint venkusi oli täis,aint paar eestlast oli.täitsa sitt oli
                          toimus ikka küll. Mingi kaklus oli kus Falck ei saanud hakkama ning Politsei eriüksus pakkis venelased koheselt kokku ning eemaldas tüübid vaikselt ilma et vene fännid enamvähem märganudki oleks.
                          OK, KICK OFF

Kommentaar

v Moskve uze ne vse pederastõ
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

http://www.ptybn.ru/?topic=viezd&article_id=4015#

Kui ma oma talupoja vene keelega õigesti aru saan, siis räägitakse ühes lõigus sellest, kuidas Kotenkot olla mängu ajal pudeliga visatud.

Kommentaar

Kuna õppetöö ei lasknud mängu otse vaadata, siis teen järeldusi videolindi järgi, nii et eestlaste ja venkude fänluse kohta ei kommenteeri.
                                Ainult paar märkust. Kas need \"tossutajad\" tribüünil ja kolm nõdrameelset väljakul (peale kohtunike loomulikult ) meie armsale jalgpalli liidule pahandust ei too.
                                Mängust. Mängu kangelased olid minu jaoks Stepanov-Jääger. Rahulikud positsiooniasendid, Jääger kattis veel ka äärekaitsja kohta. Kruglov, kes kippus kaitses natuke saamatu olema, oli meeldiv vaatata tema üliaktiivsust ründel. Eestlaste värav oli küll õnn, aga meeldiv, et Terjal kainet mõistust jätkus.

Eesti-Liechtenstein 9:0
                                Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Working...
                                X