Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Venemaa\'

Algselt postitas tauri3000

ei usu et sina oled teisi väravavahte näind... aaga mina tean isegi mingi 5liiga väravavahte peast ja ega sealgi just nõrgad väravavahid ple
    ehk nimetad peast mõnegi viienda liiga mittenõrga väravavahi ja ehk ka põhjuse miks nad seal kopitavad

Kommentaar

ei usu et sina oled teisi väravavahte näind... aaga mina tean isegi mingi 5liiga väravavahte peast ja ega sealgi just nõrgad väravavahid ple
      kõva vend oled, Respekt sulle homie!
      How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

ehk näiteks juura migailova või midagi sellsit oli ta peris normaalne ja ta mängib aint nädalavahetustel

Kommentaar

Tead kõikki peast Sa ei ole Juura nimegagi kindel. Kradi Knight Rider Industries 2000.
          How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

on küll see õige

Kommentaar

on küll see õige
              sa vist ise oledki miskine juuramigailova

Kommentaar

Mina iseenesest kohtuniku tööd eriti ei kritiseeriks. Midagi hullu ta ju korda ei saatnud, kahel korral oleks võinud anda penalti venelaste kasuks, kui tal vähegi tuju oleks olnud. Mõlemad vead tehti üsna kasti joone pealt - seega kahetimõistetav.

Kommentaar

kummutaks ka selle väite et fännitribüünil ainult Eesti fännid olid.
                  väga kurb oli vaadata peale Vene väravat enda kõrval ja taga suvalisi vante rõõmsalt kargamas nägu naerust pakatamas.
                  see et igal pool Vene lipud rippusid oli aga ilmselge provokatsioon ja näitab et Eestis on vabariigi vastane tegevus on päris hästi organiseeritud.

Kommentaar

Algselt postitas ek

kummutaks ka selle väite et fännitribüünil ainult Eesti fännid olid.
                    väga kurb oli vaadata peale Vene väravat enda kõrval ja taga suvalisi vante rõõmsalt kargamas nägu naerust pakatamas.
                    see et igal pool Vene lipud rippusid oli aga ilmselge provokatsioon ja näitab et Eestis on vabariigi vastane tegevus on päris hästi organiseeritud.
                    Ma ka alguses mõtlesin, et see on täiesti jube ja mõeldamatu, et kohalikud venelased (õnneks küll mitte kõik neist) on Venemaa poolt. Kui aga järgi mõelda, siis tegelikult on see üsna mõistetav - ilmselt neil on head mälestused seoses Venemaaga.

Kui Eesti mängiks nt. Kanadaga, siis olen kindel, et kõik väliseestlased lehvitaksid just Eesti lippu, mitte Kanada vahtralehelippu. Ja siis me peaksime seda iseenesest mõistetavaks.

Seega, ma küll ei näe, et siin vabariigivastased tegutsevad.

Olge tolerantsemad!

Kommentaar

Algselt postitas aiFo

khm, tahaks kummutada mõned väärarusaamad...

3. ...et 3 tüüpi kes platsil jooksid, olid eestlased (erm... minu arust näitasid härrased oma meelsust üsna selgesti, viibutades oma näppu fännitribüüni suunas?)
                      bingo!

TALLINN, 31. märts (EPLO) – Eilse Eesti-Vene jalgpalli MM-valikmängu ajal platsile jooksnud neli moskvalast saadeti staadionilt minema.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Madis Tilga teatel jooksid väljakule 15-aastane tüdruk, 21-aastane Maksim, 22-aastane Ilya ja 20-aastane Ivan.

„Pärast isikuandmete kontrolli neid enam staadionile tagasi mängu vaatama ei lubatud,” teatas Tilga.

Kommentaar

Algselt postitas tanielo
                        Ma ka alguses mõtlesin, et see on täiesti jube ja mõeldamatu, et kohalikud venelased (õnneks küll mitte kõik neist) on Venemaa poolt. Kui aga järgi mõelda, siis tegelikult on see üsna mõistetav - ilmselt neil on head mälestused seoses Venemaaga.
                        Kui Eesti mängiks nt. Kanadaga, siis olen kindel, et kõik väliseestlased lehvitaksid just Eesti lippu, mitte Kanada vahtralehelippu. Ja siis me peaksime seda iseenesest mõistetavaks.
                        Olge tolerantsemad!
                        Vaata, asi ei ole nii lihtne, et võrdled väliseestlasi siinsete venelastega.
                        Minu meelest näitas eilne üht: siinsed venelased tulid kapist välja. Kapivenelased, nagu üks hää sõber neid iseloomustas. Aga mis ma ikka siin seletan.
                        Eks igaüks teeb omad järeldused.

Kommentaar

Minuga oli ka kaasas üks nn.kapivenelane.Igatahes olen ma uhke ,et ta elas eestlastele kaasa.Ta võib küll olla venelane,aga hinges on ta rohkem eestlane kui pooled nn.puhast verd eestlased.
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Algselt postitas tanielo
                            Olge tolerantsemad!
                            Vaata, asi ei ole nii lihtne, et võrdled väliseestlasi siinsete venelastega.
                            Minu meelest näitas eilne üht: siinsed venelased tulid kapist välja. Kapivenelased, nagu üks hää sõber neid iseloomustas. Aga mis ma ikka siin seletan.
                            Eks igaüks teeb omad järeldused.
                            Ma arvan, et ei olnud seal mingeid kapivenelasi. Need, kes Venemaa poolt olid, ongi iga päev Venemaa poolt.

Lisaks neile venelastele, kes pidevalt \"Rossija!\" skandeerisid, olid õnneks olemas ka venelased, kes pidevalt \"Eesti!\" karjusid.

Hoopis huvitav oli seltskond venelastest noorukeid, kes mängijate tutvustuse ajal koos teadustajaga kõik Eesti mängijate nimed ette karjusid, mängu ajal pidevalt \"Rossija!\" karjusid ja eestlaste löödud värava peale südamest juubeldasid.

Kommentaar

istusin ise samal tribüünil, kus jph ja pean ütlema, et see mis toimus peale vene väravat oli kohutav. igal pool olid ainult vene lipud ja vene särgid, mul oli hea meel tõdeda, et ostsin piletid õigesse kohta. nõustun eespool kõnelejaga, et edaspidi peaks väikse keele-testi tegema. see polnud küll normaalne, et eesti 2x venemaaga võõrsil pidi mängima.
                              mulgi oli juhust tõdeda, et on ka venelasi, kes on eestlaste poolt. nimelt slovakkia mängu ajal istusid minu kõrval 2 väikest vene poissi kes tulihingeliselt eestile pöialt hoidsid ning skandeerisid koos eesti fännidega, võitle eesti võitle! seda oli tore vaadata

Kommentaar

ma ei rääkinud üldse sellest et eesti-venelased ei tohi Venemaale kaasa elada vaid sellest et miks kuradi pärast need vandid pidid Eesti fännisektoris olema.
                                samas 2. poolajal olid mu kõrval kaks venelast kes Eestile kaasa elasid ja nende vastu polnud mul mitte kui midagi, tore oli vaadata et on ka inimesi kes austavad maad kus nad elavad olgugi et rahvus on neil teine. aga pole vaja ju lasta fännisektorisse inimesi kes vastaspoolele kaasa elavad ja Eesti hümni ajal rahulolematult mõmisevad.

Kommentaar

Working...
                                X