Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Venemaa\'

No ega see asi nüüd nii hull ka ei olnud. See et peale Vene väravat rahvas juubeldas näitas et kohalikke poolehoidjaid oli kõvasti. Samas Eesti koondise hea esituse korral rõkkas seesama I-II sektor isegi rohkem. Tundus vähemalt et paljud elasid kaasa mõlemale meeskonnale.

Samas said Vene fännid oma \"rossija-rossija\" staadiolile kõlama ainult korra. Võibolla rohkem ise ei kuulnud, sest IV sektor laulis-hõiskas pidevalt

Olen eelpoolöelduga nõus - 3 punkti tuli ära!

Kommentaar

Ma kasutaks võimalust ja ütleksin seda, mida Stepanov ütles: viigiga kadus reaalne võimalus jõuda alagrupis 2 tugevama hulka.

Et me siiski saime 1 punkti, eksole.

Kommentaar

See alagrupi teine koht oli väga reaalne eesmärk muidugi.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Midagi sellist oli vastuseks oodata. Kui Martin koondises on, eks ta jõuab siis külvata oma ideid, kuidas 5. koha eest võitlemine meile reaalne on. Natuke ambitsiooni ei tee paha ju, onju (Viikmäe moodi)

Kommentaar

hmhm mitte et ma eesti vastane vms oleks, vägagi pooldaja
            aga see nn eestivenelaste v kuidas neid kutsutaksegi venemaa poole hoidmine on ka samas tiba mõistetav ju
            pange ennast nende olukorda? kui teie elaksite venemaal(olles ise rahvuselt eestlane) ja eesti mängiks venemaaga venemaal, mis tunded oleks? kumma poolt oleks?
            just a thought

Kommentaar

Ilus mäng, eriti teisel poolajal. aga kuradima lasnagorski libavenelased võiksid end täiega põlema panna! Ja kas keegi märkas väljakul kohtunikku??! ma isiklikult küll mitte, hoopis mingi puuotsast allapeletatud manki raisk töllas seal ja segas mängu sellist vilemeest väljakule lasta! .. no maitea.. see sell tuleks pigem loomaaeda gorillade puuri pista, need siis jagaks talle jalgpalli algõpetust. ma
              kahtlustan et tiblad olid punnsilma munandid pelmeenidepähe ära keetnud.

tegelikult võtsime mängust, mis võtta andis. hea et niigi läits! venkud olid igas elemendis üle. ma ei ütle et eestimehed halvasti mängisid(va reim nt esimesel poolajal), kuid siiski tehniline allajäämine on masendav.

aga muidu tibenz-tobenz. hea veel et pärast õlut sai

Kommentaar

Algselt postitas ethan
                Midagi sellist oli vastuseks oodata. Kui Martin koondises on, eks ta jõuab siis külvata oma ideid, kuidas 5. koha eest võitlemine meile reaalne on. Natuke ambitsiooni ei tee paha ju, onju (Viikmäe moodi)
                Aga äkki sa põhjendad argumenteeritult, kuidas meil on reaalne teise koha eest võitlemine. Paluks jätta kõrvale igasugused oleksid. Aitähh.

Mis puutub ambitsioonidesse, siis selleks võiks Eestil olla kõrgemasse loosikasti pääsemine, et niimoodi endale järgmiseks tsükliks soodsamat pinnast tekitada. Vot see on reaalne eesmärk, mille poole tasuks ka püüelda. Kuid nüüd ootan sinu põhjendatud selgitusi.

Kommentaar

Mismoodi Sa kujutad ette reaalsuse ja ebareaalsuse vahe argumenteerimist. Mina ei oska Sulle kuidagi põhjendada, miks on meil reaalsem Top 2 olla, kui mitte olla. \'Oleks\'eid ei saa kõrvale jätta, sest just nendest \'oleksitest\' lõpptulemus sõltub (a\'la oleks Slovakkiat võitnud, mis oli reaalne; a\'la oleks Venemaale teisegi värava löönud, mis oli reaalne; a\'la oleks Portugalis Teever või Oper oma võimaluse ära kasutanud viigiseisul jne.). Need pisiasjad on määravad. Ma ei mõista, kuidas ma saan seda argumenteerida. Kuidas saaks sellist asja üldse argumenteerida, Martin?

Muideks - ma küll ei mäleta, kas ma foorumisse olen selle mõtte juba postitanud või mitte -, minu jaoks on olnud kogu selle tsükli peaeesmärk 4. koht ehk Läti edestamine. Loomulikult on ka see ambitsioon, sest oleme grupis 5. asetusega, aga ma ei arva, et 2. koha reaalseks pidamine on midagi utoopilise realismi žanrist vms.

Ma kindlasti ei vastanud nõnda, nagu Sa lootsid, aga ma ei pea millegi nii abstraktse nagu realism/utoopia argumenteerimist võimalikuks. Voh. Aitäh.

Kommentaar

Algselt postitas ethan
                    Ma kindlasti ei vastanud nõnda, nagu Sa lootsid, aga ma ei pea millegi nii abstraktse nagu realism/utoopia argumenteerimist võimalikuks. Voh. Aitäh.
                    Kuidas saab tabeliseis enne Venemaa mängu olla utoopia või abstraktne?
                    Kuid kui võtta kasvõi kogu grupi analüüs enne mängude algust, miks ei saa seda sinu arvates reaalselt analüüsida? Olen nõus, et jõudude vahekord võib muutuda tänu pisisündmusele väljakul, kuid üldised jõudude vahekorras peaks siiski selged olema või siis pole?

Edasi pole vist mõtet kirjutada, sest kohe tuleb mingi elukas ja karjub, et ohv topik. Muidu võiks pikalt kribada. Sinu vasutuse osas: osaliselt vastasid, kuid pigem tundub taas, et põiled lihtsalt põiklemise pärast konkreetsetest vastustest kõrvale. Aga selle teemaga kõik vast Lätit võiks küll edestada.

Kommentaar

Lätit ja kedagi \"suurest kolmikust\" ka!

Kommentaar

oot kuulge oleme korraks realistid niiet mõtleme mis oleks saand kui eesti oleks venemaad võit?eesti oleks ju praegu seal play-offi ääre peal eks?niiet see edasi pääs polegi nii kaotatud veel ?

Kommentaar

kui jõudude vahekord on selge, siis pole mõtet ju üldse vaadata mängu???........

selles kogu asi seisnebki, et on küll võib-olla favoriidid ja outsiderid aga see ei tähenda midagi... väljakul on 11 meest 11 vastu... seis on 0:0... 90 minutit mängida... sinu teha kas lööd väravaid või ei, pohhui kas vastas on braziilia või burkina faso...

Kommentaar

Algselt postitas tauri3000

ei usu et sina oled teisi väravavahte näind... aaga mina tean isegi mingi 5liiga väravavahte peast ja ega sealgi just nõrgad väravavahid ple
                            jah ma tean,et 5-ndas liigas meil väga kõvad väravavahid.tegelt nad võimelised venemaal,norras või mujal vähem kõvemas liigas kui eesti 5 liiga mängima.neil lihtsalt pole vedanud.
                            Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Loodetavasti ei tee \"Šinnik\" nüüd \"Perugiat\"...(juhtum Perugias mänginud korealasega pärast viimase MMi mängu Itaalia - Lõuna-Korea).
                              Ilmselt päästis meile punkti just kiire avavärav, misjärel venelased auru maha võtsid ning teisel poolajal enam korralikult ei käivitunud. Eks nad uskusid I poolaja järel, et mäng on tehtud ja Eesti murtud.
                              Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.

Kommentaar

Imelik Kruglovi ülistamist lugeda siit. Esimesel poolajal oli ta ikka püsti hädas. Kõik momendid näisid sealt äärelt tulevat. Lindpere muidugi ei pakkunud eriti abi ka talle, aga väga närviline jalaväristamine toimus ikkagi. Vähemalt klaariks oskab ta lüüa, esimesel poolajal ei toimunud tema kaudu rünnaku ülesehitamisel suurt midagi muud. Õnneks teisel poolajal paranes pilt tunduvalt, aga mängu kokkuvõttes võib ikka ainult rahuldava anda Dimale.

Viikmäe oli ka Slovakkia mänguga võrreldes iseenda hale vari, st. oma tavapärasel tasemel. Tuleb tunnistada, et kaitses mängisid venelased kõvasti agressiivsemalt ja ei lasknud tal enam nii kergelt palli omaks võtta. Reim-Rähn keskel oli ilmselt õige valik, kuid Lindpere puudumisel ei suudetud kahjuks nii kenasti keskelt läbi mängida nagu laupäeval. Samas olid ääred ja Oper jälle suht head.

Kokkuvõttes hea töö! Laupäevast võtaks mängupildi ja eilsest tulemuse ning kokku ongi üks väga hea mäng.
                                Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Working...
                                X