Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Olude sunnil pidin mängu telekast vaatama ja vau, see Eesti TV ülekanne oli midagi fantastilist, õiged plaanid, kordused õigel ajal, kaamerameeste kindel käsi - kõik oli tipptasemel...
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Olude sunnil pidin mängu telekast vaatama ja vau, see Eesti TV ülekanne oli midagi fantastilist, õiged plaanid, kordused õigel ajal, kaamerameeste kindel käsi - kõik oli tipptasemel...
tipptasemel? mida sa räägid. minuarust magati just mitmed olukorrad maha. näiteks see tehehhovi olukordi, kui ta vv-ga silmitsi oli, ning smertin suutis palli värava eest puhtaks lüüa. oli veel teisigi kalasi
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
siis kui näidati suures plaanis väljakut siis päris mitmel korral kaamer ikka värises korralikult ja mõnigi moment magati maha aga fännid väljakul suudeti tabada.
ikkagi väga super mäng eesti poolt.
ja rääkigu kõik mida tahes aga KRUGLOV OLI TÄNA PARIM
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
tipptasemel? mida sa räägid. minuarust magati just mitmed olukorrad maha. näiteks see tehehhovi olukordi, kui ta vv-ga silmitsi oli, ning smertin suutis palli värava eest puhtaks lüüa. oli veel teisigi kalasi
Sa ei suuda irooniat ikka üldse hinnata. Vaata Office\'it.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Minu arust oli täna terve kaitseliin tubli. Kruglov eksis veidike esimesel poolajal, aga teine poolaeg oli tema poolt tõesti super!!! Klavan tegi ka tubli mängu.
Asi areneb igal juhul silmnähtavalt õiges suunas, paar aastat tagasi poleks suudetud pärast kaotusseisu nii hästi mängida.
Aga mis peamine, Eesti on näidanud, et oskab ka väravaid lüüa!
Kaameramees kaamerameheks, aga no Marko jutt oli kohutav. Eks üsna kriitiliselt sai jälgitud, aga seosetult ja segaselt kukkus välja iga teine lause. Ja see on kogenud telehundi jaoks selgelt liig.
Aga see pole tegelikult üldse oluline - tähtis on, et Eesti tuli välja kaotusseisust ja sai punkti kätte meeskonnalt, kes viimasel suurvõistlusel finaalturniiril mängis.
see on küll kurb, et teleülekandes meid kuulda polnud. fännisektori sees oli tunne küll fantastiline, aga see võis olla ka pime kõrv kuulamas. kahju jah. ja lisaks, et rongkäigus oli üllatavalt palju osalisi, tehke kõik endale pai.
ma ei saa nüüd aru, kuidas nende venelastega olema pidi. kas polnud mitte nii, et vene toetajaid eesti sektoritesse ei lasta ja nii? no p*ts ja pille, pool staadionit oli tiblahaisu täis.
mängust praegu ei jaksa üldse kirjutada, käedki värisevad trummipeksust, aga jah, kruglov oli teisel poolajal küll suurepärane, ei alustanud taas väga hästi (esimese poolaja algus), kuid teisel ärkas üles ja panin südame meeldivamalt lööma päris mitmel korral. kiidusõnad lähevad absoluutselt kõikidele meestele, kes väljakul käisid, aga esile tõstaks veel torpedo kolmiku, terja ja kotenko. ja manaks õige natuke udupoisi kallal.
v-o tegi vello sortsu iroonilist nalja, mida k6ik sellises hingeseisundis olles lihtsalt ei taju
n2e, 6ige vahetus, Lindperel katus s6itis, ei panustanud meeskonnam2ngu, kaotas palli (m6lemad muidu head keskkaitsjad m2ngiti ka seinas88duga yle ja Kotenko ei suutnud eestpostist t6rjuda, tugev pomm oli muidugi)- ja tuligi 0-1, julge, aga 6ige vahetus seega treenerilt, kuigi ka Klavan polnud meie parim
->eks Kruglov l2ks ka viimaks liiga julgeks, rynnakul tuli see kasuks muidugi
Operiga ei tahetudki s2rki vahetada, vist solvas nad 2ra, kui proovis peaaegu edukalt vastase kaitse 1i nelja vastu ette v6tta
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
rossija-rossija\'st niipalju, et kui ma esimese poolaja I sektoris istusin (nii suht keskel ikka), siis oli küll selline tunne, et sai võõrsil mängule mindud ja oponentide tribüünile satutud.
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
siis kui näidati suures plaanis väljakut siis päris mitmel korral kaamer ikka värises korralikult ja mõnigi moment magati maha aga fännid väljakul suudeti tabada.
ikkagi väga super mäng eesti poolt.
ja rääkigu kõik mida tahes aga KRUGLOV OLI TÄNA PARIM
Mis fännidest väljakul kõik räägivad? Kuna ma suutsin vaheaja + teise poolaja esimesed 15 minti maha magada siis pole ma nagu kedagi näinud. Äkki valgustaksite?
kui ma alguses vaatasin teiselpoolajal kui Kotenko tegelikult pillas palli maha sama moodi kui Slovakkia mängus ja yks lahtilöök ebaõnnestus siis vaatasin et ebakindel aga siis see lõppu tõrje oli vaadata nii lähedalt vaadates ikka väga võimas:P :P :P :P :P :P :P
Kommentaar