Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas lenc Vaata postitust
    Kle ära jama. See, et Ahjupera näiteks ühe Eesti nurgalöögi ajal palli otsa koperdab ja sealt kobaga värav tuleb pole üldsegi nii ebatõenäoline.
    Või et Ankifeev kogemata palli vastu Sidorenkovi selga lööb ja see sealt väravasse põrkab

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
      mida sa selle peale ütleks kui ugandast tuleb siis kohalik suguharu vend ja saab eesti presidendiks? võimatu ütleks
      Juba seadused ei luba mingil Uganda neegril Eesti Vabariigi presidendiks hakata. Küll aga on Ahjuperal täiesti reaalne võimalus platsile saada. Lisaks Stevica Ristic , kes lõi makedoonlaste värava albaanlaste vastu, oli ka ju makedoonias mingi kohaliku külapoisi staatuses, aga ta tuli, nägi ja lõi värava.
      Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
        Või et Ankifeev kogemata palli vastu Sidorenkovi selga lööb ja see sealt väravasse põrkab
        andekalt öeldud

Kommentaar

andekalt öeldud
          kokkuvõtteks võiks öelda, et võimalusi kuidas Ahjupera koba peale värava lööb on kümneid. Tee teda maha siis, kui Eesti on kaotusseisus ja ta lööb 90 minutil tühjast väravast mööda

Kommentaar

Algselt postitas TheGunners Vaata postitust
            kokkuvõtteks võiks öelda, et võimalusi kuidas Ahjupera koba peale värava lööb on kümneid. Tee teda maha siis, kui Eesti on kaotusseisus ja ta lööb 90 minutil tühjast väravast mööda
            ega mul ahjupera vastu pole midgai vaid lihtsalt selline mängija ei ole koondise mängija nagu ka sidorenkov ja terja.

Kommentaar

ega mul ahjupera vastu pole midgai vaid lihtsalt selline mängija ei ole koondise mängija nagu ka sidorenkov ja terja.
              Terja on hetkel üsnagi heas vormis, kuid mina ei saa aru mida Leetma koondises teeb.
              Algselt postitas budulojus
              kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
                Terja on hetkel üsnagi heas vormis, kuid mina ei saa aru mida Leetma koondises teeb.
                Ma pakun, et ta soendab pinki, et platsilt tulevatel meestel munad tooli külge ei külmuks

Kommentaar

Ma pakun, et ta soendab pinki, et platsilt tulevatel meestel munad tooli külge ei külmuks
                  Nojah, keegi peab ju seda tööd ka tegema
                  Algselt postitas budulojus
                  kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Ahjupera kirumisest saan täitsa aru, küll aga mitte Sido omast.
                    Enne Pareikot pääseks vist ka Kurdgelia koondisse
                    kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

Algselt postitas hacker12 Vaata postitust
                      Ahjupera kirumisest saan täitsa aru, küll aga mitte Sido omast.
                      Enne Pareikot pääseks vist ka Kurdgelia koondisse
                      Kas sa mõtled Giorgid? Kui tema, siis vaevalt, sest alles eelmine aasta mängis ta ju A1-s.

Kommentaar

jaha, aga tsiteerides klassikuid: "kurdgelia on kindlasti kaitsvam"
                        kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

jelle suurimaks kuriteoks jääb ikkagi vassiljevi mitte kasutamine kõik need korrad

Kommentaar

Kas sa mõtled Giorgid? Kui tema, siis vaevalt, sest alles eelmine aasta mängis ta ju A1-s.
                            ära unusta veel rene kaasi

Kommentaar

Kurgdeelik mängis ju Valga ja Elva eest eelmine hooaeg.

Kommentaar

ära unusta veel rene kaasi
                                mis temaga on? aastal 82 sündinud, aastas 98 vict floras

Kommentaar

Working...
                                X