Algselt postitas lenc
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti-Venemaa
Collapse
X
-
Juba seadused ei luba mingil Uganda neegril Eesti Vabariigi presidendiks hakata. Küll aga on Ahjuperal täiesti reaalne võimalus platsile saada. Lisaks Stevica Ristic , kes lõi makedoonlaste värava albaanlaste vastu, oli ka ju makedoonias mingi kohaliku külapoisi staatuses, aga ta tuli, nägi ja lõi värava.Algselt postitas eestimees Vaata postitustmida sa selle peale ütleks kui ugandast tuleb siis kohalik suguharu vend ja saab eesti presidendiks? võimatu ütleksRien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
andekalt öeldudAlgselt postitas Kaspy Vaata postitustVõi et Ankifeev kogemata palli vastu Sidorenkovi selga lööb ja see sealt väravasse põrkab
Kommentaar
-
kokkuvõtteks võiks öelda, et võimalusi kuidas Ahjupera koba peale värava lööb on kümneid. Tee teda maha siis, kui Eesti on kaotusseisus ja ta lööb 90 minutil tühjast väravast möödaAlgselt postitas eestimees Vaata postitustandekalt öeldud
Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Kommentaar
-
ega mul ahjupera vastu pole midgai vaid lihtsalt selline mängija ei ole koondise mängija nagu ka sidorenkov ja terja.Algselt postitas TheGunners Vaata postitustkokkuvõtteks võiks öelda, et võimalusi kuidas Ahjupera koba peale värava lööb on kümneid. Tee teda maha siis, kui Eesti on kaotusseisus ja ta lööb 90 minutil tühjast väravast mööda
Kommentaar
-
Terja on hetkel üsnagi heas vormis, kuid mina ei saa aru mida Leetma koondises teeb.Algselt postitas eestimees Vaata postitustega mul ahjupera vastu pole midgai vaid lihtsalt selline mängija ei ole koondise mängija nagu ka sidorenkov ja terja.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Ma pakun, et ta soendab pinki, et platsilt tulevatel meestel munad tooli külge ei külmuksAlgselt postitas ALECOQQ Vaata postitustTerja on hetkel üsnagi heas vormis, kuid mina ei saa aru mida Leetma koondises teeb.

Kommentaar
-
Nojah, keegi peab ju seda tööd ka tegemaAlgselt postitas TheGunners Vaata postitustMa pakun, et ta soendab pinki, et platsilt tulevatel meestel munad tooli külge ei külmuks
Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Kas sa mõtled Giorgid? Kui tema, siis vaevalt, sest alles eelmine aasta mängis ta ju A1-s.Algselt postitas hacker12 Vaata postitustAhjupera kirumisest saan täitsa aru, küll aga mitte Sido omast.
Enne Pareikot pääseks vist ka Kurdgelia koondisse

Kommentaar
-
ära unusta veel rene kaasiAlgselt postitas TheGunners Vaata postitustKas sa mõtled Giorgid? Kui tema, siis vaevalt, sest alles eelmine aasta mängis ta ju A1-s.
Kommentaar
-
Kurgdeelik mängis ju Valga ja Elva eest eelmine hooaeg.Algselt postitas TheGunners Vaata postitustKas sa mõtled Giorgid? Kui tema, siis vaevalt, sest alles eelmine aasta mängis ta ju A1-s.
Kommentaar
-
mis temaga on? aastal 82 sündinud, aastas 98 vict florasAlgselt postitas eestimees Vaata postitustära unusta veel rene kaasiRien en ce monde ne peut arrêter OM!

Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar