Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sihuke ärevus ja rambipalavik on sees ,et ei saanud öösel õieti magadagi
Mehed! Selle mängu me võtame ära! Kui venkarid saavad nulliga siis ajan ma oma pea nulliga paljaks!!!
Ekspeatreener Roman Ubakivi: õhulosse ei maksaks ehitada
Taasiseseisvunud Eesti jalgpallikoondise teine peatreener, aastail 1994–1995 rahvusmeeskonda juhendanud Roman Ubakivi tunneb muret Eesti vuti arengu pärast, kirjutab Eesti Päevaleht.
•• Miks ei suuda Eesti koondis enam väravaid lüüa?
Meie pallurid pole lihtsalt nii head. Olid ajad, kus Eesti koondist alahinnati ning me suutsime vastaste lohakust ära kasutades väravaid lüüa. Näiteks kunagine kodumäng Rootsiga, kui kaotasime vaid 2:3 (1997. aasta suvel – toim). Nüüd on meie mängijate tase ja võimekus vastastele väga hästi teada – Eesti on ju Euroopa üks kogenumaid meeskondi, arvestades koondislaste maavõistluste arvu. Kui vanasti ei viitsitud meie mängujoonise uurimisega vaeva näha, siis praegu on see kõigile teada.
Et me ei suuda enam väravaid ei suuda lüüa, on tegelikult loogiline – mida tõsisemalt meid võetakse, seda raskem on skoori teha.
•• Milline on olnud viimastel aastatel Eesti koondise mänguline areng?
Püsime juba tükk aega samal tasemel, olukord on keskmiselt normaalne. Absurdi koondise mängus enam ei esine, pallurid on oma rolliga väljakul harjunud. Sellele on kaasa aidanud paljude mängijate pääs välisklubisse. Nii et pahandada pole tarvis, aga õhulosse ei maksaks ka ehitada.
Näiteks oodata Eesti koondiselt tõeliselt suuri saavutusi, kuni pääsuni EM- või MM-finaalturniirile, pole mõtet. Peale Mart Poomi ei kuulu ju keegi tippklubisse. Samamoodi ei saa nurgatagused firmad vastu Adidase kvaliteedile.
OT veel, kas teate, et kui 39ndal venelased tulid siis ohvitserid ei pesid end klosetis, üks hoidis nööri, teine loputas. Nende naised tahtsid ka seltskonda kuuluda, ostsid pikad öösärgid, ujutasid end odekaga üle ning olidki üks osa teatriskäiatest. Loodan, et seekord suudavad nad kultuuri piiresse jääda.
Eesti ja Venemaa jalgpallikohtumised on erilised. Pallimängudest pea ainukene, kus meil on idanaabrit võimalik võita (Tehtud! ). Täna on jälle see võimalus olemas, kuid selleks on vaja värav (rohkem väravaid) lüüa. Thumbs Up!
edit: ja veel, kas ka meil ei võiks rahvuskoondise mängud alata rahvushümni laulmisega http://www.youtube.com/watch?v=qaNZG...elated&search= see loob vahetult enne mängu sellise meeleolu, et ... kahju, et näites peab piirduma Rootsi hümniga, mille esitaja on 1991. aasta Eurovisiooni lauluvõistluse võitja Carola Häggkvist.
Eesti ja Venemaa jalgpallikohtumised on erilised. Pallimängudest pea ainukene, kus meil on idanaabrit võimalik võita (Tehtud! ). Täna on jälle see võimalus olemas, kuid selleks on vaja värav (rohkem väravaid) lüüa. Thumbs Up!
edit: ja veel, kas ka meil ei võiks rahvuskoondise mängud alata rahvushümni laulmisega http://www.youtube.com/watch?v=qaNZG...elated&search= see loob vahetult enne mängu sellise meeleolu, et ... kahju, et näites peab piirduma Rootsi hümniga, mille esitaja on 1991. aasta Eurovisiooni lauluvõistluse võitja Carola Häggkvist.
Hümni ju lauldakse, aga paha ju poleks, kui selle esitaks nt Tõnis Mägi eeslauljana.
Lennat, kas meie rahvuskoondise mängud ei alga rahvushümni laulmisega? Ma laulan alati enne mängu Eesti hümni - jube piinlik, kui ma olen kõik need aastad millestki valesti aru saanud... Rahustab see, et suurem osa mu kõrvalseisjatest laulab ka
Ok, ära võta isiklikult - ilmselt mõtlesid, et keegi koolitatud laulja võiks mikrofoni laulda.
Kunagi keegi laulis mikrofoniga, (kui ma ei eksi, siis Koit Toome), aga paraku laulame meie, Eesti kondise toetajad, koondisemängul hümni paremini kui ükski maailma lauljatest või kõik nad kokku
Muuseas, minu arvates pole toodud videos tegemist Rootsi rahvuskoondise ametliku mänguga.
Ok, ära võta isiklikult - ilmselt mõtlesid, et keegi koolitatud laulja võiks mikrofoni laulda.
Mõtlesin, et Eestis pole sellist lauljat, kes suudaks rahvushümni võimsalt ning vigadeta laulda (meenub Summeri üritus enne Eesti korvpallikoondise mängu), aga meil on ju ka oma Eurovisiooni võitja olemas, kes on nii proff küll, et selle tüki ära teeb. Ma mõtlen Dave Bentonit
eile öösel nägin unes kuidas koondise mehed pead koos taktikat arutasid, täna öösel nägin kuidas venkusid 4:1 võitsime. Terja lõi neljanda värava
Kommentaar