Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eile olevat toimunud ka esimene tõsisem käsivõitlus vene fännide ja eestlaste vahel. Venus Clubi ees mingi 10 paiku õhtul. Seitse kaheksa vastu. Tulemusi kahjuks ei tea, kes kellele kere peale andis...
    @hytt

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
      Sihuke ärevus ja rambipalavik on sees ,et ei saanud öösel õieti magadagi
      Mehed! Selle mängu me võtame ära! Kui venkarid saavad nulliga siis ajan ma oma pea nulliga paljaks!!!
      hea töö seda tahaks näha!
      www.jkkalju.ee
      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

masendav, juba 3 tundi otsin oma pileteid kodust taga. tundub, et jäävadki leidmata.

Kommentaar

Algselt postitas Lapeteus Vaata postitust
          masendav, juba 3 tundi otsin oma pileteid kodust taga. tundub, et jäävadki leidmata.
          jama lugu... vaata äkki on kadunud
          www.jkkalju.ee
          www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Assaraisk! Sellega seoses tuleb meelde, et pean ena oma ka üles otsima...
            Supplies!

Kommentaar

Läksin vaatasin ka suure hirmuga piletid üle. Õnneks olid ikka veel raamitud seinale

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
                Assaraisk! Sellega seoses tuleb meelde, et pean ena oma ka üles otsima...
                Ma sain ka peaaegu lollusega hakkama. Et neli piletipaketti, võtsin esimese kätte ja vaatasin, et Eesti-Venemaa. Selge pilt, panin kenasti kõrvale. Ei teagi miks, kuid hakkasin pärast seda lappama ja ohoo! imet, lisaks Eesti - Venemaale irvitasid vastu ka Eesti - Andorra, Eesti - Inglismaa jms. Ehk oleks ühe õige ja kolme vale piletiga Tartust kohale roomanud. Joppas. Nüüd rebisin kõik paketid lahti ja panin õiged piletid kokku.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Paar sõna ka vastasmeeskonnast(neile kes saavad vene keelest aru):

Новости в Эстонии и за рубежом: самый авторитетный русскоязычный новостной портал в Эстонии. Ознакомься поближе

Валерий Овчинников, вице-президент эстонского футбольного клуба "Левадия", бывший тренер нижегородского "Локомотива", выступавшего в российском высшем дивизионе, считает, что оборонительные порядки сборной Эстонии не так уж несокрушимы.

Tra see delfi teema ajas vihale :@

Kommentaar

Algselt postitas Kuno Vaata postitust
                    hea töö seda tahaks näha!

Kunn selge et 0ga...nägin seda juba ammu ette ja lasin tapselt 14 paeva tagasi end 0-le..kahjuks nyyd juba 1mm peas tagasi voi 2mm
                    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas rauno Vaata postitust
                      Kunn selge et 0ga...nägin seda juba ammu ette ja lasin tapselt 14 paeva tagasi end 0-le..kahjuks nyyd juba 1mm peas tagasi voi 2mm
                      Davai Davai kõik kiilaks kui eesti võidab!
                      www.jkkalju.ee
                      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

See Ovtšinnikov jutt on jah veidi kohatu, olles Levadia ametnik ja enamus tema perest elab kogu aeg Eestis, ta isegi käib siin tihti ja kasutab nüüd sõna "meie" venelaste kohta? Eks ta nats kohatu ole, aga mis seal ikka, vähemalt aus.
                        Eesti kodanik Valeri Karpin kirjutab jällegi Sport ekspressis: "jah, eestlased tahavad meilt punkte võtta ..." Ise, toonitan, on ta Eesti kodanik! või enam ei ole?

Kommentaar

2 piletit ehk kõik läinud.
                          Kõik, mis tundub raske, on tegelikult lihtne ja kõik, mis tundub võimatu, võtab lihtsalt natuke rohkem aega.

Kommentaar

Algselt postitas Poborsky Vaata postitust
                            Lennat, kas meie rahvuskoondise mängud ei alga rahvushümni laulmisega? Ma laulan alati enne mängu Eesti hümni - jube piinlik, kui ma olen kõik need aastad millestki valesti aru saanud... Rahustab see, et suurem osa mu kõrvalseisjatest laulab ka

Ok, ära võta isiklikult - ilmselt mõtlesid, et keegi koolitatud laulja võiks mikrofoni laulda.

Kunagi keegi laulis mikrofoniga, (kui ma ei eksi, siis Koit Toome), aga paraku laulame meie, Eesti kondise toetajad, koondisemängul hümni paremini kui ükski maailma lauljatest või kõik nad kokku

Muuseas, minu arvates pole toodud videos tegemist Rootsi rahvuskoondise ametliku mänguga.
                            Ka sikka veel lauldakse ainult esimest salmi - või on lõpuks terve hümn käsile võetud?

Kommentaar

Pakun et tulemus jääb 1 : 3
                              Seda siis kui ma peaks raha selle peale panema

Aga ise loodan et 1 : 1
                              Trummi JK nr. 85
                              keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                                Eesti kodanik Valeri Karpin kirjutab jällegi Sport ekspressis: "jah, eestlased tahavad meilt punkte võtta ..." Ise, toonitan, on ta Eesti kodanik! või enam ei ole?
                                Valeri Karpin on narvalane. http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=222611

Kommentaar

Working...
                                X