Eile olevat toimunud ka esimene tõsisem käsivõitlus vene fännide ja eestlaste vahel. Venus Clubi ees mingi 10 paiku õhtul. Seitse kaheksa vastu. Tulemusi kahjuks ei tea, kes kellele kere peale andis...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti-Venemaa
Collapse
X
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustSihuke ärevus ja rambipalavik on sees ,et ei saanud öösel õieti magadagi
Mehed! Selle mängu me võtame ära! Kui venkarid saavad nulliga siis ajan ma oma pea nulliga paljaks!!!seda tahaks näha!
Kommentaar
-
Algselt postitas Lapeteus Vaata postitustmasendav, juba 3 tundi otsin oma pileteid kodust taga. tundub, et jäävadki leidmata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Lapeteus Vaata postitustmasendav, juba 3 tundi otsin oma pileteid kodust taga. tundub, et jäävadki leidmata.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas Lapeteus Vaata postitustmasendav, juba 3 tundi otsin oma pileteid kodust taga. tundub, et jäävadki leidmata.
Läksin vaatasin ka suure hirmuga piletid üle. Õnneks olid ikka veel raamitud seinale
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustAssaraisk! Sellega seoses tuleb meelde, et pean ena oma ka üles otsima...When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Paar sõna ka vastasmeeskonnast(neile kes saavad vene keelest aru):
Новости в Эстонии и за рубежом: самый авторитетный русскоязычный новостной портал в Эстонии. Ознакомься поближе
Валерий Овчинников, вице-президент эстонского футбольного клуба "Левадия", бывший тренер нижегородского "Локомотива", выступавшего в российском высшем дивизионе, считает, что оборонительные порядки сборной Эстонии не так уж несокрушимы.
Tra see delfi teema ajas vihale :@
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitusthea tööseda tahaks näha!
Kunn selge et 0ga...nägin seda juba ammu ette ja lasin tapselt 14 paeva tagasi end 0-le..kahjuks nyyd juba 1mm peas tagasi voi 2mmsigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas rauno Vaata postitustKunn selge et 0ga...nägin seda juba ammu ette ja lasin tapselt 14 paeva tagasi end 0-le..kahjuks nyyd juba 1mm peas tagasi voi 2mmkõik kiilaks kui eesti võidab!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ramm Vaata postitust
Eesti kodanik Valeri Karpin kirjutab jällegi Sport ekspressis: "jah, eestlased tahavad meilt punkte võtta ..."Ise, toonitan, on ta Eesti kodanik! või enam ei ole?
Kommentaar
-
Algselt postitas Poborsky Vaata postitustLennat, kas meie rahvuskoondise mängud ei alga rahvushümni laulmisega? Ma laulan alati enne mängu Eesti hümni - jube piinlik, kui ma olen kõik need aastad millestki valesti aru saanud... Rahustab see, et suurem osa mu kõrvalseisjatest laulab ka
Ok, ära võta isiklikult - ilmselt mõtlesid, et keegi koolitatud laulja võiks mikrofoni laulda.
Kunagi keegi laulis mikrofoniga, (kui ma ei eksi, siis Koit Toome), aga paraku laulame meie, Eesti kondise toetajad, koondisemängul hümni paremini kui ükski maailma lauljatest või kõik nad kokku
Muuseas, minu arvates pole toodud videos tegemist Rootsi rahvuskoondise ametliku mänguga.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustEesti kodanik Valeri Karpin kirjutab jällegi Sport ekspressis: "jah, eestlased tahavad meilt punkte võtta ..."Ise, toonitan, on ta Eesti kodanik! või enam ei ole?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar