Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
nonii. teeme siis kenasti, et kõik levitavad sõna, et hiljemalt 16:00 või 1600 või kell neli pärastlõunal ollakse tammsaare pargis. ma niisama kirjutan üle, et sõna leviks.
ja rauno lubas minu kõhu ette siis suure trummi sokutada. oh kui vahva.
ja täiesti siiras palve vähemalt minu poolt - palun ärge jooge ennast liiga purju. teeme seekord au eesti rahvale, eesti jalgpallikoondisele ja laulame need raiped ilusa ja selge ning ühtse häälega üle nagu peab.
kõnelesin vana klassivenna, praeguse Sakala korporandiga. info homsest tamme-pargi-kogunemisest sai ka talle edasi antud, saab näha kas tema poolt lubatud 100 teklikandjat siis ka näole annavad.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Niih, pärast Trollilt saadud inspiratsiooni ja vestlust Kypsi ja Jansaga, jõudsime järeldusele, et Saku Sopsu kõrtsus maanduda ja seal enne rongkäiku mõned õlled teha, pole üldse paha mõte. Näiteks nii kella kahest alates... Huvilisi?
Mina lugesin just zeniti ultrate plaanist teha bannerid \"Osvoboditeli\" või \"60 let velikoi pobedõ\". Punalippude kogumise aktsioon mind ei üllatagi.
Lisaks lugesin \'vene natsionalistide\' plaanist hakata kogunema raekoja platsis kella 12-st moskva aja järgi. Neid tuleb sinna sto tõsjatsa. vot.
Ärev, nagu Rauno ytleb.
edit: krdi vene keel
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Sportnetis siis uudis üleval ,et vandid teevad meie kodus ronkäigu!!! Kahju küll ,et meie kõrgestiaustatud ,hästiorganiseerunud ja kõikide fännide suur eeskuju ehk siis lühendatult JH ei suuda midagi vastu pakkuda.
Minu jaoks on see organisatsioon ennast ammendanud juba pikemat aega ja peale odavate piletitega liikmete värbamist ,võin kindlalt öelda ,et otsus oli õige.
Kommentaar