Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sportnetis siis uudis üleval ,et vandid teevad meie kodus ronkäigu!!! Kahju küll ,et meie kõrgestiaustatud ,hästiorganiseerunud ja kõikide fännide suur eeskuju ehk siis lühendatult JH ei suuda midagi vastu pakkuda.
Minu jaoks on see organisatsioon ennast ammendanud juba pikemat aega ja peale odavate piletitega liikmete värbamist ,võin kindlalt öelda ,et otsus oli õige.
Kunn, ära paanitse, eksju. Eesti on vaba maa -- kõik võivad teha rongkäiku -- sõdurid, vanurid, homod, venelased... Mine tea, ehk teeme ka meie, Eesti jalgpallifännid. Ja kui teeme, siis seda ilmselt ikkagi JH juhtimise all. Pole mõtet teravusi ja inetusi pilduda ürituse suunas, mis pole veel toimunud, kuid mille toimumisse loodan oma panuse anda ja loodan näha seal ka sind, Kunn. Vahest jätaks üheks päevaks selle va\' tatipritsimise ja üritaks leida pisut üksmeelt. Pean silmas meid KÕIKI, mitte ainult eelkirjutajaid.
Viimase Vene mängu ajal tegime rongkäiku, päris kenasti kukkus välja, tarvis ainult seda va\' üksmeelt ja parajal hulgal korda. Tiblad üritasid viimati kah midagi rongkäigu sarnast, mis välja kukkus, seda ju nägime...
Loodan, et Eesti meeskonna fännid käituvad korralikult ja kõik kenasti läheb ja samuti Vene poolehoidjad, tähtis on oma meeskonna toetamine, aga mitte vastasmeeskonna fännide solvamine.
Niih, pärast Trollilt saadud inspiratsiooni ja vestlust Kypsi ja Jansaga, jõudsime järeldusele, et Saku Sopsu kõrtsus maanduda ja seal enne rongkäiku mõned õlled teha, pole üldse paha mõte. Näiteks nii kella kahest alates... Huvilisi?
Algselt postitas ROOTSI KUNN
Sportnetis siis uudis üleval ,et vandid teevad meie kodus ronkäigu
Kolonn peaks Narva maanteel asuva Primo baari juurest hakkama liikuma kell 15.
Mul ei tule meelde ühtki Primo baari Narva mnt-l, küll aga asub 1 sellenimeline minu majas (raua tn). :P Peab minema katusele erinevaid esemeid, nagu mune ja alaseid tarima?
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Väga ärev unenägu oli täna öösel.
Loomulikult Eesti võitis, aga siis tuli Arnold Rüütel ja andis poistele mingi karika ja need alad Petserimaal, mille üle käib piirivaidlus. Lõpus oli ilutulestik, aga rakettide asemel lendasid sihvkad.
Haige inimene olen.
Väga ärev unenägu oli täna öösel.
Loomulikult Eesti võitis, aga siis tuli Arnold Rüütel ja andis poistele mingi karika ja need alad Petserimaal, mille üle käib piirivaidlus. Lõpus oli ilutulestik, aga rakettide asemel lendasid sihvkad.
Haige inimene olen.
P.S.Terehhov lõi väravad.
Pagan jah. Tundub tõesti, et midagi hullu on teoksil. Mina nägin unes Jaan Roosi. Istus Saku Sopsus ja lõi soovijatele passidesse mingisuguseid templeid...
Kas see tõesti kinnitab seda väidet, et kevad hilineb 2 nädalat ja lindude ränne tervelt kuu aega, või seda, et õlleaktsiis tõstetakse või... Mine tea... Jaan, oskad selgitada?
Kommentaar