Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Venemaa\'

rongkäik ju toimub kunn, muidu.

kuigi pean tegelikult hetkel selle jph kohapealt nõustuma.

Kommentaar

etcsiis nagu on kuskil vaja väkja karjuda,et kes kuhu läheb!!!!!
      Huvitav küll,kuidus muidu on mindud.
      Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Sportnetis siis uudis üleval ,et vandid teevad meie kodus ronkäigu!!! Kahju küll ,et meie kõrgestiaustatud ,hästiorganiseerunud ja kõikide fännide suur eeskuju ehk siis lühendatult JH ei suuda midagi vastu pakkuda.
        Minu jaoks on see organisatsioon ennast ammendanud juba pikemat aega ja peale odavate piletitega liikmete värbamist ,võin kindlalt öelda ,et otsus oli õige.
        Kunn, ära paanitse, eksju. Eesti on vaba maa -- kõik võivad teha rongkäiku -- sõdurid, vanurid, homod, venelased... Mine tea, ehk teeme ka meie, Eesti jalgpallifännid. Ja kui teeme, siis seda ilmselt ikkagi JH juhtimise all. Pole mõtet teravusi ja inetusi pilduda ürituse suunas, mis pole veel toimunud, kuid mille toimumisse loodan oma panuse anda ja loodan näha seal ka sind, Kunn. Vahest jätaks üheks päevaks selle va\' tatipritsimise ja üritaks leida pisut üksmeelt. Pean silmas meid KÕIKI, mitte ainult eelkirjutajaid.

Viimase Vene mängu ajal tegime rongkäiku, päris kenasti kukkus välja, tarvis ainult seda va\' üksmeelt ja parajal hulgal korda. Tiblad üritasid viimati kah midagi rongkäigu sarnast, mis välja kukkus, seda ju nägime...

Rahu ja üksmeelt.

Homme Tammsaares kell 4 seega...

pRmt!

aiFo.
        Jalgpallihaigla liige
        Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Loodan, et Eesti meeskonna fännid käituvad korralikult ja kõik kenasti läheb ja samuti Vene poolehoidjad, tähtis on oma meeskonna toetamine, aga mitte vastasmeeskonna fännide solvamine.
          name of the game- FOOTBALL

Kommentaar

Algselt postitas aiFo

Niih, pärast Trollilt saadud inspiratsiooni ja vestlust Kypsi ja Jansaga, jõudsime järeldusele, et Saku Sopsu kõrtsus maanduda ja seal enne rongkäiku mõned õlled teha, pole üldse paha mõte. Näiteks nii kella kahest alates... Huvilisi?
            Ettepanek on ahvatlev.
            It says so in the scriptures!

Kommentaar

Oh poisid-plikad, kas tunnete liblikaid oma kõhus? Nii ei saa ju tööd teha

Kommentaar

Ma jätsin mängu puhul täna koolipäeva ära
                Pinged keevad juba suhteliselt üle

Kommentaar

Algselt postitas kyps

Jah neid liblikaid seal on palju!

Kommentaar

Algselt postitas Marduk

Algselt postitas kyps

Jah neid liblikaid seal on palju!
                    Poisid ,poisid - sööge vähem igasugu kahtlaseid drooge
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN
                      Sportnetis siis uudis üleval ,et vandid teevad meie kodus ronkäigu
                      Kolonn peaks Narva maanteel asuva Primo baari juurest hakkama liikuma kell 15.
                      Mul ei tule meelde ühtki Primo baari Narva mnt-l, küll aga asub 1 sellenimeline minu majas (raua tn). :P Peab minema katusele erinevaid esemeid, nagu mune ja alaseid tarima?

We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Peab minema katusele erinevaid esemeid, nagu mune ja alaseid tarima?
                        Et staadion sinaks, peaksid ikka paar ämbrit sinist värvi sinna tarima

Kommentaar

Väga ärev unenägu oli täna öösel.
                          Loomulikult Eesti võitis, aga siis tuli Arnold Rüütel ja andis poistele mingi karika ja need alad Petserimaal, mille üle käib piirivaidlus. Lõpus oli ilutulestik, aga rakettide asemel lendasid sihvkad.
                          Haige inimene olen.

P.S.Terehhov lõi väravad.
                          Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy

Väga ärev unenägu oli täna öösel.
                            Loomulikult Eesti võitis, aga siis tuli Arnold Rüütel ja andis poistele mingi karika ja need alad Petserimaal, mille üle käib piirivaidlus. Lõpus oli ilutulestik, aga rakettide asemel lendasid sihvkad.
                            Haige inimene olen.

P.S.Terehhov lõi väravad.
                            Pagan jah. Tundub tõesti, et midagi hullu on teoksil. Mina nägin unes Jaan Roosi. Istus Saku Sopsus ja lõi soovijatele passidesse mingisuguseid templeid...

Kas see tõesti kinnitab seda väidet, et kevad hilineb 2 nädalat ja lindude ränne tervelt kuu aega, või seda, et õlleaktsiis tõstetakse või... Mine tea... Jaan, oskad selgitada?

Jalgpallihaigla liige
                            Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Algselt postitas kyps

kyps, väike lõõgastus ja siis saad ehk natuke tööd ka teha!
                              The other line moves faster.

Kommentaar

ÄREV

Raix selle lõõgastuse panin ma deskopileei aita minu puhul.....
                                a varsti sulelised karvalised kokku tulevad ja lõõgastuvad

MR ÄREV
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X