Vastus teemale \'Eesti-Venemaa\'
ma ise arvan et laupäevane jalutuskäik kestis kuskil 30min,sisaldades ka poeskäiku jne.kuna liitusin käputäie rahvaga alles vabakalt siis ehk tuleb veidi pikem aeg arvutada
...a igatahes mingi 1630 oleks paras aeg.endal vaba päev nii olen valmis linnas olema ka kell 12 ntx
ja koja kinnitas et rongkäik tuleb r2-s soovitades lastel ja naistel mitte liituda sellega
Algselt postitas kyps
16:00? Asi läheb aina varemaks. Tegu siiski tööpäevaga. Nii peavad paljud otse staadionile minema.
Pakun, et tund enne mängu staadionile jõuda on küllaldane varu. Kojamees, sa mõõtsid kaua Tammsaarest Lillekülla jalutab?
See asi kah veel, et kui rongkäik ikka kavas, siis tuleb se ka kindlalt paika panna. Kui ma parki lähen, loodan seal ikka Eesti fänne näha, mitte vastupidi.
Parki kogunemise aeg võiks kah paigas olla.
16:00? Asi läheb aina varemaks. Tegu siiski tööpäevaga. Nii peavad paljud otse staadionile minema.
Pakun, et tund enne mängu staadionile jõuda on küllaldane varu. Kojamees, sa mõõtsid kaua Tammsaarest Lillekülla jalutab?
See asi kah veel, et kui rongkäik ikka kavas, siis tuleb se ka kindlalt paika panna. Kui ma parki lähen, loodan seal ikka Eesti fänne näha, mitte vastupidi.
Parki kogunemise aeg võiks kah paigas olla.

Kommentaar