Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Eksid, nagu ikka, sedakorda kutsuti Londak.
    Ehk mul oli täiesti õigus - Pareikole võimalust ei anta ja endine Flora, kes oleks kutsutud ka siis, kui ta välismaale poleks suundunud.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Londak, jah, peab ju ka veel olemas olema, kuigi mina ei tea tema hetke mänguvormist midagi.

Kommentaar

Muide, luutik, ole nii pai ja muretse mulle see kurikuulus Eesti jalgpalli positiivne programm või isegi EJLi arengukava. Kui sa muidugi flora lehe korrastamise kõrvalt aega leiad.

Oleks tuhandest tänulik.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

keegi piletit ei müü mängule?
          jalgpall

Kommentaar

Algselt postitas ets112 Vaata postitust
            keegi piletit ei müü mängule?
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

„Tipuründajana tugevat õhuvõitlejat ning jõulist Tarmo Neemelot või palli hoidvat ja kiiret Jarmo Ahjupera.” Jelle Goes

Kommentaar

ETV-s ütles, et LONDAK ON PÕHIS !!?!?!?!??

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                  „Tipuründajana tugevat õhuvõitlejat ning jõulist Tarmo Neemelot või palli hoidvat ja kiiret Jarmo Ahjupera.” Jelle Goes

kommentaar portaalist..

adolf 18. märts 2007 | 21:31

jelle räägib ,etvportaalis ,kuidas tema saaks kiiret ja hästi palli hoidvat Jarmo Ahjupera koondises kasutada. Mees on vist hollandis puukingaga pähe saanud. See Ahjupera mängis viimati Floraga Riias nagu mingi kusekramp.

lagi!

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                    Kahtlustan, et see "Väravat kaitseb Londak" on ETV liigagara tõlketöö vili.

Usun, et tegelikult Jelle ise küll ajakirjanikele midagi sellist ei öelnud, mille järgi võiks arvata, et Londak põhis on...

Kommentaar

No jopter küll, nagu delfisse oleks sattunud. Keegi ei ole öelnud, et Londak põhis on. ETV klipis on sõnaselgelt reporteri (mitte Goesi enda) öeldud lause "Jelle Goesi sõnul kaitseb eelolevates mängudes Venemaa ja Iisraeliga Eesti väravat Pavel Londak". Ajakirjaniku halb sõnadevalik, muud midagi.

Ja urmar, sinu kallal võetakse nüüd küll vaevalt kadedusest, pigem ikka seepärast, et eriti viimasel ajal on valdav osa su enda postidest nokkivad ja/või targutavad. Nüüd, kui keegi su enda tegevuse kohta midagi kriitilist ütleb, on kohe okkad püsti. Kui klähvid teistega, siis on arvata, et ka sulle endale hüpatakse kergemini kraesse. Ja see suhtumine, et lolle peab ikka õpetama, sulle siinkohal kindlasti abiks ei ole. Aga eks sa ise tead targa inimesena muidugi paremini.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

eee...sorry
                        aga mulle jääb siuke mulje: urmar reageerib suht diplomaatiliselt, aga teised mitte nii väga....

et teemasse läheks:
                        minu enda eelistused kondisesse:
                        poom (pareiko varusse ja kütt 3 nr) arvestades kotenko vigastust

kaitse:
                        Bärengrub v Šišov paremal, keskel Lemsa ja Stjopa, vasakul Kruglov
                        selgitus: olen Šišovilt näinud kohutavaid esitusi... ja miks ei peaks Bärengrub sobima äärde.. ta ongi keskkaitseks pisike. ps - muidu eelistaks Allast seal.
                        Alahinnatuim kaitses Eestis: Kalimullin.
                        Kaduma läinud poiss koonidse jaoks: Tammeka Lõssanov - alati hingega asja juures (nagu ka Kalimullin)

poolkaitse:
                        kaitse ees keskel -Rähn ja Leetma (vene vastu 2 lõhkuvat vaja), vahetusest Dmitrijev et värsksust hoida. Ääred - Klavan (et ääre kaudu nõelata tema teravusega, mitte keskel teda kulutada) ja Lindpere (vahetusest tooks Sidorenkovi sisse vb, kuna Juki on natsa tujude poiss)
                        alahinnatuim poolkaitse: Nahk.
                        kaduma läinud poiss koondise jaoks: Taivo Kask. Magas vist kunagi maha võimaluse Floras läbi lüüa. Tuttavate jutu põhjal lõi liiga kergel käega. (Nahk ka)

ründes:
                        Oper- Neemelo (kui poolaeg lõpeb viigiga siis läheks teine poolaeg riskile ja tooks Terja sisse Neemelo asemel). Usun, et see kõlab lollusena, aga no mõelge - miks mitte? Kas Terja ei suudaks oma kiirusega ka keskel ees venkusi segada. Tal ju suur töövõime, olekski ehk hea, kui tipuryndaja jõuaks palju töötafa tugeva vastase vastu
                        alahinnatuimad mehed Eestis: Gruznov ja Lipartov

Mina usun Eestisse alati. Õige fänn on ka siis truu, kui tema meeskond mõõnab
                        kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

to hacker12

Ela reaalsuses. Kalimullinil, Gruznovil ja Lipertovil pole Eesti kodakondsust.
                          Algselt postitas budulojus
                          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
                            Ela reaalsuses. Kalimullinil, Gruznovil ja Lipertovil pole Eesti kodakondsust.
                            sry, ei teadnud
                            kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                              Vaid mitte Kaalma ning Pareiko ???

Kommentaar

Kas Allasil on nii tõsine trauma et arst ei luba kasutada maski (nagu Piiroja)?

Kommentaar

Working...
                                X