olgu mis olgu, aga palju õnne aivar!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Mehhanisaator
-
Veidi huvitavat kuulamist:
Pikem usutlus Aivar Pohlakuga, 22.11.2009-
http://vikerraadio.err.ee/helid?main_id=2618096
Kommentaar
-
kuulasin - ta suht loid oli. eriti aktiivne ei olnud - oskab kõsimustest mööda viilida - nagu poliitiku jutt juba
samas ega sellisel ametikohal muud ei saagi.
see oli kõll imelik, et mainus,et kui mees kohe kahel kohal hakkama ei saa siis ei tule teda vallandada. õnneks seekord oli pahem pool just klubijalgpall
vähemaltmäletan, et mes lubas, et kui Rüütli koondises hakkama ei saa siis tuleb tal puhata sealtpane suu kinni ja kohe või muidu saad punase kaardi !!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas jkddp Vaata postitustkuulasin - ta suht loid oli. eriti aktiivne ei olnud - oskab kõsimustest mööda viilida - nagu poliitiku jutt juba
see oli kõll imelik, et mainus,et kui mees kohe kahel kohal hakkama ei saa siis ei tule teda vallandada. õnneks seekord oli pahem pool just klubijalgpall
vähemaltmäletan, et mes lubas, et kui Rüütli koondises hakkama ei saa siis tuleb tal puhata sealtFC Flora
Kommentaar
-
see oli küll imelik, et ta mainis ,et kui mees kohe kahel kohal hakkama ei saa siis ei tule teda kohe vallandada (pean silmas, et fcfloras hakkama ei saanud). õnneks seekord oli pahem pool just klubijalgpall.
vähemalt mäletan, et mees lubas, et kui Rüütli koondises hakkama ei saa siis tuleb tal fcflorast tagasi astuda. ehk siis läks talvastupidi - ja talle andastati? on mul õigus?pane suu kinni ja kohe või muidu saad punase kaardi !!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas jkddp Vaata postitustsamas ega sellisel ametikohal muud ei saagi.
see oli küll imelik, et ta mainis ,et kui mees kohe kahel kohal hakkama ei saa siis ei tule teda kohe vallandada (pean silmas, et fcfloras hakkama ei saanud). õnneks seekord oli pahem pool just klubijalgpall.
vähemalt mäletan, et mees lubas, et kui Rüütli koondises hakkama ei saa siis tuleb tal fcflorast tagasi astuda. ehk siis läks talvastupidi - ja talle andastati? on mul õigus?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustEi imesta üldse, kõik peab toimuma Vesti taktikepi all. Loodame et koondis ja Flora selle tagajärjel ei kannata
Muidugi ajakirjaniku nimi artikli juures pole ka kõige veenvamMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustNo ei üllataks miski kui varsti tuleb uudis selle kohta ,et Rüütli koondise peatreeneri kohalt ka kinga saab.Aivar suudab ikka veel üllatusi pakkuda
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustSuudab jah üllatusi pakkuda. Ma käisin ükspäev kinos, vist vaatasin filmi Kurbuse Piim vms ja Pohlak oli ka seda saatjannaga vaatamas ning mida ma näen - vest käib tõesti seljast!!! Päriselt ka!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustViimane aeg elu24-ja artikkel treida. Kes see võluv daam oli?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar