Algselt postitas ElNino9
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Küpros Küproseks. See on kõigest teekonna lõpp. Aga kuidas sellisesse seisu jõuti?
Ilus kingitus saja-aastasele Eesti jalgpallile.
“Mullast oled sa võetud ja mullaks pead sa saama”
Eesti jalgpall
1921-2022
Leave a comment:
-
Sai oma mullikest ajada täna ETV spordiuudistes. Tagasiastumise peale pole isegi mõelnud. Uskumatu, kui rõvedalt võib küsimusest kõrvale hiilida, seda noortekoondise oma mõtlen eelkõige.
Kokkuvõte: Küprose vastu oli ebaõnn ja üldse on kõik tegelikult hästi.
Leave a comment:
-
Päris hea nali!Algselt postitas nimastain Vaata postitustSamas saan aru sellest, junn on jahe. pärast aivar kütab kuskil koridori peal veel pasunasse
Meenub Tujurikkuja "Savikas. feat. Kuzzer - Kaunis maa 2" skets 
Leave a comment:
-
Vaatan ka, et SNis ainult ja ainult ühte auku. Kunagi pole midagi kriitilist liidu või suure juhi kohta ja siis tuleb mingi vana “õõ me oleme räiged ajakirjanikud, lihtsalt aivar ongi nii super ja kõik on mega hästi” vaibiga. nigga please
Samas saan aru sellest, junn on jahe. pärast aivar kütab kuskil koridori peal veel pasunasse
Leave a comment:
-
Ahsoo. Et nii lausa. Aga palun, tehke oma lugejatele poll ja kusige ausalt ja otse - Kas SN tundub teile erapooletu meedikanalina voi mitte? Olen usna kindel, et saate paris karmi reaalsus checki ja siis voime edasi vaielda.Algselt postitas Kasper Vaata postitust
Palun võtke kokku ennast!
Ott saatis 5. jaanuaril kell 11.36 kirja, kus esitas oma selle aasta puhkusesoovid. Nende hulgas perioodi 4. kuni 10. aprill.
Ma saan aru küll, et jube äge on ilkuda ja tampida, aga Soccerneti toimetus töötab omaenese ja selle ajakirjanike põhimõtetest lähtuvalt. Ei dikteeri teemasid ega käsitlusi ei Aivar Pohlak ega Mihkel Uiboleht või keegi kolmas. Ja see tähendab, et on täiesti okei avaldada arvamuslugu pealkirjaga "Aivar Pohlak ei saa jätkata EJL-i presidendina" ning sellest ei ole mitte mingisugust probleemi. Keegi ei ole Otti vallandanud või "puhkusele saatnud", niisamuti ei ole mulle keegi helistanud ega midagi ette heitnud.
Aga muidugi eks võite lõpuks ju mõelda, mida tahate. Igaüks mõtleb omaenese rikutuse tasemel. Tundub lihtsalt jube väsitav elada elu, kus iga asja taga on vandenõu.
Leave a comment:
-
Ettevõtmine ei pea üksnes olema õige ja õiglane vaid ka näima õigena ja õiglasena.Algselt postitas Kasper Vaata postitust
Ma saan aru küll, et jube äge on ilkuda ja tampida, aga Soccerneti toimetus töötab omaenese ja selle ajakirjanike põhimõtetest lähtuvalt. Ei dikteeri teemasid ega käsitlusi ei Aivar Pohlak ega Mihkel Uiboleht või keegi kolmas
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMa saan aru küll, et jube äge on ilkuda ja tampida, aga Soccerneti toimetus töötab omaenese ja selle ajakirjanike põhimõtetest lähtuvalt. Ei dikteeri teemasid ega käsitlusi ei Aivar Pohlak ega Mihkel Uiboleht või keegi kolmas.
Ajakirjandus?
- Likes 1
Leave a comment:
-
Miks minu arvates on soccerneti tegijad ausad. Mulle on nad jätnud mulje kui lootusetud Eesti jalgpalli optimistid, sellepärast harilikule eesti valgenahk haterile jätab mulje, et kõik on liidu käsul.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitust
Palun võtke kokku ennast!
Ott saatis 5. jaanuaril kell 11.36 kirja, kus esitas oma selle aasta puhkusesoovid. Nende hulgas perioodi 4. kuni 10. aprill.
Ma saan aru küll, et jube äge on ilkuda ja tampida, aga Soccerneti toimetus töötab omaenese ja selle ajakirjanike põhimõtetest lähtuvalt. Ei dikteeri teemasid ega käsitlusi ei Aivar Pohlak ega Mihkel Uiboleht või keegi kolmas.
Aga muidugi eks võite lõpuks ju mõelda, mida tahate. Igaüks mõtleb omaenese rikutuse tasemel. Tundub lihtsalt jube väsitav elada elu, kus iga asja taga on vandenõu.
Suur osa foorumist näeb asju ühtepidi, Kruus ja Vara näevad asju sarnaselt, kuid tegelikult nähakse kõike valesti, eksole. Julm vandenõu ikka välja mõeldud.
Leave a comment:
-
Palun võtke kokku ennast!Algselt postitas $$$ Vaata postitustKuigi ma olen üldiselt olnud Järvela suhtes negatiivse hoiakuga siis praegu peaks küll ütlema respect. Facebookist siis loeb välja, et tal on 'soccernetist puhkus'. Kahju, et siis kinnitus, et seda lehte enam tõsiselt võtta ei saa nagu on olnud põhjust arvata juba mitmeid kordi varasemalt.
Ma saan aru küll, et jube äge on ilkuda ja tampida, aga Soccerneti toimetus töötab omaenese ja selle ajakirjanike põhimõtetest lähtuvalt. Ei dikteeri teemasid ega käsitlusi ei Aivar Pohlak ega Mihkel Uiboleht või keegi kolmas. Ja see tähendab, et on täiesti okei avaldada arvamuslugu pealkirjaga "Aivar Pohlak ei saa jätkata EJL-i presidendina" ning sellest ei ole mitte mingisugust probleemi. Keegi ei ole Otti vallandanud või "puhkusele saatnud", niisamuti ei ole mulle keegi helistanud ega midagi ette heitnud.
- Likes 1
Leave a comment:
-
nüüd on siis 3 aastat aega, et kandideeridaAlgselt postitas käbi Vaata postitust
Kas peab olema tasustamata see koht? Asutusel raha on et see teha tasuliseks. Kuulasin betsafesid järgi, Kalev Kruus oleks üks huvitav nimi minumeelest. See et seal neid fantoome on, see on lahendatav probleem kui on olemas õige kandidaat ja vähe jõudu taga, et asju avalikkusse ette tuua jms.
Leave a comment:
-
Ma olen täiesti seda meelt, et see peaks olema tasustatud ametikoht. Kui juht oma töö eest palka ei saa, siis paratamatult käib selle positsiooniga kaasas suur korruptsiooni oht.Algselt postitas käbi Vaata postitust
Kas peab olema tasustamata see koht? Asutusel raha on et see teha tasuliseks. Kuulasin betsafesid järgi, Kalev Kruus oleks üks huvitav nimi minumeelest. See et seal neid fantoome on, see on lahendatav probleem kui on olemas õige kandidaat ja vähe jõudu taga, et asju avalikkusse ette tuua jms.
Kõik need probleemsed kohad on sellised, mida liit saaks tahtmise korral muuta, aga Aivar ei taha, et keegi Aivari vastu kandideeriks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: