Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui kedagi huvitav, siis Portugal - Slovakkia mängu näeb RTP Internationali pealt. Vaba kanal. Mäng just algas. Hea võimalus kolmapäevase meeskonnaga tutvuda.
Algselt postitas Martin
Kui kedagi huvitav, siis Portugal - Slovakkia mängu näeb RTP Internationali pealt. Vaba kanal. Mäng just algas. Hea võimalus kolmapäevase meeskonnaga tutvuda.
...siinkohal siis minu lubadus kõikidele siisnsetele foorumlastele ja vutifännidele - (lubadus, mida ma juba kaua olen tahtnud täide viia Esimese Suure Võidu puhul aga näe ikka olen pidanud edasi lükkama) - kui homme tuleme statkalt 3-punniga siis verd lennaku ja karvu pritsigu aga minu õlavarrele saab sündima koos selle võika protseduuri foto tõestusega EJL-logo!!!!!!! Ükskord peab ju see Võit tulema ja miks mitte selle nimel kannatada
P.S. Kõikide arvutuste kohaselt järgmisel aastal saab sündima minu 100-s Eesti koondise mäng milliseid kohapeal statkal vahetult kaasaelamas käidud - siis teen selle tatoka ära niiiikuiniiii -aga tahaks ikka varem nagut!!!
Totaalselt ei tule und, mängueelne ärevus juba täies hoos.
Värvige siis homme oma näod selliseks:
ja seadke hääled kah valmis. Teeme nii kõva häält, et portugallaste \"putukas-putukas\" ei kosta läbi. Seekord võiks laulu ja karjumist kosta ka küljetribüünidelt.
Aga muidu rongkäik ikka toimub? Sellisel juhul tahaks Tammsaare pargis korralikku sinisärklaste armeed näha.
Sorry, et veits offtopic, aga:
Kui kellegil on homse transpordiga (mängule ja tagasi) probleeme, siis mul on autos vabu kohti.
Väljasõit orienteeruvalt kell 16.00 Haapsalust. Bena alla läheb 60 eeku.
53829062 Oll
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Ka väike off topic kuigi aeg oleks juba teemagi teha.Nimelt korraldab Bona reisi slovakkiasse,soodushind 1690 eeku kui maksad enne 1 augustit.sellest tulenevalt kaks küsimust:
1. kas pannakse ka teine buss kui tuleb rohkem inimesi?
2.Kas seoses Luxemburgi mänguga ka mingeid reisi plaane on Bonal?
Kommentaar