Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EESTI - portugal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'EESTI - portugal\'

Olin paraku täna lisatribüünil.Hoolimata sellest,et ma(me)ürityasime teha seal kõvemat häält ja laulda jms.,ei tulnud see meil välja.miks?????Sest Falck eesti käis meile pinda.Vabandan nüüd oma sõnavalikut,aga need türastunud värdjad pikad pedestunud tropid plõksisid iga meie liigutuse peale.
    Seda kah veel,et laenasin paarile EESTIneiule oma kirjavahendit,etnad saaksid küsida opi käest autogrammi,aga nemad hoopis hakkasid seal pisikese pedeka ronaldo käest seda küsima.ronaldo loomulikult läks neist mööda nagu staarile kohane:nina püsti ja mitte pilkugi tema nime kajuvate neidude poole.
    pidin ka oma särhi k\'ätte saama jph putkast,aga kuna ma ei saanud sisse,siis jäi see täna ära,sitt lugu.
    vennad kes hellas hundis kommenteerisid meid...........teil jäi umbes täpselt üx õlu puudu,et oleksite vastu hambaid saanud(st. üx õlu minu kurku).HOIDKE OMA KEEL HAMMASTE TAGA.
    sorry kui siin postituses on kirjavigasid,aga olen ikka päris juuatäis.
    Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

oh, pea on haige, aga hing on peaaegu rahul. Krt hea on olla, kui ei pea oma meeste mängu pärast enam grammigi häbenema. Matu on mu peas mõtteid lugenud ning nüüd need siia oma nime all kirja pannud:P. Ema, kelle statkale kaasa vedisin, läks mul ka ikka päris pöördesse, mida vähemaks mänguaega jäi , tugev elamus staadionilt.

Kommentaar

mõtteid:
        parim- kindlasti terehhov, ei suuda siiani mõista miks välja vahetati. tegi omal äärel kõigile portu jobudele ära...
        kergelt öeldes saamatud- rooba,allas ja viikmäe. süüdistan kõige enam äärekaitset. kumbki ei saanud millegagi hakkama.
        kui nüüd tagant järele tark olla, siis maksis eestile viigi ilmselt lie mäng, kus lindperele sisse sõideti
        fännid olid tasemel.tõsiselt mega tunne oli, kõik karjusid nii kuidas jaksasid kahjuks kadus enda hääl esimesel poolajal juba
        egas midagi, läti tuleb ahju panna

Kommentaar

Algselt postitas kjuutipai

mõtteid:
          parim- kindlasti terehhov, ei suuda siiani mõista miks välja vahetati. tegi omal äärel kõigile portu jobudele ära...
          kergelt öeldes saamatud- rooba,allas ja viikmäe. süüdistan kõige enam äärekaitset. kumbki ei saanud millegagi hakkama.
          kui nüüd tagant järele tark olla, siis maksis eestile viigi ilmselt lie mäng, kus lindperele sisse sõideti
          fännid olid tasemel.tõsiselt mega tunne oli, kõik karjusid nii kuidas jaksasid kahjuks kadus enda hääl esimesel poolajal juba
          egas midagi, läti tuleb ahju panna
          selle hääle kadumisega peab jah midagi ette võtma, laulukooris käima vms .. endal ka õhtu otsa kurk valutab, kuigi polegi nagu väga karjunud.

mäng oli OK .. kui konservatiivselt öelda. imestama ja vihastama pani inglaste vilepartii .. on ju nad igapäevaselt jõulise ning julma mänguga inglise liigades harjunud .,. ja nüüd järsku vilistavad iga väikse puute ära (v.a. operi sukeldumine)<- oli see üldse sukeldumine, minule tundus nagu ikka olid käed seljas .. aga pole veel kordust näinud.
          lindpere oli tõesti puudu sellest viigist.

Kommentaar

kuna vaheajal oli pedehuumorit loota, siis ajasin ka end staadionile. enda kohta hämmastavalt adekvaatsel võtab minu mõtted paar posti ülevalpool kokku Martin. lisada tahaks veel niipalju, et minu arust võiks ka Reim Kristalit teha. samuti ei ole ma loova pooliku kohta seisukohal, et tuleks leida. häid mängujuhte sünnib eestisuuruses riigis üks saja aasta jooksul, ning see hakkab ka 14 aastaselt jooma, või siis lähevad põlved kunstmurust persse. niisiis võib täitsa vabalt jätkata praeguse rollijaotusega, kus kogu mõttetöö jääb äärte ja operi peale.

aga kokkuvõtvalt oli lahe. hääl on ära hüüetest, vahemikus \"you ManYoo bastard\" (Reily\'le) kuni klassikalise ja alati universaalse \"fuck off you cunt\'ini\". rünno valdas veel ka pisut grammatiliselt ebakorrektset hispaaniakeelset sõimu.
            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas Tihane

mäng oli OK .. kui konservatiivselt öelda. imestama ja vihastama pani inglaste vilepartii .. on ju nad igapäevaselt jõulise ning julma mänguga inglise liigades harjunud .,. ja nüüd järsku vilistavad iga väikse puute ära (v.a. operi sukeldumine)<- oli see üldse sukeldumine, minule tundus nagu ikka olid käed seljas .. aga pole veel kordust näinud.
              Eheee, Mike Riley fenomen äkki?
              BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Sitt mäng oli ikkagi Eesti poolt, poleks uskunud et esimesel poolajal sellise surve alla satume. Eks oma osa selles oli ka Reim-Rähn poolkaitsepaaril, kes peksid ainult pikke palle ette. Teine poolaeg juba suht normaalne, suutsime isegi palli hoida ja ohtlikke olukordi luua.

Rahul võib olla Kotenko, Kruglovi, Terehhovi ja Operiga mänguga. Teised mängijad tegid selgelt alla oma taseme mängu.

Läti ahju!

Kommentaar

ka mina käisin esimest koreda mängu vaatamas. olin ikka eesti poolt, kuna portugali edsipääs on ju põhimõtteliselt kindel. aga tunnistan ausalt, et vaatama läksin ikka selle staarimansa kohaloleku pärast. igatahes, rahast kahju ei ole. üllatama pani see, et nii vaikne oli staadionil, kujutasin ette palju hullemat lärmi.

teine kordki

Kommentaar

seda kaa veel et tulemus on ikka päris rahuldav.

Kommentaar

Algselt postitas ave678
                      aga tunnistan ausalt, et vaatama läksin ikka selle staarimansa kohaloleku pärast.
                      glory-glory man united!

Kommentaar

Täitsa kena mäng oli. Teisel poolajal said eestlased isegi jalgpalli mängida, arvatavasti sellepärast, et portud olid jala pedaalilt ära võtnud ja lasid lõdvalt teist poolaega. Kahju, et need vähesed võimalused taas löömata jäid, Sass oleks rahvuskangelaseks tõusnud aga jalg värises kõige olulisemal hetkel. Egas midagi, võib tegelt uhke olla, et mehiselt vastu seisti. Isiklikult kartsin ju kõige halvemat. Klassi vahe sai maksvusele, raske süüdistada äärekaitsjaid, sest Figo ja Ronaldo näol on ju tegemist ühtede maailma parimate wingeritega ja isegi kõige täkumad kaitsjaid ei suuda neid mõnikord ohjeldada. Figo tegi muidugi selle Rooba insidendiga margi eriti täis, mulle hakkas tunduma, et noor pensionär on juba korralikuks tegelaseks hakanud. Ei laiutanud käsi igakord, kui pikali kukkus jne. aga võta näpust. Läti ja Slovakkia ja Luxemburg ahju!

Muide, kui keegi pole mingil seletamatul põhjusel väravat näinud siis siin

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

Algselt postitas ave678
                          aga tunnistan ausalt, et vaatama läksin ikka selle staarimansa kohaloleku pärast.
                          glory-glory man united!
                          Ma olen segaduses. Kas jutt käib jälle Rileyst?
                          BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Riley ikka. rohkem ju manchesteri taustaga noorte tüdrukute silmarõõme eile väljakul polnud.

Kommentaar

Jah! O:1 on alati loll tulemus. Kui aus olla, siis mäng ka kuigi huvitav ei paistnud. Kui Cristiano oma koksamise ära tegi, tegid portud kahjuks õige taktikalise liigutuse ning tõmbasid tempo alla.
                              Eesti tase on ikka kahjuks klass või kaks madalam. Samas hea et oli mängu lõpuni tahtmist pusida. Pusimise mäng ta oligi. Kiita tahaks juba triviaalselt Kotenkot ja Kruglovi (kuigi viimane tegi ka praaki). Kuigi madalad karistuslöögid tulevad tavaliselt kasuks, siis nurgalöögid mitte. Oper ka pusis kenasti. Täispettumus oli Rooba. Klavan oleks rohkem asja ära ajanud.
                              Portudel olid tasemel maestro Figo (kuigi oleks kollase võinud saada), Cristiano ja Meira
                              Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas ave678

üllatama pani see, et nii vaikne oli staadionil, kujutasin ette palju hullemat lärmi.
                                Algselt postitas mcnamara

Meeleolu Arenal oli mõnus. Inimesed olid rahulikud ja rõõmsad ning elasid suurepäraselt kaasa. Täis tribüünidega on seal lausa ilus olla.
                                Njah, mind teadupärast kohal ei olnud, aga niipalju, kui oma tuttavatelt kuulnud olen ja ka teleülekandest kõrva jäi (või siis pigem ei jäänud), oli staadionil küll suht väga vaikne ja isegi tavapärast \"Eesti, Eesti\" polnud eriti kuulda. Fännitribüünil oli puudust olnud tavapäraselt laulnud inimestest ja atmosfäär kordi kehvem kui Slovakkia ja Vene mängudel. Ning need inimesed, kes te tunnete rõõmu selle üle, et suutsite Portugali fännid üle karjuda, teid on küll lihtne rõõmustada sel juhul. Kui oleks tegu olnud paari tuhande Briti saartelt pärit fänniga, siis oleks teine lugu...

Et pessimismuslainel jätkata, siis tervitaksin siinkohal ETV-d... no kas te teete esimest korda jalgpalliülekannet?? Täiesti võimatu! Pidin oma tavapärasest telekavaatamiskohast 3m telekale lähemale ronima, sest sellest üldplaanist, mida kaameramehed ja režissöörid ja operaatorid harrastasid, ei lugenud mitte midagi välja. Katsuge vähe olla ikka... nurgalöögiolukorras või siis situatsioonis, kus pall on kaugema nurgalöögilipu juures jääb 0-zoomiga üldplaanist selgelt väheks. Ja loomulikult need momendid, kus pall ära kaotati ekraanilt...

Aga muidu... enam-vähem normull mäng, kuigi tegelikkuses ei midagi suurepärast. Esimesel poolajal, kui Portugal ikka pea täistuuridega mängis, ei olnud meie poistel suurt sõnaõigust, teisel, kui vastased vaiksemalt võtsid, suudeti ka midagi teha, aga sest millestki jäi siiski väheks. Ise loodud võimalusi oli selgelt liiga vähe, ega peale Sahharovi võimaluse lõpus suurt midagi, mis oleks sündinud mänguolukorrast, meelde tulegi ning selles olukorras ma Sassi mitte ära löömises küll ei süüdistaks, kuna pall jõudis temani ikka üsna ootamatult...

Rõõmu tegi aga Kruglov, kes vähemalt rünnakufaasis suutis mitmeid kordi kas tsenderduseni või siis enamasti teenis vastaselt (Alex) vea ja seega karistuslöögi, mida ta ise ka andis. Kuigi enamus neist lõppes mitte millegagi (ehk siis Viikmäe või Rähni veaga vastasele), siis see kahe mehe rikoššetiga karistuslöök oli küll vägaväga ohtlik, aga seekord polnud meil nii palju õnne (ju see läks Venemaa mängul käiku juba).

Positiivse poole pealt jäid silma veel Kotenko, kes tegi korraliku partii (kuigi jaah, ega portugallased neid kõrgeid tsenderdusi eriti ei harrastanud ja vähemalt korra Kotenko tsenderduse ajal väljajooksul eksis). Ühesõnaga mitte päris Poom veel, aga lootust on.
                                Slava - Viikmäest selgelt parem (mina arvan, et ta hirmutas Portugali kaitsjad lihtsalt ära, tehes kurja nägu), kuid eeldan, et Viikmäest oleks ka Zelinski näiteks parem olnud. Ja kuigi mulle ei meeldi, kui liigselt kedagi maha tehakse, siis ega kahes viimases mängus Kristen siiski midagi eriti asjalikku ei suutnud.
                                Kaitse üldiselt oli suht nagu peata kanad, eriti kui vaadata, kuidas Figo ja Ronaldo neid mitmeid kordi üle mängisid... peab õnne tänama, et nende realiseerimine nii kehv oli. Pauleta. Postiga. Aga pole hullu.

Otsustav mäng siis septembris Läti vastu ja seda ei jäta ma mingi hinna eest vahele. Läti või Portugal, pole küsimust... üks on ikkagi local rival.

Kommentaar

Working...
                                X