Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Kasahstan

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Orginally posted by greenday

Millega tartu rahvas ka sinna tallinna poole kihutama hakkab? Bussiga?
    Pakun välja, et võiks rongiga minna. Tsipa vara ta muidugi läheb (7:48), kuid igatahes parem, kui bussiga.

Kommentaar

Jätaks selle üllatuse ka Kasahhi-Eesti mänguks.Praegult läheks orgunniga liiga kiirex.
      Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

tartust lillekylla

Orginally posted by gaskoff
        Pakun välja, et võiks rongiga minna. Tsipa vara ta muidugi läheb (7:48), kuid igatahes parem, kui bussiga.
        njaaa... selle asjaga on sedamoodi, et... 7:48 on vist ike liiga vara... krt, kell 11 oleks juba tlln-s... oleks veel suvi, aga...

oma hiljutistest kogemustest v6in väita, et praegusel ajal on talina linna sees vabas 6hus lebotamine täiesti out! see, et meil siin tartus ilus ilm on ja rafas biitsu pääl päikest v6tab, ei ole mingi p6hjendus. olles ise eile tallinnast saabunud, v6in öelda, et tallinnas on pime (polaaröö ilmselt...) ja kole kylm ja tuuline on ka...

ok, ma ei välista rongivarianti, a praeguse seisuga seaks omapoolsed eelistused sedamoodi:

1. bussiga kunagi pealel6unal (kui näituseks kyps v6i keegi seltsiks 6llet libistama tuleb)
        2. häälega (kui näituseks kyps v6i keegi 6llet libistama ei tule...)
        3. rongiga (kui asi seda väärt on)
        Jalgpallihaigla liige
        Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Jah Tartust võiks rahvas küll koos minna

Rongiga oleks päris hea (aga kas reisirongid
          enam Tallinna ja Taru vahet üldse sõidavad?)

Kommentaar

Orginally posted by Kosk

Orginally posted by Lincoln

trahh
            mõlemad mängud on vesi minu veskile eriti viimane kasastaniga sest siis on oodata eismest koondise võitu lillekülas
            jürgen
            nii et otsatribüünil
            Extra to kosk
            täna panen koolis Pareiko koondisse üles ja annan lehed sulle siis kasastani mängu ajal kui sulle sobib
            jürgen
            See oleks väga bro.
            usun et näeme üksteist ka kreeka mängu ajal kui mingi pubi seda üle kannab
            aga esimene päev koolis selle lehega küll hästi ei läinud
            nii kokku sain 2 allkirja...meil kool siukene
            jürgen
            Jalgpallihaigla liige NR. 69

Kommentaar

Tartu fännid! Äkki läheb juhuslikult keegi autoga, ma ei saa kuidagi enne 4 siit minema, mis tähendaks seda, et kohapeal jääb aega kole väheks. Kui keegi teab võimalust, siis andke palun teada!
              Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Kuule Senaator!! Mina pole süüdi, et sa sigatäis olid, et ei mäleta kihlvedu õieti. Tuletan sulle siis meelde- Habeme ajan ära peale jõululaupäeva või peale järgmist koondise võitu. Ütle, mis sa ütled, aga nii see oli.
                Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.

Kommentaar

Too Kosk,kui sul önnestuks habet ajada kohe pärast mängu teeksin omalt poolt kolm "Hard Rock"i.Kes liitub veel Kose habeme fondiga.:P
                  Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Sinised särgid selga

Kõik võiks tulla koondise särgiga, või särgi puudumisel katsuda endale midagi sinist (veidi halvem variant valget) selga tõmmata.

See pole normaale kui inimesed tulevad koondise mängule kaasa elama vanaema lillelise jopega.

PAPA võiks tõsiselt kaaluda varianti, et fännitribüünile lastakse ainult sinisärklasi - see näitab tegelikult ära kas oled fänn või ei ole. Fänn suudab endale kusagil ikka midagi sinist orgunnida.

Kujutan juba ette ... täiesti sinine otsatribüün - võimas vaatepilt.
                    Jalgpallihaigla Liige

Kommentaar

KUULGE ÄRGE NENDE SÄRKIDEGA LIIALE MINGE ,VAADAKE KÕIGEPEALT ,MIS ILM VÄLJAS ON. LOOMULIKULT ÜRITAN KA ISE MIDAGI ALLA TOPPIDA ,ET SOEM OLEKS.

Kommentaar

Orginally posted by kojamees

Too Kosk,kui sul önnestuks habet ajada kohe pärast mängu teeksin omalt poolt kolm "Hard Rock"i.Kes liitub veel Kose habeme fondiga.:P
                        Habeme ajamisega on selline lugu, et loodetavasti saan ma selle maha ajada juba peale mängu Kreekaga. Sest diil oli ju- peale järgmist võitu. Kui nii, siis ajan selles kõrtsus, kus vutti vaatame. Kui peale Kreeka mängu pole põhjust ajada, siis peale Kasahstani mängu ajan esimeses ettejuhtuvas kohas, kust ma vett saan. Vahu ja zileti võtan igal juhul mängule kaasa.
                        3 HR`i? Pole paha!!!
                        Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.

Kommentaar

Orginally posted by Kosk

Orginally posted by kojamees

Habeme ajamisega on selline lugu, et loodetavasti saan ma selle maha ajada juba peale mängu Kreekaga. Sest diil oli ju- peale järgmist võitu. Kui nii, siis ajan selles kõrtsus, kus vutti vaatame. Kui peale Kreeka mängu pole põhjust ajada, siis peale Kasahstani mängu ajan esimeses ettejuhtuvas kohas, kust ma vett saan. Vahu ja zileti võtan igal juhul mängule kaasa.
                          3 HR`i? Pole paha!!!
                          Kosk, muideks, oled sa nii kindel, et mõni telejaam kreeka mängu üle kannab? Ma nii väga ei ole.
                          Särkidest - jotsi idee on täiesti tibens-tobens, kellel õiget särki pole, võiks ikkagi midagi sinist selga panna ja kui külm on, siis vammused ikka särgist allapoole.
                          Selline asi ka veel (sry, ei viitsi nii väikse asja pärast Meistriliigasse kobisema minna), et mul tuli täna meil, kus on kirjas, et Flora mäng hakkab 14.00, enne räägiti 19.30-st. Kumb nüüd siis õige on?
                          Jube Tige Kala

Kommentaar

14.00 on õige. Ise lugesin täna.
                            See link peaks suhteliselt abiks olema:

Sama juttu kinnitab ka FC Flora ametlik kodulehekülgwww.fcflora.ee

Kommentaar

Orginally posted by Kosk

14.00 on õige. Ise lugesin täna.
                              See link peaks suhteliselt abiks olema:

Sama juttu kinnitab ka FC Flora ametlik kodulehekülgwww.fcflora.ee
                              S**t! Siis ma vist enne mängu lõppu ei jõuagi, aga elage siis ikka minu eest ka kaasa.
                              Jube Tige Kala

Kommentaar

Pareiko Kasahstani vastu mängima!

See oleks ju Arnol hea võimalus Pareikot koondises proovida. Poom niikuinii ei tule jälle
                                It says so in the scriptures!

Kommentaar

Working...
                                X