Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Kasahstan

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Krt, Martin, ma hakkasin siin natuke mõtlema ja mõõtma ja arvutama ning mul tekkis väike kartus, et 4,2 m on ikka suht suur kõrgus. Kas sul on aimu, et kas see lipp üldse kuskile ära ka mahub. Pikupidi mööda tribüüni serva mahuks küll, kuid ülevalt alla - ma ei tea. Kas keegi teab, kui kõrgel see otsatribüün maapinnast üldse on? Seda küll ei tahaks, et meie ilus ja suur lipp otsapidi maas peaks olema.

Kommentaar

visake see lipp rahvale peale

Kommentaar

peax siin (lillekülas) kord otsatribüünil tegema nau Galatasaray mängul oli... terve otsa oli kaetud suure gala lipuga... peax tegema sellise 50m x mingi muu arv lipu ja siis mängu alguses laiali laotama... või vähemalt et iga mängu alguses oleks pinkidel erivärvides (sinine,must,valge) papitükid etülesse tõstes tervet Lilleküla kattev Eesti lipp tuleks aga seda vist fännid orgunnida ei saa, see peax flora kui stata haldaja või EJLi rida olema

Aga ärge tehke 10metrast tehke parem 20metrane lipp sest see oleks vägev

Ja Eesti koondise fännid võiks koonduda ka sellisesse üksusesse nagu BBB
        Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
        http://www.isepankur.ee
        info@isepankur.ee

Kommentaar

Orginally posted by eestieest

peax tegema sellise 50m x mingi muu arv lipu

Aga ärge tehke 10metrast tehke parem 20metrane lipp sest see oleks vägev
          Ärge tehke 10 m, tehke 20 m, 50m, parem juba 100 või 1000 meetrit ei, ei.... teeme nii suure et terve Tallinn mahub alla, vot siis oleks lahe välismaalastele näidata

Mis mul öelda? eestieest varja emotsioone natuke ja ära erutu

Kommentaar

kuule ma vaatasin sõbra juures futbolli ja siis näitas mingit gala mängu... kui meil oleks 50 metrane lipp ja siis telekast vaadata siis jätab ikka sitax hea mulje
            Pärtel Tomberg

info@isepankur.ee

Kommentaar

Arutasin siin isekeskis lipumõõtmete kallal."Estland Estland über alles" on kolm meetrit kõrge.Seda sai paigutada otsatribüüni otsa,sest keskel ta oleks varjanud kommentaatorite või mida iganes aknaid,Teisele korrusele ei saa riputada kuna siis ei näe jälle tagumised muchvigi.Jäävad veel neli otsa ja külje tribüüni vahelist lõiku mille mõõtmeid ei tea.Seega on probleem lipu kõrgusega mitte laiusega.<Kui me teeme lippe siis tuleb mõelda ka tulevikule kui stata on välja müüdud kaob ära ka vastas tribüün ja sinna alla tahavad nad ka mingid aknad meisterdada.
              Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Orginally posted by Mayhem[/i]

kojamees: Juriidiliselt peaks olema nii, et kui lipp pole õige mõõtkavaga, siis ei saa seda ka riigilipuna käsitleda, tegemist on lihtsalt suvalise kangaga. See küsimus oli laiema arutelu all paar aastat tagasi seoses ühe L.Lapini näitusega, kus sini-must-vagel taustal olid P.Sauteri tekstid

Mõõtmete suurenda mise ja vähendamise käigus tekkinud proportsioonide muutmisega tekkiv tulemus loetakse uueks teoseks või siis fragmendix.Nii seletab seda lahti autorikaitse.
                Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

kas keegi ka mulgimaalt mõne lipu ükskord välja toob? see selleks aga hea vähemalt ,et idee tasandilt hakatakse ka tegudeni jõudma. edu teile kutid!
                  FCF Forever

Kommentaar

Ärgake Pärnu ja Saaremaa ning veel paljud teised .Uus faas on käivitunud.Jõudu kõigile.:P
                    Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Raha lipu jaoks

Nii.

Kogume nüüd siis finatsi kokku, siis saab lipu mänguks valmis.

Kes on nõus ideega, et lipule tuleb sõna TARBATU, see võiks kanda raha üle järgmisele arvele:
                      Hansapank: 1101434956, Nimi: Martin Smutov, Selgitus: Lipu raha.

Mida rohkem kannate, seda parem
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

väike graafika (mis nüüd eemaldatud), mis tõi eestieestile kaasa kuu aja pikkuse bänni.

Tänan.

Eestieestiga saab siin kohtuda jälle 5. detsembril.
                        Pärtel Tomberg

info@isepankur.ee

Kommentaar

Väga suur aplaus minu poolt!!!!!!!!
                          Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.

Kommentaar

Kurat kui Eesti peaks kaotama värvin mina oma juuksed mustaks
                            JÄTKE SEE MEELDE
                            jürgen
                            Jalgpallihaigla liige NR. 69

Kommentaar

Orginally posted by Lincoln

Kurat kui Eesti peaks kaotama värvin mina oma juuksed mustaks
                              JÄTKE SEE MEELDE
                              jürgen

a mis värvi sul praegu juuksed on siis? mustad? :P
                              Which ship has never docked at Liverpool?
                              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

ei ole
                                mul on valged
                                asi selles et ma oma juukseid tegelt ei värvi aga sel juhul kui eesti kaotab olen nõus seda tegema
                                jama on ka selles et mul on praegalt juuksed võrdlemisi lühikesed ja värvimisel ei ole mõtet
                                jürgen
                                Jalgpallihaigla liige NR. 69

Kommentaar

Working...
                                X