Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Kasahstan

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Huvitav, miks Eesti-Kasahstani mängu LiveScore.com'i tänaste sõpruskohtumiste nimekirjas pole, mõned muud marginaalsed paarid on küll välja toodud:

Internationals - Friendly 2001

November 14
    14:45 Malta ? - ? Canada
    16:30 Greece ? - ? Cyprus
    17:00 Latvia ? - ? Russia
    18:00 Poland ? - ? Cameroon
    20:15 Hungary ? - ? F.Y.R. of Macedonia
    21:30 Spain ? - ? Mexico
    22:00 Portugal ? - ? Angola

Kommentaar

Olgem ausad Arno ei ole hea treener.Alati ütleb et esimene poolaeg on normaalne(seda muidugi).Aga teine poolaeg on lihtsalt kohutav.
      Kas sa tahad väita, et Eesti ja Hollandi mängus Hollandis oli Eestil hea esimene poolaeg
      jürgen
      Jalgpallihaigla liige NR. 69

Kommentaar

Ma hakkan nyyd loogikat panema, kui te lubate
        iraak - eesti 1:1
        kasahstan - iraak 2x 1:1

iraak kaotas see aasta 2x 1:2 Iraanile. Ja nyyd kaotas Iraan Iirimaale 2:0, kusjuures seda tegime meiegi, kuid palju ilusama mängu juures... niiet panen siin numbritel pohineva ennustuse maha : 2:1 eestile !!!
        kõike, mida te ütlete võidakse kasutada kohtus teie vastu...

Kommentaar

Lihtsalt masendus tuleb peale kui meenutada Operi ja Zelinski individuaalset pallivaldamiskunsti olles 1:1 väravavahiga. Otse väravavahile pihta, misasja, külm ilm segas sihtimist või?
          Not a single booking!
          Koondis: 80 mängu, 48 väravat

Kommentaar

Orginally posted by Ramm

Olgem ausad Arno ei ole hea treener.Alati ütleb et esimene poolaeg on normaalne(seda muidugi).Aga teine poolaeg on lihtsalt kohutav.
            Järeldus: Meeskond ei ole füüsiliselt ega psühholoogiliselt tugev..
            Löövad palli ette,arvavad,et Oper saab palli koguaeg kätte (Oper on inimene mitte mingi masin ta ka väsib).
            Arno loodab ainult ründajate peale.
            Eesti meeskonnale on vaja uut treenerit(rahvuselt hispaanlane või venelane ) Nad oskavad mängu ülesehitada ja hoida külma närvi.Õpetaksid söödu mängu.
            Ma küll kohe idioodiks ei sõimaks. Sellel jutul on ka oma point sees, kuigi palju on ka jama!

Kommentaar

suurepärane esitus jällegi eesti meeskonnalt, jalgpalliaasta lõppes eestile võiduta, loodaks järgmine aasta ka mõnda võitu näha, nüüd on terve talv aega asjade üle järele mõelda......Heh ja tuleb veel meelde, et kui algul loeti mitu mängu eesti pole Pijpersi treenerikäe all kaotanud...siis nüüd võib juba kena arvestuse maha pidada selle põhjal mitu mäng eesti pole võitnud.....jama

Ja veel muidugi.....elagu eesti politsei!!!

Kommentaar

väga nüri...krt, küll kui maailma mingi stiilis 120. meeskonna vastu ei saa kodus väravat löödud siis on küll paha...
                ei tea nüüd küll palju see treeneri teha on, kui kaks korda saavad mehed 1:1 väravavahiga ja löövad siis kasakale otse pihta blaah...

aga mida see politsei siis tegi?

Kommentaar

Mnjah, 0:0 Kashastaniga ei ole tegelikult mingi tulemus, kui Eestil oli vaja ÜHTE võitu sellel aastal. Esimene poolaeg oli veel midagi...aga teine poolaeg oli ju lausa Kashastani surve .
                  Eesti jäi sel aastal võiduta, habe nii mõnelgi ajamata ja tuju paljudel nullis.

Pole viga, järgmine aasta läheb paremini (loodetavasti)

Kommentaar

Orginally posted by Undertaker

väga nüri...krt, küll kui maailma mingi stiilis 120. meeskonna vastu ei saa kodus väravat löödud siis on küll paha...
                    ei tea nüüd küll palju see treeneri teha on, kui kaks korda saavad mehed 1:1 väravavahiga ja löövad siis kasakale otse pihta blaah...

aga mida see politsei siis tegi?
                    Njah, minu lühikommentaar mängust siis - tegelikult Eestilt enam-vähm normaalne mäng. Pall liikus suht ilusti (v.a. lõpu 20 min.) ja võimalusi loodi ju päris mitmeid. Ära kasutati neist ... tjah. Aga seda ma nüüdküll treeneri süüks ei paneks, samamoodi ka seda, et vimasel 20. minutil kaitseliin täielikus paanikas oli ja mõttetuid palle ette peksis. Aga kui võtta kasakate mängu, siis need vennad nagu ei paistnud eriti midagi oskavat ja neid oleks muidugi kindlalt võitma pidanud. Mängu peategelane oli tegelikult jah Eesti Politsei, kes suutis erinevatel põhjustel (ja ka ikka niisama) ära viia erinevatel andmetel 6-8 Eesti fänni. Papa näiteks suitsetamise eest, Rootsi Kunn "politseiniku solvamise eest ebatsensuursete väljenditega), mingi mees viidi sellepärast ära, et pmst küsis, miks Rootsi Kunn ära viidi jne. Aga eks asjaosalised pärast räägivad täpsemalt kus ja kuidas ja kellega.
                    Jube Tige Kala

Kommentaar

Krt, ma ei saa aru, foorumis kõik kiruvad koondist, aga kui on mäng ja koondis esineb sinu arvates alla igasugust arvestust siis kurat näita seda välja ja ära plaksuta pärast mängu oma käsi nagu mingi tupp.

Mina mängu lõppedes konkreetselt vilistasin, küsisin nende käest kes plaksutasid, kas tegemist oli hea mänguga, et plakustate öeldi, et ei olnud hea mäng, aga ei hakka omadele meestele panema.

Mis kurat, mina maksan 100 krooni, külmetan 0 kraadise temperatuuri käes ja mulle konkreetselt ei meeldi kui oma Eesti koondis näkku paneb ja mängida ei viitsi. No andke andeks kolm 1-1 olukorda ja mitte ühtegi väravat - fännid peaksid ainult vilistama. Aastaid tagasi, kus paiknesime FIFA edetabelis 130 kohal, siis võis pärast iga mängu rõõmsalt plaksutada: "Äitäh poisid, et tulite" - Lõpetaks nüüd selle teema ära ja plaksutaks koondisele siis kui nad hästi mängivad.
                      Jalgpallihaigla Liige

Kommentaar

jah mäng lõppes skooriga,mille üle nüüd rõõmusatma küll ei peaks, Ints ja Opi proovisid jah rohkem vv-d, siiski ei ole see maailmalõpp, tuleb uus aasta, uued mängud

IGAVESTI OPIMIST

Kommentaar

Chobram

...ma ca juba naca kannatamatu.....krt l6dva m* ei saa m2ngu v6tma minna....endast v6ix nagu k6ik anda....need 1-1 olex pidand 2ra l88ma

Kommentaar

Piinlik oli.
                            OK. Ma saan aru, et kõik mängud ei õnnestu sajaprotsendiliselt, aga see on ikka eriti mark, kui kohtunikud võtavad südameasjaks vilepartiiga omasid aidata.
                            Kotter võiks ennast põlema panna, täiesti mõttetu mees. Mõlemad meeskonnad tegid samaväärseid vigu, kuid Eesti meestele ta hoiatusi ei andnud. Kõige tipp oli muidugi ühe kasahhi eemaldamine enne lõppu. Äärmiselt piinlik igatahes.
                            Mängust. Vaadates mängupilti, tekkis tunne, et Kasahstan on mingi eksitusega FIFA edetabelis Eestist tahapoole sattunud. Kasahhid olid kõik tehniliselt paremad, kui eestlased. Tegid petteid ja eestlased muudkui lendasid mööda platsi ringi, iga pette ohvriks langesid. Ja vahepeal ei saanud Eesti üldse üle keskjoone.
                            Ja need Aalborgi-mehed . Isegi natuke üle keskmise ründaja lahendab üks-üks olukorrad vähe arukamalt.
                            F**K!!!!!

Kommentaar

ma ei tea... zelinski peaks nüüd küll järele mõtlema oma tegudele... kuda ta sai niimoodi ära rikkuda võimalused mille isegi mina sisse toksaks...

aga see tooliga viskamine oli mega lahe eriti kui "komisar reks" ja muud närvihaiged kohale voolasid... ei tea mis nad siis teeksid kui meil oleks siin mingi tuhatkond horvaatia või muu riigi fänni (nt vene) kes hakkavad purjakil olekus sitax pistiitama... s**uks end täis vist... või kui nad peaksid olema mingil 100000 rahvahulgaga staadionil turvamas... mõnel tüübil viskaks siis küll närv krussi ja mõni lööks end ise maha

aga mäng oli hale... eriti peale seda kui viikmäe ära võeti (nägin esimest korda kuda ta platsil mängis... muidu niisama sitsinud) ja toodi mingi aleksander saharov sisse kelle mäng jäi ikka kõvasti soovida... ei saanud ta kordagi palli omaks igakord koperdas selle otsa või lükkas põlvega 5m kaugemale

haavistu mängis päris hästi kuni ta pidi tsenderdama... seda ta nüüd küll ei suutnud... igakord lendas pall mingi pooleteise meetri kõrgusel... aga muidu jäin temaga rahule(nice tricks too)
                              Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
                              http://www.isepankur.ee
                              info@isepankur.ee

Kommentaar

Krt, nüüd ma olen küll Eesti koondises pettund. Oota terve aasta ja nüüd ... mitte s*****i. Ei saa nüüd ühte mängu võidet.

Ilmselt tuleb veel nõrgemaid vastaseid otsida. Võib-olla Nepaali kuningriigi meeskond on meile jõukohane.

No tõesti, saan aru, et Portugal ja Holland ja muud säärased käivad üle jõu, aga no kasahhid, uhh ... (kuri olen).

Kommentaar

Working...
                                X