lincoln aga miks mitte siniseks
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Kasahstan
Collapse
X
-
Orginally posted by Lincoln
ei ole
mul on valged
asi selles et ma oma juukseid tegelt ei värvi aga sel juhul kui eesti kaotab olen nõus seda tegema
jama on ka selles et mul on praegalt juuksed võrdlemisi lühikesed ja värvimisel ei ole mõtet
jürgen
Äkki kiilaks, nagu Rootsi Kunn?
Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.
Kommentaar
-
Orginally posted by Lincoln
kus see oligi kus staadioni avamängus ennast fänn paljaks kiskus ja väljakule jooksis
siiski jänn ma enda juurde kindlaks et ma värvin oma juuksed mustaks
jürgenJube Tige Kala
Kommentaar
-
Orginally posted by jots
Orginally posted by Jorgan
See oleks ju Arnol hea võimalus Pareikot koondises proovida. Poom niikuinii ei tule jälleGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Kui nüüd Eesti Kasahstani ei võida, siis olen küll sügavalt pettunud. Kasahhidest peaksime küll paremad olema.
Täna võitu ei tule, hakkan juba Pijpersis kahtlema, et kas ta ikka arendab meie koondise pallimängu või mitte(
Arno õpeta meie meestele söödumäng selgeks!!!). Muidugi ei saa treenerit üksi ka süüdistada, mängijad peavad ka end kokku võtma ja mängima krt, mis siis et sõprusmäng, ikka tuleks pingutada.
:P Aitab jamast ja võit meile koju.
Kommentaar
-
Olgem ausad Arno ei ole hea treener.Alati ütleb et esimene poolaeg on normaalne(seda muidugi).Aga teine poolaeg on lihtsalt kohutav.
Järeldus: Meeskond ei ole füüsiliselt ega psühholoogiliselt tugev..
Löövad palli ette,arvavad,et Oper saab palli koguaeg kätte (Oper on inimene mitte mingi masin ta ka väsib).
Arno loodab ainult ründajate peale.
Eesti meeskonnale on vaja uut treenerit(rahvuselt hispaanlane või venelane) Nad oskavad mängu ülesehitada ja hoida külma närvi.Õpetaksid söödu mängu.
Kommentaar
-
Orginally posted by Ramm
Olgem ausad Arno ei ole hea treener.Alati ütleb et esimene poolaeg on normaalne(seda muidugi).Aga teine poolaeg on lihtsalt kohutav.
Järeldus: Meeskond ei ole füüsiliselt ega psühholoogiliselt tugev..
Löövad palli ette,arvavad,et Oper saab palli koguaeg kätte (Oper on inimene mitte mingi masin ta ka väsib).
Arno loodab ainult ründajate peale.
Eesti meeskonnale on vaja uut treenerit(rahvuselt hispaanlane või venelane) Nad oskavad mängu ülesehitada ja hoida külma närvi.Õpetaksid söödu mängu.
Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar