Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Kasahstan

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

lincoln aga miks mitte siniseks

Kommentaar

Orginally posted by Lincoln

ei ole
      mul on valged
      asi selles et ma oma juukseid tegelt ei värvi aga sel juhul kui eesti kaotab olen nõus seda tegema
      jama on ka selles et mul on praegalt juuksed võrdlemisi lühikesed ja värvimisel ei ole mõtet
      jürgen

Äkki kiilaks, nagu Rootsi Kunn ?
      Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.

Kommentaar

Lincoln äkki hoopis jooksed pärast lõpuvilet paljalt platsile,jääb meil raha alles ja meil siis nüüd oma kangelane.Mõtle Au ja Kuulsus ootavad sind.
        Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

kus see oligi kus staadioni avamängus ennast fänn paljaks kiskus ja väljakule jooksis
          siiski jänn ma enda juurde kindlaks et ma värvin oma juuksed mustaks
          jürgen
          Jalgpallihaigla liige NR. 69

Kommentaar

Orginally posted by Lincoln

kus see oligi kus staadioni avamängus ennast fänn paljaks kiskus ja väljakule jooksis
            siiski jänn ma enda juurde kindlaks et ma värvin oma juuksed mustaks
            jürgen
            Inglismaal pühitsetakse (või ähemalt üritatakse) iga staadion sisse pühitseda palja fänni jooksuga.
            Jube Tige Kala

Kommentaar

Orginally posted by jots

Orginally posted by Jorgan

See oleks ju Arnol hea võimalus Pareikot koondises proovida. Poom niikuinii ei tule jälle
              Poom ütles mingi aeg tagasi, et kavatseb kindlasti sõpruskohtumistes osaleda - saab vajalikku mängupraktikat
              Kusagil on ju lausa reklaamis kirjas, et Mart Poom olevat väravas. Saab näha
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

kuulutustes on kirjas et poom on väravas ja sellel on lausa ring ümber tõmmatud
                tahaks teda juba tõesti näha
                jürgen
                Jalgpallihaigla liige NR. 69

Kommentaar

Kui nüüd Eesti Kasahstani ei võida , siis olen küll sügavalt pettunud. Kasahhidest peaksime küll paremad olema. Täna võitu ei tule, hakkan juba Pijpersis kahtlema, et kas ta ikka arendab meie koondise pallimängu või mitte( Arno õpeta meie meestele söödumäng selgeks!!!). Muidugi ei saa treenerit üksi ka süüdistada, mängijad peavad ka end kokku võtma ja mängima krt, mis siis et sõprusmäng, ikka tuleks pingutada.
                  :P Aitab jamast ja võit meile koju.

Kommentaar

Kus valdav enamus siis homme enne mängu kokku saab ja endale lauluhäält valmistama hakkab?
                    See kiri siin on all

Kommentaar

homne kogunemine on Sveikis
                      kes ei tea siis asukoht on laia ja uue tänava otsas

Kommentaar

Olgem ausad Arno ei ole hea treener.Alati ütleb et esimene poolaeg on normaalne(seda muidugi).Aga teine poolaeg on lihtsalt kohutav.
                        Järeldus: Meeskond ei ole füüsiliselt ega psühholoogiliselt tugev..
                        Löövad palli ette,arvavad,et Oper saab palli koguaeg kätte (Oper on inimene mitte mingi masin ta ka väsib).
                        Arno loodab ainult ründajate peale.
                        Eesti meeskonnale on vaja uut treenerit(rahvuselt hispaanlane või venelane ) Nad oskavad mängu ülesehitada ja hoida külma närvi.Õpetaksid söödu mängu.

Kommentaar

Kulla Ramm seda teemat käsitletakse kusagil mujal,asjata riputasid selle siia.
                          Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

RAMM ja teisedki vaadake enne pealkirja jateemat ,millest jutt käib . Ja siis hakake alles kirjutama.
                            FCF Forever

Kommentaar

Orginally posted by Ramm

Olgem ausad Arno ei ole hea treener.Alati ütleb et esimene poolaeg on normaalne(seda muidugi).Aga teine poolaeg on lihtsalt kohutav.
                              Järeldus: Meeskond ei ole füüsiliselt ega psühholoogiliselt tugev..
                              Löövad palli ette,arvavad,et Oper saab palli koguaeg kätte (Oper on inimene mitte mingi masin ta ka väsib).
                              Arno loodab ainult ründajate peale.
                              Eesti meeskonnale on vaja uut treenerit(rahvuselt hispaanlane või venelane ) Nad oskavad mängu ülesehitada ja hoida külma närvi.Õpetaksid söödu mängu.
                              Kallis mees, sa oled ikka paras IDIOOT!!!
                              Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.

Kommentaar

Koselt õige jutt!
                                sa oled istud ainult arvuti taga ja spekuleerid

Kommentaar

Working...
                                X