Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Kasahstan

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Orginally posted by Jorgan

See oleks ju Arnol hea võimalus Pareikot koondises proovida. Poom niikuinii ei tule jälle
    Poom ütles mingi aeg tagasi, et kavatseb kindlasti sõpruskohtumistes osaleda - saab vajalikku mängupraktikat
    Jalgpallihaigla Liige

Kommentaar

Ma loodan et,iga fänn on endale orgunninud sini-must-valge lipu.
      Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Sinimust-valge no see on juba kohustuslik lektüür. Edaspidi ei saagi enne fännitribüünile ,kui on mingi korralik plagu ette näidata. Kaua me siin Kojamehe ja teiste vanade olijatega siksime,nüüd oleks juba noorematel aeg kätt harjutada.
        FCF Forever

Kommentaar

Orginally posted by ROOTSI KUNN
          Edaspidi ei saagi enne fännitribüünile ,kui on mingi korralik plagu ette näidata.
          kumb siis nüüd tähtsam on ikka - fänn või tema lipp? Mul näitex pole. ja pole näha tulemas ka praegu. hea kui niipalju pappi kokku saan et ise kohale tulla. vot.
          Mamps on tubli, nii päeval laudas kui ka õhtul klubist tulles hilja..

Kommentaar

Enesel ilusti lipp olemas, aga mingi korraliku kanga võiks ju kah valmistada. Nii et Tartu rahvas kellel raatsimist, siis võiks rahad kokku panna ja nii sinist, valget kui musta riiet ostma ja siis mõnele nobenäpp neiule kõik see kraam, koos idee kavandiga ette sööta.

Nendest mõtetest mida kangale panna puudu ei tule, pigem saab kangas poest ennem otsa. Ja ma arvan et tuleb pisut odavam, kui lipuvabrikus teha. Ega siin Lõuna-Eestis rahaga laiutada ole

Kommentaar

Kyps. Oli endal selline suursugune plaan, et teha nii umbes 8-10 meetri pikkun lipuke Teoreetiliselt teostatav, kuid kalliks läheks, seega, tuleb teha väiksem.

Põhimõtteliselt oleks finantsiliselt kasulik mõelda 5-6m korda X (ei mäleta neid pikkuste vahesid täpselt).

Kui riidega joppab, siis saab odavalt kah, kuigi kui ise neiuga otsisin, siis oli päris roppe hindu ka näha.

Igatahes arutada seda tasub.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Orginally posted by Martin

Kyps. Oli endal selline suursugune plaan, et teha nii umbes 8-10 meetri pikkun lipuke
                Mina oleks nõus sellist ettevõtmist igatahes finantsiliselt (võimaluste piires) toetama.

Kas mõte on teha lihtsalt lipp või näiteks ka sinna lipule mingi sõnum panna?

Kommentaar

Mina oleks igal juhul käpp, kuigi ega seda pappi jalaga segada ei ole.
                  Lipul võiks mingi sõnum või kiri olla küll, midagi, mis oleks Tartuga seotud.

Kommentaar

MIngi sõnum võiks peal olla küll, aga seoses Tartuga? Tänan, ei. See ei oleks eriti sobiv.
                    Sellisel juhul peaks juba iga fänn oma lipu peale kirjutama, kust ta mängu vaatama on tulnud. See oleks ju kohutav. Mina kirjutaks siis oma lipu peale: "Pelgulinn" või "Sõle"????? Selline asi ikka ei kõlba. Ja mis asja idee oleks? Et näidata, et ka taaralinna elanikel on jalgpall hinge läinud?
                    Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.

Kommentaar

kuradi martin. jõudsid lipu ideega enne välja tulla.

mul oli ka selline kuri plaan et ostaks sitaks sinist musta ja valget riiet õmbleks kokku ja voila. valmis ta ongi. kuigi mitte nii suurt nagu sa algul välja pakkusid. ainus mis mul vaja oleks on mingi 5-6 meetrine kaigas mille külge see kinnitada et siis oleks tollega ikka võimalik lehvitada

Kommentaar

Orginally posted by eston

kuradi martin. jõudsid lipu ideega enne välja tulla.

mul oli ka selline kuri plaan et ostaks sitaks sinist musta ja valget riiet õmbleks kokku ja voila. valmis ta ongi. kuigi mitte nii suurt nagu sa algul välja pakkusid. ainus mis mul vaja oleks on mingi 5-6 meetrine kaigas mille külge see kinnitada et siis oleks tollega ikka võimalik lehvitada
                        eston, kle kuidas sa selle kaikka sinna statkale viid? peidad püksi ära?

Kommentaar

Algatuseks hankige endale spinning või mingi teleskoop-varss.
                          Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Tartu omad soovitan teil teha sini-must -valge taustal ja jookseb musta riba peal kiri FC Tartu.Analoogilist suurt lippu on paljud vist märganud varasematel mängudel "FC Haapsalu" kuigi selline klubi oli ja vist on Haapsalus.Või siis FC Soccernet kuigi ma ei tea paljud selle mansa liikmed Tartust pärit on.Kui mingi küsimus loosungite koha pealt siis pöörduge võin aidata.
                            Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Orginally posted by Kosk

Ja mis asja idee oleks? Et näidata, et ka taaralinna elanikel on jalgpall hinge läinud?
                              Aga miks mitte? Minu meelest on paljudel väljamaa fännidel kaasas plagud oma koduküla klubide nimedega. Eks ta selles suhtes ole õige, et Tartus korralikku klubi pole, aga midagi ühendavat võiks ikka olla.

Kommentaar

Arvutused ja Tartu algatus!

Nii...nüüd siis täpsemalt:

Hind: 32 krooni meeter pikkust ja 1 meeter 40 senti laiust. Kõik kolm värvi nii.

10 meetrit pikkust võrdub siis umbes 960 krooni. Lipu minimaalne laius (paremalt-vasakule) oleks umbes 7 meetrit, sest muidu oleks proportsioonid väljas. Kui ostame hulgi, siis võib alla ka saada, kuid umbes nii palju see siis maksma läheb. PLUSS: niidid (nagu mu tark neiu siis seletab), mida pidavat tohutult minema. Seega ikka kokku 1000 krooni oleks kümne meetri pikkune lipp. 10 meetrit on kusjuures tohutult suur lipp. Rõhutan veelkord sõna tohutu. Mõõtke mõnda majaseina kunagi ja siis saate aru - telefonipostide (elektripostide) vahe oli ka kunagi vist 10 meetrit.

Niisiis.

Kui laia teeme? Pikkus (üles-alla) on vastavalt sellele.

Ja kui palju keegi finantsi oleks nõus panema?
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X