Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jelle Goes

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jaah, lugesin Damieni sõnavõttu ja pean temaga nõus olema - haridussüsteem toodab juhmi järjekindlusega mõtlemisvõimetuid kodanikke. Ma kuulsin, et Bulgaarlased pidid tapva meeskonna kokku panema. Õpi juba nende laule pähe.

Kommentaar

Jelle kohta ju mingeid laidusõnu ei ole, ega ainult treener ka kõiki mehi mängima ei pane

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
        Hehe, kas keegi julgeb nüüd Chelsea fännide kasuks midagi öelda?
        Mina julgen, vajadusel valjuhäälselt.

Kommentaar

Optimaalseks variandiks A-koondise peatreeneri kohale-Pasi. Aga ta on mitte nii kuulekas nagu pärast Uno Piiri juhatanud A-koondist treenerid. Pasi koostab meeskonda sportliku põhiprintsiibi basil, vaid mitte Tööandja soovi basil. Omal ajal ta julmalt puhastas FC Levadia (saatnud ära meeskonnast mõnda populaarsi veterane ning distsiplineerimatuid ukrainlasi).

Kommentaar

Algselt postitas Damien Vaata postitust
            Paras et Jelle lahti lasti. Tema pärast pole me ühtegi väravat löönud. Treeneriks tuleks ikka Mourinho sugune trener võtta, tema ikka oskab meeskonda ründama ja väravaid lööma panna. Ma arvan et eesti riik võiks hariduselt ja tervishoiult natuke raha vähemaks võtta, ning palgata Jose koondise etteotsa. Kellele seda tervist ja haridust ikka vaja läheb, niikuinii oleme kõik haiged ja rumalad. Jose võiks aga tõesti tulla, siis näeksin ka ise oma silmaga teda.

Ma toetasin mõnda aega tagasi Newcastle'it, aga nad hakkasid sitasti mängima viimasel ajal ning otsustasin chelsea fänniks hakata. nemad ikka võidavad ju. mina küll ei viitsi mingeid luusereid toetada. selle pärast tulebki eestil midagi ette võtta uue treeneri osas, muidu hakkan veel venemaad toetama. neil on ikka hiddink ju, kes jose järel teisel kohal. viimasel ajal mängivad venkud ju päris hästi.
            jose eestisse, pohlak persse ning jelle kasahstani! siis oleksin mina rahul
            õige......

Kommentaar

Jelle Goes
              to Levadia?

Arvestades, et jalgpalliliit näeb Levadia tänast juhendajat
              Tarmo Rüütlit tema ühe võimaliku mantlipärijana, võib ainult aimata, millest Levada hollandlasega vestelda soovib.

artiklist selgub ka, et balti liigast kukkumine valmistab klubile siiski m6ningast peavalu
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas Damien Vaata postitust
                Paras et Jelle lahti lasti. Tema pärast pole me ühtegi väravat löönud. Treeneriks tuleks ikka Mourinho sugune trener võtta, tema ikka oskab meeskonda ründama ja väravaid lööma panna. Ma arvan et eesti riik võiks hariduselt ja tervishoiult natuke raha vähemaks võtta, ning palgata Jose koondise etteotsa. Kellele seda tervist ja haridust ikka vaja läheb, niikuinii oleme kõik haiged ja rumalad. Jose võiks aga tõesti tulla, siis näeksin ka ise oma silmaga teda.

Ma toetasin mõnda aega tagasi Newcastle'it, aga nad hakkasid sitasti mängima viimasel ajal ning otsustasin chelsea fänniks hakata. nemad ikka võidavad ju. mina küll ei viitsi mingeid luusereid toetada. selle pärast tulebki eestil midagi ette võtta uue treeneri osas, muidu hakkan veel venemaad toetama. neil on ikka hiddink ju, kes jose järel teisel kohal. viimasel ajal mängivad venkud ju päris hästi.
                jose eestisse, pohlak persse ning jelle kasahstani! siis oleksin mina rahul
                Kas sina oled ka Kuressaarest?

EDIT:Haiged ja rumalad ei saa kõrgel tasemel Jalgpali mängida
                Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Algselt postitas TheGunners Vaata postitust
                  Kas sina oled ka Kuressaarest?
                  millega tegelevad kuressaare noored??
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Lihtsalt humoorikat lugemist

Kommentaar

2000 aastal pakkumisest (Eesti A-koondise peatreeneriks) on ära öelnud rootslane Hans Backe, norralane Kjell Inge Bratveit ja portugallane Carlos Quieroz. Nad loobusid.

Kommentaar

Mitte küll päris teemasse, aga täna avaldatud FIFA edetabelis siis Eesti 11 kohta tahapoole kukkunud ja asub positsioonil 121.

Kui Jelle ohjad üle võttis, olime umbes 80.kohal, seega kukkumine üsna korralik.

Muuseas, Arno poolt treenitav Kasashstan nüüd 2 kohta kõrgemal kohal, kui meie.
                        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                          Kui Jelle ohjad üle võttis, olime umbes 80. kohal, seega kukkumine üsna korralik.
                          suhteliselt tähtsusetu fakt, arvestades, et fifa muutis vahepeal (juuli 2006) edetabeli koostamise kriteeriumeid, mis koondise tunduvalt tahapoole kukutas.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                            2000 aastal pakkumisest (Eesti A-koondise peatreeneriks) on ära öelnud rootslane Hans Backe, norralane Kjell Inge Bratveit ja portugallane Carlos Quieroz. Nad loobusid.
                            Jah ja nad olid kallid mehed. Quieroz läks ju varsti Madriidi Reali lootsiks. Seega, kui Rüütli või Rautiainen Eesti koondist juhtima ei sobi, siis tuleb otsida mõni noor ja andekas treener või mõni vana ja unustatud, aga hea treener. EJL teadupärast miljardäride kamp just ei ole
                            Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas Matis Vaata postitust
                              ...siis tuleb otsida mõni noor ja andekas treener
                              Miks siis tuleb Jelle vahetada-ta on ju noor ja andekas?

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                                Miks siis tuleb Jelle vahetada-ta on ju noor ja andekas?
                                Täisti võimalik. Aga muusad teda enam ei inspireeri! Irw.
                                Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Working...
                                X