Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

AiFo mõtet toetab eestlaste natuur - sõprukad on nagu tasuta saadud kauba peale - ja kui tasuta saab, siis peab ju minema

Kommentaar

see suur et kui suure osa piletitest peab loovutama inglastest fännidele?
      Ise oleks suht selle hooajapileti idee poolt. Sellega oleks vist suht tagatud see, et igat kodumängu on vaatamas staadionil ~6000-7000 eestlast.
      Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker

Ise oleks suht selle hooajapileti idee poolt. Sellega oleks vist suht tagatud see, et igat kodumängu on vaatamas staadionil ~6000-7000 eestlast.
        Ma pakun et mingi u 1000 läheb inglastele ametlikku teed pidi.

Kommentaar

Algselt postitas gamer

Algselt postitas daywalker

Ma pakun et mingi u 1000 läheb inglastele ametlikku teed pidi.
          Njaaaa,kuid palju ostetakse pileteid vaid selleks,et need siis staadioni ümbruses või kuskil vanalinna pubis hea kasumiga mõnele ingasele maha müüa?Kardan,et 1000 inglasega staadionil asi ei piirdu.
          Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Väga ka väga vinge ettepanek
            Toetan kahe köäega!
            Tundmatu elab taas
            Seega Tundmatu1976 on nüüdseks ajalugu

Kommentaar

http://www.epl.ee/artikkel_310779.html
              Asi edeneb
              It says so in the scriptures!

Kommentaar

Algselt postitas Jorgan

http://www.epl.ee/artikkel_310779.html
                Asi edeneb

Toetan ka selles EPLi artiklis kirjeldatud süsteemi, kus müüakse piletikomplekt kogu koondise valiktsükliks. Valiktsükkel on terviklik süsteem, mistõttu ei näe mingit mõtet seda kuidagi hakkida hooajapiletitega, nagu mõned siin väljapakkusid. Sellisel juhul kaob ka kiusatus müüa nt mängu Inglismaaga paaris mõne teise igavama (mõnede arvates, minu arvates on kõik koondise mängud huvitavad) vastasega.
                1500 krooni (arvestuslik hind 6 valikmängu eest) on suur raha ka mulle korraga maksta, kuid olen valmis seda tegema (vahest ka veidi rohkem) kindlustunde pärast, et kõigile mängudele ilma iga kord piletisabas tunde seismata (mille jaoks mul aega ei ole) ikka sisse pääsen.
                Karta on, et \"ainult Inglismaaga mängu pärast\" jalgpallifännide tõttu kerkib piletihüsteeria üksikpiletite turul kaunis suureks.

Kommentaar

Kindlasti tuleks pakett teha. Kõik müüakse nii kui nii ära ehk EJL saab oma raha ja Makedooniat läheb ka rohkem kui muidu läheks vaatama. Kõik võidavad ju. Ja 1500.- või 1250.- ei ole ÜLDSE palju.

edit: võibolla ma ei väljendanud ennast piisavalt selgesti... PALUN PALUN EJL PALUN TEHKE HOOAJAPILET PALUN PALUN PALUN PALUN PALUN

Kommentaar

neid spekulante on neil Inglismaa ja Venemaa mangudel nagunii hullumeelselt, nii et sellest ei paaseks nagunii..ehk tonnane pilet hoiaks neid vahegi vaos
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

kas see klubidele piletide müümise süsteem toimib ka sellel aastal edasi?? Aga muidugi paketti värkidest võiks ollaq loomulikult terve valiktsükkli pakett mis peaks olema veidi odavam ja see peaks tulema kõigepealt müüki ja kindlasti peaks müüki minema ka mingi kogus üksik pileteid kõikidele mnängudele.

Kommentaar

Mina ka kippun seda ideed pooldama. Miks mitte osta hooajapilet, kui niikuinii kõiki mänge vaatamas käin. Selle teine suur pluss on ka see, nagu enne juba siin mainitud, et väldib inimeste, kes ainult Inglismaa päras ja mitte koondise toetamise päras, staadionile tulekut. Prioriteet peaks olema, et pileti saavad need, kes tulihingelislet pidevalt koondist totavad. Võitle Eesti võitle!

Kommentaar

No, vaatan teistes foorumites.
                          Mingid tavalised chillerid, lähevad Inglismaa mängule(saavad tasuta pileteid, kuskilt ema(isa) töö juurest), kes ei saa jalgpallist midagi aru, vaid niisama aja veetmiseks.
                          Hooajapilet võiks tulla, ostaks kaks tükki

Kommentaar

kuulge mis te jonnite siin et tullakse ainult inglismaa pärast. ma olen veendunud et nendest inimestest kes tulevad ainult inglismaa pärast staadionile ja seda esmakordselt võib olla üldse saab suur osa külge jalgpallipisiku nähes mis toimub ja kui lahe on mängu vaadata staadionilt ja hakkavad edaspidigi käima ja ka igavamatel mängudel ja reklaamivad oma tuttavate sõprade seas kah sedas! Olen ise täiesti suva inimesi kes mängust sittagi ei jaga tassinud staadionile ja inimesed on saanud shoki kui lahe see on ja tulnud edaspidigi, see tähendab et nendest on saanud fännid!

Kommentaar

Algselt postitas reix

kuulge mis te jonnite siin et tullakse ainult inglismaa pärast. ma olen veendunud et nendest inimestest kes tulevad ainult inglismaa pärast staadionile ja seda esmakordselt võib olla üldse saab suur osa külge jalgpallipisiku nähes mis toimub ja kui lahe on mängu vaadata staadionilt ja hakkavad edaspidigi käima ja ka igavamatel mängudel ja reklaamivad oma tuttavate sõprade seas kah sedas! Olen ise täiesti suva inimesi kes mängust sittagi ei jaga tassinud staadionile ja inimesed on saanud shoki kui lahe see on ja tulnud edaspidigi, see tähendab et nendest on saanud fännid!
                              Word. Eesti-Hollandiga oli mul täpselt nii. Sellest saadik suht kõikidel kodumängudel käinud. +1 välismäng

Kommentaar

njaa see hooajapilet oleks super kuid......kui see tuleb odavam siis toimuks järgmine asi: tsurka ostab oma selle paketi ära ja jätab ainult inglise/vene pileti endale ja ülejäänud müüb maha kas odavamalt (kokkuvõttes tuleb ju odavam) või sama hinnaga mis piletilevis/piletipunktis ja tulemus on see et tsurka nägi nii inglise/vene mängu ja teenis veel kasumit ka pealekauba seda hooajapiletit ei tohiks saada osta sel juhul iga inimene vaid mingi kriteeriumi järgi aga millise ei tea. võib-olla peaks ta kuuluma siis fänniorganisatsiooni või olema kusagil klubis nimekirjas mängijana või olema kohtunik ja seega oleks need hooajapiletid nimelised et kui keegi teine tuleb mängule selle piletiga et siis peab mingi summa juurde maksma (et oleks tavalisele inimesele müüdava pileti hind siis kokkuvõttes). ärge kohe maha siis tehke ainult seda juttu, see lihtsalt minu mõte.

Kommentaar

Working...
                                X