Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

Ahh, ärge halage nii palju. Meie jalgpalliliit on hetkel lihtsalt eksperimenteerimas. Ja paremat moodust ei ole kui katse-eksitus meetod. Muidugi on see ju kogu valiksarja piletitega mängimine, aga sellised lapsehaigused tuleb läbi põdeda, enne kui normaalse piletisüsteemi saame. Ja pidage meeles, et ideaalset süsteemi pole olemas ja ei tule ka kunagi.

Kommentaar

See ei ole eksperimenteerimine ega lastehaigus, see on mõtlemisvõime puudumine. 1000 piletit jätab mulje \"noh, viskasime mingi hulga vabamüüki ka\" - et ei jääks LIIGA selget muljet siseringi mängust. Mis oli paketi üks peamisi mõtteid? Tuua need inimesed, kes käivad muidu tsükli jooksul vaid Inglismaad, Portugali jne vaatamas, staadionile ka mängudeks Iisraeli ja Makedooniaga, eks ole. Ütle nüüd, kas selliste proportsioonidega piletimüük soodustab seda või vastupidi? Enamik klubidega seotud inimesi on seni niigi käinud ka \"vähemtähtsaid\" (loll sõna, aga meelega kasutan) kohtumisi vaatamas. Kui nüüd sellel huvilisel, kes tuleks võib-olla esimest korda kõiki tsükli mänge vaatama, jäetakse selleks nii väike võimalus, siis kus siin loogika on? Ühe käega anname, teisega võtame. Ja mis on edasised variandid? Mingi klubiga nüüd nii lihtsalt ka ei liitu. Jääb Jalgpallihaigla. Kas JPH on huvitatud sellistest liikmetest, kes tulevad sinna ainult piletite pärast? Not bloody likely. Isegi kui neid vastu ei võeta, tuleb nende avaldustega ikka tegeleda. Kellele seda ajaraiskamist vaja on.
      Ja veel üks asi. EJL räägib, kuidas tõelised fännid saavad nüüd statkale. Need on siis järelikult: a) klubidega seotud inimesed, b) JPH vähem kui poolsada liiget. Rohkem Eestis õigeid fänne ei olegi. Jõudu, mehed, teil on tõesti huvitav arusaam vuti propageerimisest.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas lenc

Ja pidage meeles, et ideaalset süsteemi pole olemas ja ei tule ka kunagi.
        Ideaalne süsteem on olemas- kõik avalikult müüki piletipunktidesse,kus kõik võivad endale osta,mitte nagu preagu kus kellel mingi eesõigus vms..ja vincent\'i jutt puhta õige!

Kommentaar

Ma ei saa nüüd aru. 7000 paketti on klubidele, 1000 tava inimestele. Kokku siis 8000. Aga mis selles Portugali mängu 10 300 kohast siis saab? No ma saan aru, et umbes 1100 piletit vastas meeskonna fännidele, kuid ikka ei küündi 10 000 tasemele. Või jäi mul juba Portugali mängu ajal nägemata mingi ära tõstetav 5.korrus?
          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu

Ma ei saa nüüd aru. 7000 paketti on klubidele, 1000 tava inimestele. Kokku siis 8000. Aga mis selles Portugali mängu 10 300 kohast siis saab? No ma saan aru, et umbes 1100 piletit vastas meeskonna fännidele, kuid ikka ei küündi 10 000 tasemele. Või jäi mul juba Portugali mängu ajal nägemata mingi ära tõstetav 5.korrus?
            Portugali mängu ajal olid staadionile paigutatud lisatribüünid ja nende arvelt tuli üle 1000 koha juurde. Praeguses müümise staadiumis nende kohtadega ei arvestata.

Kommentaar

Mis te halate tõesti.Vinc kui sul pole kedagi tõesti kuskil klubis tuttavat kelle kaudu hankida siis võta PM-i kaudu ühendust ja kui endale muretsen,saad sina ka.!000 inimest kel pole klubides tutvusi ja kes tahaks tulla kõiki kodumänge vaatama?
              Ma tõesti ei usu,et neid nii palju on...
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas lenc

Algselt postitas Evu

Portugali mängu ajal olid staadionile paigutatud lisatribüünid ja nende arvelt tuli üle 1000 koha juurde. Praeguses müümise staadiumis nende kohtadega ei arvestata.
                Need numbrid tekitasid minus ka veidi hämmeldust. Postimehes ütleb Sirel: \"Küll tulevad staadionil statsionaarsed tribüünid mõlema värava taha, mis lisab praegusele mahule 800 istekohta.\" Seega koos lisatribüünidega oleks ikkagi nagu vaid 9100 kohta kokku? Go figure. Või äkki on arvestustes ikkagi jäetud väike varu üksikpiletite jaoks...

marcello - aitäh pakkumast, eks vaatab seda asja. Minu pahameel on põhjustatud peamiselt süsteemi tobedusest. Sry, aga lihtsalt iseloom on selline, et ei saa enamasti nokka kinni hoida, kui lollust näen .
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Mul polnud see artikkel meeleski. Kuid oligi kui lisatribüünid panna siis 1000 kohta juures. 10 300 kohta siis kokku. Kui on 7000+1000 siis on 8000 ning ülejäänud 2300 kohta on vastas võiskonna fännidele? Absurd ju.
                  forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Kas Euroopa/Maailma meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiriks piletipakettide (KÕIGIDELE koondise kodumängudele) müük on EJL-u “leiutamine” või teised Jalgpalli Liidud (mis Liidud ja mis aastal) juba kasutasid selle muudeli ?

Kommentaar

Walesis oli eelmises valiktsüklis sarnase süsteemiga pileteid müüdud (Inglismaaga ühes grupis, terve staadion müüdi kogu tsükliks välja).
                      Eks neid riike on ilmselt vel, kes sama süsteemi kasutanud/kasutavad. Või võtame kasvõi Inglismaa Premier League või NBA/NHLi, kus samuti müüakse enamik pileteid tsüklina välja.
                      Mis puudutab Rammi ettepanekut, et kõik piletid lihtsalt müüki paisata, siis see just tekitabki musta turu - pileteid on nii vähe, et Eesti - Inglismaa mäng müüakse poole tunniga välja (metallica 70 000 piletit läks vähem kui 3 päevaga) ja võin kihla vedada, et enamiku neist saavad enda kätte hangeldajad, kel on aega keset tööpäeva piletilevisse minna. Tulemuseks siis see, et hangeldajad müüvad mitmekordse vaheltkasuga piletid neile, kel meeldib ennast taolistel üritustel näitamas käia.
                      Ja küsin seda, mis selles halba, kui noored Flora (ja ka teiste klubide) poisid saavad pileti?
                      Mis puudutab kohtade arvu (Portugali 10 300), siis 8000 (7000+1000) piletit on nn tavafännidele, ca 1100 vastasfännidele ja lisaks u 1100 kohta asub VIP-boksides. See teebki enamvähem 10 300 täis.

Kommentaar

“Walesis oli eelmises valiktsüklis sarnase süsteemiga pileteid müüdud (Inglismaaga ühes grupis, terve staadion müüdi kogu tsükliks välja)”” /c/ Raimo

Oled kindel, et kui jalgpallisõber soovis ainult Wales-Azerbaijen mängu staadionil vaadata, tuli tal Wales-Poland, Wales-N.Ireland, Wales-England ja Wales-Austria mängudeks pääse osta ?

«Eks neid riike on ilmselt vel, kes sama süsteemi kasutanud/kasutavad” /с/ Raimo

Mis riigid ning mis aastal ?

“Või võtame kasvõi Inglismaa Premier League või NBA/NHLi, kus samuti müüakse enamik pileteid tsüklina välja” /c/Raimo

Asi on RAHVUSkoondise kodumängudes mitte eraklubide mängudes.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1

“Walesis oli eelmises valiktsüklis sarnase süsteemiga pileteid müüdud (Inglismaaga ühes grupis, terve staadion müüdi kogu tsükliks välja)”” /c/ Raimo

Oled kindel, et kui jalgpallisõber soovis ainult Wales-Azerbaijen mängu staadionil vaadata, tuli tal Wales-Poland, Wales-N.Ireland, Wales-England ja Wales-Austria mängudeks pääse osta ?
                          Kui jalgpallisõber (väga kahtlen, et seda kes tahab ainult Wales-Azerbaijeni mängu vaadata võib selliseks kutsuda) tahtis ainult ühte mängu näha, siis ei saanud ta mitte sittagi, sest piletid olid kõik juba müüdud.

Kommentaar

R: Jah, kuigi lenc vastas kah täpselt - Walesi koondise kodustaadioni suurus on vist miskine 40 000, kuid piletid müüdi kiiresti.

«Eks neid riike on ilmselt vel, kes sama süsteemi kasutanud/kasutavad” /с/ Raimo
                            Mis riigid ning mis aastal?

R: kirjutasin \"eks\", ehk täpset infot ei ole.

“Või võtame kasvõi Inglismaa Premier League või NBA/NHLi, kus samuti müüakse enamik pileteid tsüklina välja” /c/Raimo
                            Asi on RAHVUSkoondise kodumängudes mitte eraklubide mängudes.

R: jalgpall on ikka seesama ja fänlus samuti. Ja kui eraklubi võib hooajapiletina staadioni välja müüa, miks siis rahvuskoondis seda teha ei või?

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Mis puudutab Rammi ettepanekut, et kõik piletid lihtsalt müüki paisata, siis see just tekitabki musta turu - pileteid on nii vähe, et Eesti - Inglismaa mäng müüakse poole tunniga välja (metallica 70 000 piletit läks vähem kui 3 päevaga) ja võin kihla vedada, et enamiku neist saavad enda kätte hangeldajad, kel on aega keset tööpäeva piletilevisse minna. Tulemuseks siis see, et hangeldajad müüvad mitmekordse vaheltkasuga piletid neile, kel meeldib ennast taolistel üritustel näitamas käia.
                              Ja küsin seda, mis selles halba, kui noored Flora (ja ka teiste klubide) poisid saavad pileti?
                              Aga ma ei saa aru milleks muuta ühe mängu pärast kogu piletisüsteem.see natuke haige...ja kui järgmine kord tulevad valikmängud kus meie alagrupis on mingid leedud,norrad,austria,jms kus pole erilisi staare jne kas siis minnakse tagasi tavasüsteemile? Suht absurd oleks see muidugi...Hangeldajad tehku mis tahavad las pakuvad mistahes hinna aga kui ikka ostetakse siis ikka inimene ise loll et ostab sellise hinna eest.Ja mis puutub selle metallica kontserdiga siis suht tihti kuulen raadiost kus soovitakse osta piletit 700-850 eeq\'i eest..ja kui ma müün oma pileti maha sellise hinnaga siis olen kohe hangeldaja? Kui soovija ise pakub suurema summa siis kes müüb talle selle maha ei saa nimetada hangeldajaks.Aga ma igatahes jään oma seisukohale et täiesti mõttetu asi see uus piletisüsteem,mis tehti ühe mängu pärast...

Kommentaar

viitsimata pikalt:
                                tubli jalgpalliliit.
                                nutikas otsus.
                                14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Working...
                                X