Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
jalgpallihaiglast sai just terve rida vante väljavisatud, kes sinna ainult odavamate piletite pärast kuulusid
on loomulik, et kui staadion on väljamüüdud, siis enamuse moodustavad ikka tavalised jalgpallihuvilised
see on muidugi õigus, et valikmängude pakett ei tohi olla eriti odavam kui iga mängu pilet eraldi ostes, muidu on see tõesti pigem spekulantide eest hoolitsemine
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
neid spekulante on neil Inglismaa ja Venemaa mangudel nagunii hullumeelselt, nii et sellest ei paaseks nagunii..ehk tonnane pilet hoiaks neid vahegi vaos
Hooajapileti poolt ja vastu!
Hooajapilet peaks tõelistele fännidele olema juba aastaid, kuid müüa nüüd enne mänge Inglismaaga ainult hooajapileteid, see mõte on juba täiesti debiilne.
Peale fanaatiliste koondiseaustajate on õnneks või kahjuks veel hulk teisi spordisõpru kes tahavad samuti seda mängu vaatama minna, kuid on üks suur probleem, neil pole majanduslikult võimalik ainult ühe mängu vaatamise eest staadionil maksta paketina kõigi eest.
Lapsed ja tulevased Operid jääksid vahetust elamusest staadionil kohe ilma, samuti enamik maapiirkondade inimesi.
Hooajapileti(hinnaga 1500 või rohkem) ostaksid ütleme 1000 tõsist fanaatikut ja ülejäänud oleksid suure tõenäosusega kuklapekid(pintsaklipslased, muidu flaierid- kes ei jäta mingi hinna eest vahele ka SKY+ suvepäevi).
Staadion müüakse välja iga hinna eest see on selge, aga ma arvan, et kui kuklapekid häält ei tee ja kaasa ei ela, siis ligemale 1000 tõsisest fanaatikust jääks väheks, et tekitada hullude inglastega võidu karjudes éestlastele kodumängu tunnet.
Ise pooldaks pigem sidumist 1-2 mänguga, näiteks Makedoonia, Andorra. Siis on ka töölisklassil väike võimalus seda mängu vaatama pääseda.
erm... üksnes hooajapileti müümine (sel juhul tuleks ilmselt tegemist teha ka darreni poolt viidatud seadusega) on absurd ja sellest pole keegi ju õnneks seni ka rääkinud. pigem on olnud jutuks hooajapileti müükipaiskamine enne üksikmängude pileti müügileilmumist, et inimesed, kellel on kindel plaan külastada koondise kõiki kohtumisi, selle võimaluse ka saaksid (+ võimalikud kahevahelolijad, kes leiavad hooajapiletis pointi vaatamaks ka vähemintrigeerivaid mänge). kuivõrd üksikmüüki ilmuvad iga konkreetse mängu piletid reeglina napid 3 kuud enne mängu, siis inglismaa mängu puhul saab rääkida võimalikust \"tormijooksupäevast\" kontekstis \"mai keskpaik 2006+\". kui läbirääkimised sujuvad, saab mängude kalendri teada juba selle kuu lõpus, seega jääb ajavahemikku piisavalt aega, et valmis meisterdada topicu pealkirjaks olev toode. sidumine 2-3 muu valikmänguga on juba pisut teine toode ja hooajapileti olemasolul allakirjutanut üleüldse ei eruta. ent kui tegijatel viitsimist ning asi tundub vaekausil \"teostamise keerukus/finants&jalgpalli populariseerimine\" ettevõtmist vääriv, siis miks ka mitte.
Põhimõtteliselt ei muuda hooajapilet mitte midagi. Kes tahab spekuleerida, see teeb seda niikuinii.
Spekuleerimise vastu on üks vahend- ära osta nende käest. Mina viimast Portugali mängu ei näinud, sest ma ei saanud piletit. Jah- oleks saand igasugu sellide käest, aga põhimõtteliselt ei toeta kriminaalset tegevust. Nagu ei osta salaviina, ei varja makse ja tulusid.
Saatke spekulandid PERSSE ja asi korras ! Kaovad ära.
P.S. Aga ma ei saa aru AiFo eel arvamust avaldanud tegelase \"pintsaklipslase\" ja \"kuklapeki\" hirmust. Kannan ise ka tööl ülikonda. So what ?? Esimene koondisemäng, kus käisin, oli Eesti-Soome Kadriorus, mis lõppes 0:7 Mis nüüd teen? Ei tohi enam staadionile tulla või ? Või vahetan tööd ?
Spekulantidest veel- need täid, kes sulle tänaval tahavad piletit tonni või kahega müüa, on algajad.
Spets teeks nii:
Tänu oma tööle EJLis saab ta mängu kuupäeva teada. Kohe ostab terve nädala odavlennuliinide piletid. Siis avaldab pressiteate. Kohe ostab ka samas mahus mängupileteid ( äkki läbi mõne klubi :-) )
Ennustage, palju see vend vasakule lükkaks ?
Mnjah, juba üksi lennukipiletil nime muutmine maksab 24 euri.
Ja mis siis ? See ei ole raha, mida esile tõsta. Mitu krdi \"poissmeest\" Tallinnas iga kuu käib täna ? 2000 ? 5000 ? Ja kui nende koondis siin- palju neid võiks olla ?
Me võiks vabalt müüa neile kogu staadioni 200 naela nägu+reisikulud ( odavad naised ja õlu on niigi olemas ). Edasi arvuta ise.
Kas keegi üldse teab palju on eelnevatel suurtel mängudel (portugal, venemaa...) pileteid spekulantidele sattunud? Ma arvan et see osakaal ei ole väga suur! Ja peale selle enne portugali mängu nuttis pool ilma et ei jõudnud piletit ostma minna ja hiljem olid spekulandid süüdi. Nahhui mis kuradi tulihingelised fännid te siin olete kui ei jõua isegi õigel ajal piletit ostma? Vigute ainult nah! Mina läksin kell 9 pileti järgi ostsin kümme piletit sain lõdvalt kätte müüsin sõpradele õige hinnaga, sest teadsin et mõni ei saand ostma minna ja kõik. Ning pileteid jätkus veel mitu tundi hiljemgi. Ei tea kas ma olen spekulant et ostsin naisele,paarile töökaaslasele,kuna polnud mõtet mitmekesi töölt ära minna ja veel mõnele tuttavale! Selge on see et kõik sinna mängule ei pääse, kas teeme hooaja pileti , kahe mängu pileti või eluaegse pileti või misiganes. Ikka leidub hunnik \"tulihingelisi fänne\" kes jäävad ühel või teisel põhjusel piletist ilma!
Ja mis siis ? See ei ole raha, mida esile tõsta. Mitu krdi \"poissmeest\" Tallinnas iga kuu käib täna ? 2000 ? 5000 ? Ja kui nende koondis siin- palju neid võiks olla ?
Me võiks vabalt müüa neile kogu staadioni 200 naela nägu+reisikulud ( odavad naised ja õlu on niigi olemas ). Edasi arvuta ise.
Aga nagu siin juba mainiti - see asjade kõik pole reaalne - EJLis pole sellist inimestki mitte, kes selle suudaks pullida off. Aga kui nad loevad su plaani, eks neil hakkasid kõrvad liikuma..tonn ingalse pealt vahelt...1000 inglast...miljon krooni. Saaks ainult lennukifirmad selleks ajaks topelt arv reise tegema.
Aga nagu siin juba mainiti - see asjade kõik pole reaalne - EJLis pole sellist inimestki mitte, kes selle suudaks pullida off. Aga kui nad loevad su plaani, eks neil hakkasid kõrvad liikuma..tonn ingalse pealt vahelt...1000 inglast...miljon krooni. Saaks ainult lennukifirmad selleks ajaks topelt arv reise tegema.
Põhimõtteliselt ei muuda hooajapilet mitte midagi. Kes tahab spekuleerida, see teeb seda niikuinii.
Spekuleerimise vastu on üks vahend- ära osta nende käest. Mina viimast Portugali mängu ei näinud, sest ma ei saanud piletit. Jah- oleks saand igasugu sellide käest, aga põhimõtteliselt ei toeta kriminaalset tegevust. Nagu ei osta salaviina, ei varja makse ja tulusid.
P.S. Aga ma ei saa aru AiFo eel arvamust avaldanud tegelase \"pintsaklipslase\" ja \"kuklapeki\" hirmust. Kannan ise ka tööl ülikonda. So what ?? Esimene koondisemäng, kus käisin, oli Eesti-Soome Kadriorus, mis lõppes 0:7 Mis nüüd teen? Ei tohi enam staadionile tulla või ? Või vahetan tööd ?
Ma kannan ka igapäevases töös ülikonda, point pole selles. Tahtsin öelda, et mõned härrased kellel raha on(erinevalt näiteks lastest ja noortest) ostavad need piletid lihtsalt selleks, et tuttavatele rääkida kui kõvad mehed nad on. Mäletan veel liiga hästi aega, kus Kalevi hallis Eesti korvpallikoondisele pasunaga kaasaelades kivinäoga kuklapekk mind koguaeg korrale kutsus, tegin liiga suurt lärmi. Selliseid vennikesi kes istuvad terve mängu ja \"analüüsivad seda\" ma arvan vähemalt selleks mänguks staadionile vaja pole.
Ma kannan ka igapäevases töös ülikonda, point pole selles. Tahtsin öelda, et mõned härrased kellel raha on(erinevalt näiteks lastest ja noortest) ostavad need piletid lihtsalt selleks, et tuttavatele rääkida kui kõvad mehed nad on. Mäletan veel liiga hästi aega, kus Kalevi hallis Eesti korvpallikoondisele pasunaga kaasaelades kivinäoga kuklapekk mind koguaeg korrale kutsus, tegin liiga suurt lärmi. Selliseid vennikesi kes istuvad terve mängu ja \"analüüsivad seda\" ma arvan vähemalt selleks mänguks staadionile vaja pole.
OKI, annan andeks
Muide, vanal heal ajal Kadrioru staadionil Eesti-Portugali mängul, hakkas mu selja taga mingi vennike vigisema, kui tribüünil püsti tõusin. Kaebas kurjal toonil, et ta ei näe midagi. Soovitasin minna koju telekat vaatama Mitte just väga viisakas eesti keeles. :P Jäi vait.
umbes järgmine päev peale loosi .. helistas mulle inglismaal elav sõber ja uuris et mis hinnaga piletid müüki tulevad, et kui tuleb 100 naela ringis siis ta võtaks kuskil kohe kümme endale ja sõpradele ära ...
Kommentaar