Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
On sellel tähtsust ka, mis rida ja koht piletil kirjas on? Postimehelt (suured tänud neile) saadud piletiga istuks ühes staadioni otsas, aga samas tuttavad, kellel juba piletid olemas, istuvad põhimõtteliselt teises staadioni otsas. Äkki saab piletit seal staadionil kuidagi vahetada või midagi sellist?
STaadion on niikuinii pooltühi, vahet pole kuhu ronid imho.
Algselt postitas Mikusiku
A kus see Postimehe toimetus asub? Kaardi pealt vaatasin, et seal kuskil Stockmanni juures. On vä?
Stockmani taga sisuliselt, see suur-kõrge maja. Maakri tänav. Küllaltki nähtmatus kohas (nö. hoovilt sissepääs) selles mõttes, kuid viidad on olemas. Leiad kindlasti üles. Võta mingi pildiga dokument kah igaks juhuks kaasa.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Tuletan ka meelde, et siis homme laulaksite kõik oma põhilaulud homme vähemalt 2-3 korda läbi Asi selles, et siinkirjutaja homme kaameraga kohal ning võtab \"laulupeo\" ilusasti linti stere heliga
Ehk on keegi nii kena inimene ja võtab tänase mängu linti,et hiljem see ka netti üles oleks võimalik tsusata?
Endal pole kahjuks võibolla võimalik mängu näha
Tuletan ka meelde, et siis homme laulaksite kõik oma põhilaulud homme vähemalt 2-3 korda läbi Asi selles, et siinkirjutaja homme kaameraga kohal ning võtab \"laulupeo\" ilusasti linti stere heliga
Päikest!
Steiv
Sõnad http://www.jalgpallihaigla.ee/
Väikese notsu nikkumise laul
Kord kui ma läksin põrsa ukse taha
Siis põrsas luges lehte, mille pillas maha
Ref: Väike põrsas, väike põrsas, lase mind sisse
Ei saa lasta, sest sul pole tisse
Mul poohui, mul poohui, ma nikun läbi ukse
Teise põrsa hoovi ma sõitsin oma Harley\'ga