Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Uus-Meremaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti - Uus-Meremaa\'

Algselt postitas etsajo

Algselt postitas fcflora92

Algselt postitas eestimees

küsimus kas eetsis mängis 10kesi, sest paljud ütlesid mulle et slava oli ka väljakul aga ma ei näind, oli see mu viga?

JHhhhhhhhhhhhhh se oli .....sinu wiga logish et m2ngis lol!!!!
    täiesti p...tsis...oled sa terve ikka

...tõenäoliselt ei ole kuna see pisipoiss on tänase õhtu jooksul teinud erinevatesse teemadesse siinses foorumis mitukümend idiootset postitust...
    Seega flora 92 ,lepime kokkus..järgmne kord postitad siia 4a.pärast kui täisealiseks saad -OK?!!!!
    RummaBastards!

Kommentaar

tõsiselt närvi ajas see pidev kukkumine, oleks nagu neid õpetatud et kukkuge ja vinguge - rikkus mängupilti kõvasti (draamateater)

Kommentaar

Mitte ei mõista, miks Neemelo koondises on, kas siis TÕESTI mitte kedagi teist pole???

Kommentaar

Algselt postitas atsetoon

Mitte ei mõista, miks Neemelo koondises on, kas siis TÕESTI mitte kedagi teist pole???
          vaatasid mängu telekast või olid staadionil?? mulle küll paistis staadionilt sama mis jellele, nimelt et terve ründeliin oli nõrk, aga tarmo oli nõrkadest tugevaim.. slava on muidugi eraldi ooper üldse, tema tasemele ei lange keegi, aga tarmo oli väga raskes olukorras kui teda pidevalt kinni hoiti ja kõik pallid suunati otse talle, nii et ta terve mängu rabeles seal ees vastaste kaitseliini käte vahel. tal oli põhjust ära väsida, imelik oleks olnud kui ta poleks väsinud. Viikmäe oli kah terve mäng jälle udu, opist oli puudus, siis oleks ehk neemelo kah saanud ruumi midagi ette võtta.
          mina igastahes ei näe kedagi kes suudaks Neemelot hetkel üle mängida. või on kedagi pakkuda?
          kusjuures mul oli tunne, et ta sai õlale viga.. ta hoidis seda päris mitu korda imelikult kinni pärast kukkumist.. ja see viimane pealöök.. see oli nii raskest olukorrast löödud, et oleks liiga palju loota, et see oleks sisse läinud, ta pole nii hea tasemega mees kah veel

Kommentaar

Algselt postitas ats-wiking

Algselt postitas atsetoon

vaatasid mängu telekast või olid staadionil?? mulle küll paistis staadionilt sama mis jellele, nimelt et terve ründeliin oli nõrk, aga tarmo oli nõrkadest tugevaim.. slava on muidugi eraldi ooper üldse, tema tasemele ei lange keegi, aga tarmo oli väga raskes olukorras kui teda pidevalt kinni hoiti ja kõik pallid suunati otse talle, nii et ta terve mängu rabeles seal ees vastaste kaitseliini käte vahel. tal oli põhjust ära väsida, imelik oleks olnud kui ta poleks väsinud. Viikmäe oli kah terve mäng jälle udu, opist oli puudus, siis oleks ehk neemelo kah saanud ruumi midagi ette võtta.
            mina igastahes ei näe kedagi kes suudaks Neemelot hetkel üle mängida. või on kedagi pakkuda?
            kusjuures mul oli tunne, et ta sai õlale viga.. ta hoidis seda päris mitu korda imelikult kinni pärast kukkumist.. ja see viimane pealöök.. see oli nii raskest olukorrast löödud, et oleks liiga palju loota, et see oleks sisse läinud, ta pole nii hea tasemega mees kah veel
            nõustun :P
            Koondise põhimängija

Kommentaar

minupoolt tänud kõikidele staadionil valjult kaasa laulnud kaaskodanikele

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste

palun-palun
                Koondise põhimängija

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste

OT: Päikseprillides perv, ega sind ka kenaks ei saa teha
                  308

Kommentaar

See Daniel Hay häiris tugevalt enda mänguga. Tarmo oli ilusti kaetud jms. Ei tea kuidas see olukord, kus Artur meid päästis esimesel poolajal telepildist tundus, aga staadionilt vaadates oli küll suht efektne ja kiiduväärt tegutsemine Kotenko poolt.
                    Üldiselt suht kehva mäng, kohtuniku käitumine jätab õhku küsimärgi. (Kindlalt ei oska öelda, pole mängu telepildi vahendusel näinud veel)

Kommentaar

telekast vaatasin jah, Eesti parim ryndaja on ikkagi kindlasti Oper.

Kommentaar

Niikaua kuni sellised toredad täkud nagu Zahhovaiko ja Viikmäe koos algkoosseisus on, niikaua ei võida me sittagi. Selles võite kindlad olla. Kristeni asemel oleks võinud algkoosseisus proovida Vassiljevit ja Slava asemel Gussev ehk?

Kommentaar

kas mängul ja rongkäigul tehtud pildid ka kuhugi üles pannakse, minq sada kaamerat oli ju inimestel

Kommentaar

Ja oleme jõle uhked ja aplodeerime ka edaspidi sitalt tegutsenud meeskonnale! Braavo!
                            Jube hästi panete! Ka siis kui sitalt mängite, on fännid lõputult sillas...
                            Arusaamatu.

Kommentaar

Algselt postitas ZhiT

Rahvast pole üldse mängul
                              Ja mis sa ise selle jaoks tegid, et rahvast oleks?
                              Muidu Neemelo pealööks oleks võinud sisse lennata, siis oleks kõik korras olnud. Ses mõttes, et tulemus oleks enam-vähem olnud.
                              Aga jah, pask mäng.

Kommentaar

Sõprusmängudel ei ole mõtet, kui mängu saavad mängijad, kes on tõestanud, et neist tolku pole. Ja kui perspektiivikas vahetus oli Terehhov sisse tuua. Samuti ei saa ma aru, miks Tartust kedagi koondisse võetud pole. Ok, Vladen ju peaaegu et on Tartu poiss, kuid samuti peaks ka Vitali Gussev koondises olema. Ok, tal üks värav vähem, kui nooremal vennal, kuid mänguliselt on tegu nõks asjalikuma vennaga. Ka Siksteni võiks ju ometi ära proovida.
                                Sõprusmängudel võiks teisel poolajal ju hoopis teise koosseisuga väljakule tulla. Kõigile peaks võimalus antama. Ja kui kaotame, siis kaotame, kuid usun, et kõik tahaksid väljakul uut verd näha, mitte mõttetut Zaho-Viikmäe-Terja-jne siblimist, mis mitte kuhugi ei vii. Sõprusmängus ainult kaks vahetust teha on ikka väga nõrk.
                                Aga edu edaspidiseks Eesti koondisele!

Kommentaar

Working...
                                X