Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Uus-Meremaa
Collapse
X
-
Vastus teemale \'Eesti - Uus-Meremaa\'
väga tobe õhtupoolik eile. minu plussid ja miinused:
-
. puudus keskväli, dmitrijev ja lindpere olid olematud/pasad
. zahhovaiko ja viikmäe täiesti nullid
. kõik pallid mängiti kaitsesse tagasi, ka kontrarünnakute algatamisel
. meie nö. mängujuht, kes proovis midagi söötudega avada? jääger (!?)
. fännisektor oli haudvaikne ja väga kehvake (tõsi, nagu ka mäng)
. tõsiasi, et uus-meremaa oli täielik saast ja me neid ikkagi alistada ei suutnud
. ma jõudsin kohale pärast meie ainsat väravat (kuradi linnaliiklus, ja andestused amorityle)
. vahetused õiged, aga tublisti liiga hilja
. kohtunikutöö, minu arust anti teisel poolajal suluseise oma kaks-kolm korda eesti kahjuks valesti
+
. neemelo oli suhteliselt hea minu arust, viitsis ja jaksas, edusammud, ma ütleks
. kruglov meie parim mees rünnakul, allas ka teiselt poolt tubli
. vassiljevi mängulülitamine toimunuks varem, võitnuks me mängu, julgen oletada
Kommentaar
-
TV korduste põhjal tundus küll, et Hay mängis palli, Neemelo kaotas tasakaalu ja kohtunikult õige otsus, viga polnud ja mäng võis jätkudaBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Ma vaatan,et siin on jube palju tagantjärgi targutajaid.Eeldada võis siiski,et Uus-Meremaa on vähe teisest mastist,ikkagi Gruusias võideti vastast 3:1.Nägin ise kohapeal ainult teist poolaega ja vastased suruti ikka täitsa oma poolele,Kotenko haigutas ainult.Mis teha,kui valiti pikk-pall-ette taktika.No ei toonud seekord edu,sest Uus-Meremaa kaitses hästi.Eks Eestil võis Türgi ka vähe jalgades olla.Hinnangu võiks anda,kui Uus-Meremaa on järgmise mängu Brasiiliaga pidanud.Mis siin ikka meie mehi materdada.Ma saan aru,et viik ei rahulda,aga pessimismiks pole ka põhjust.Mulle jäi ka silma,et \"koduvilest\" oli asi kaugel.Kapten Trumm
Kommentaar
-
väike täpsustus mõningatele härradele/prouadele:
Viikmäe andis ilusa läbimurde järel väravasöödu. Selline mees ei saa ju väljakul 0 olla.
Neemelo sai umbes 3 korda mängu jooksul palli omaks, tegi 20 viga ja oli 10 korda suluseisus. Tema jalad ja pall ei ole vist väga head sõbrad.
Ülejäänud väljakut ei viitsi kommenteerida.Jalgpallihaigla liige
Kommentaar
-
Algus oli mängule hea ja paljulubav. Eesti koondis surus väga hästi ning suutis ka avavärava lüüa. Uus-Meremaa mäng lagunes isegi natuke, kuid suudeti taas ennast kokku võtta ning ka Eesti väravavõrku sahistada. Peale seda minu arvates mäng lagunes mõlemal poolel, kui välja jätta mõned üksikud võimalused. Söödud oli ebatäpsed, keskväljal totakat pallikaotused, tagasi mängimine jne. Eesti koondisele võiks etteheita ka seda, et mäng koondati liiga ühele äärele, mis tõi endaga kaasa tihedaid pallikaotuseid. Vahetustega oleks pidanud rünnakule veel rohkem rõhku panema. Aga noh, mis siin ikka. Viik on viik.
Kommentaar
-
Suures osas siin juba igasugu asju välja toodud, kuid siiski... väga igav mäng. Suhteliselt pettunud, mitte tulemuses niivõrd, vaid mängupildis just. Seega tahaks nõustuda ühe T&T toetajaga, et fännidena ei ole siiski alati vaja mängu lõpus kestvaid ovatsioone; no ei olnud mehed neid väärt. Pigem oleks võinud juba mängu käigus hea meelega miski \"Slava välja\" hüüde käiku lasta näiteks. Jajaah, tuleb siiski alati nii heas ja halvas toetada ja värki... või mitte!
Lindpere kohta tahaksin loota, et ehk oli see lihtsalt üks selline päev ja järgnevates mängudes tuleb paremini välja. Ei taha mitte uskuda, et tegu on nüüd miski kestva taandarenguga... eriti olles näinud mõnd midagi muud näitavat EML-i mängu.
Põhimõtteliselt jäi eile kõige rohkem silma see, et sinises särgis ei olnud meest, kes oleks julgenud ka pisutki keskelt läbi tulla/kaugemalt peale lüüa/muidu teravust tekitada... ikka ja jälle kohe pall tagasi ja siis heal juhul äärele. Heal juhul. Tavaliselt siiski kaotati ära. Ja kui tuligi pall keskele, siis kõrgelt - Neemelo a) suutis küll palli edasi lükata (mõnikord ka suunata) b) suutis palli rinnaga alla võtta, kuid enamasti langes see suht koheselt valvsate külaliste jalgadele... rohkem mööda maad ja rohkem otsustavust.
Ja miks-miks-miks mängib sõprusmängus Zahovaiko? Miks? Tema tase on ju juba suures teada - st et koduliigas võib ta jah oma mängu jooksul tekkivast 10st-15st võimalusest 1-2 ära lüüa, kuid kõrgemal tasemel ja veel tagumise ründajana keskväljal... no ümmargune null. Negatiivseid olukordi oli temaga seoses kindlasti rohkem kui positiivseid. Ehk äkki prooviks sõprusmängus siiski rohkem?
Luige analüüsi pole kuulnud/näinud, aga läbi vincenti posti siiski pisut vaidleks vastu. Või täpsustaks. Kui vähema püüdmise all peeti silmas sõprusmänge, siis v-o küll, kuid minu arust on nüüdseks ikka jõutud sinnamaani, et vähemalt valikmängudes võetakse eeldatavatelt nõrgematelt punktid suht kindlalt ära (ptui-ptui-ptui) ja kui aus olla, siis pole nendes mängudes ka kellegi poolt väga miskit viilimist või vähem üritamist märganud.
Ahjaa, parima mulje eile jätsid Nooniku püksid. Tuus!
Kommentaar
-
Keegi härra siin ütles,et fännisektor oli vaikne-ei ütleks tegid täitsa korraliku häält.Neemelo heast mängust oli ikka asi kaugel.Tipuründaja ei saa olla nii aeglane ning meil on olemas teine Zelinski.Kahekesti saaksid terve elu sulus.Viikmäe ei oska tsenderdada.
Kommentaar
-
skint - ma (ja ilmselt ka Luik) pidasingi silmas rohkem just sõprusmänge. See on tõesti üks väga positiivne joon koondise mängus, mida pahatihti hinnata ei osata, et n-ö kohustuslikud võidud on viimastes tsüklites alati ära võetud.
Aga eks ta selline keeruline asi ole, otsest viilimist ju tõesti ei paista, samas mõne uue mehe tulise üritamise kõrval torkab vana olija kerge uimasus nagu silma. Selles mõttes oli Jelle seekordne otsus Teever kõrvale jätta kindlasti väga kasulik, et annab kõigile selgelt mõista - niisama ei saa ükski vend koondisse.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
jippikajee falck ruulib
Ma isegi ei viitsi lugeda komme,et kas keegi juba on kirjutanud sellest aga kas see mingi uus idee,et müüme küll õlli aga ärme tribüünidele lase sellega?Mina oleks janusse surnud kui poleks Antzu olnud.Aga klounid võiks selle peale mõelda,et ummikute tekitamine läbikäikudesse tänu sellele,et õlliga tribüümile ei lastud,on väga suur turvarisk.
Mäng oli sitt,thank god we have KlavanINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar