Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Makedoonia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti - Makedoonia\'

Ei midagi uut siin ilmas.
    Rünnak Operita oli nõrk, aga keda see ikka üllatab. Viikmäel polnud just kõige sitem päev, enne vaheaega oli vaat et parim, aga enamus tema aktiivsusest oli kasutu, sest tema selja taga laiutas paraja suurusega auk ja kui Udu ka palli kätte sai, siis sööduadressaati tal ei olnud.
    Samasse auku kadusid ka pea kõik tagasipõrganud pallid, kui need just kaitsele lähemal tegutsenud Dmitrijevini ei jõudnud. Tea, kas oli see Jelle käsk, aga sellise vastasega kodus oleks võinud keskväli ikka kõrgemale tõusta. Ääred... Jääger oli parim, Sido ja Kruglov valmistasid suure pettumuse. Aga äärtel oli enamasti üks häda, palliga mängija suruti vastase poolt küljejoone juurde või sunniti ümber pöörama ja tagasi kaitsesse söötma, sest Viikmäe oli kaugel ees ja keskel polnud kedagi.
    Ei viitsigi rohkem vinguda. Viik oleks olnud sellise mänguga maksimum, aga seekord ei jopanud.
    Ja kurat, kui Mart oleks lõpus ära löönud, oleks ma vist nutma hakanud

Kohtunik oli sihuke keskmine kapipede, on ka hullemaid nähtud. Rahvast oli vaatamata kahtlasele ilmale meeldivalt palju. Kaasaelamine oli harju keskmine, aga mäng rohkemaks ei inspireerinudki. Samas \"orkester\" tribüünil oli väga viis.
    Negatiivse poole pealt mainiks ära esemete loopimise vastaste puurivahi pihta. Mõistus pole küll oma teha, aga see nali võib kunagi sitasti lõppeda.
    Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Algselt postitas Premium

Viikmäe tegi minuarust hea partii. Pole ammu näinud, et ta mõnest mehest mööda läheks, aga täna tegi ta seda korduvalt, aga toetusest jäi väheks. Kruglovilt oli küll elu sitt mäng ning Piiroja jättis ausalt öeldes kehva mulje(naljakas, et ta Norras tihti mängu parimaks nimetati), kuigi tegelt ma kordust ei saa vaadata ning vist tihti proovis ta äärte sitta parandada kui ta kaotajaks jäi.
      Viikmäel teist koondise mängu on esimene poolaeg hästi läinud, aga teine poolaeg väsib ta ära.
      Aru ma ei saa, miks mängitakse ühe ründajaga. Sedasi ei tule lihtsalt väravaid. Eilse kaotuse süü lasub 100% Jellel, kes ei suutnud õiget taktikat paika panna.

Kommentaar

ei poisid Viikmäe rabas mehe eest ründes nagu jaksas aga üksi 3 kaitsja vastu on liig mis liig...esimesel poolajal näitas head tehnikat ja külmaverelisust karistusalas kui triblas...tubli töö!!! müts maha mehe ees

viimased mängud näitavad et oskame ainult kaista ja rünnata ei oska ning seda näitaski eile mäng et rünnakut meil pole! kui neemelo tuli siis tärkas kohe lootus ja pilt paranes...mängupilt on nutune ausalt öeldes ja väga nutune kohe rünnaku poolest

meil puuduvad teravad ääred kes suudaks midgai teha...terja aeg on ammu läbi sellest ajast kui ta shinnikusse läks...eile mäng ajas lihtsalt naerma mind terja kohapealt. mida ma olen siis koguage rääkind, ta tuleb sealt ära võtta..tema mäng oli katastroof kuna jääger oli rohkem parempoolik mängu kokkuvõttes kui terja ise....

kaua võib Terjat mängitada ja floora kasvandikke koondises, kelle tase pole vastav?

millal ükskordki mängus proovime rünnata mitte palle ette peksta nagu eile see oli? eile mäng näitas et kui ründame siis makedooonia laseb meil seda teha eriti 1 poolaja lõpupoole kui eesti tegi päris hästi

millal Jelle saab aru et tuleb tuua värsket verd platsile ja tervaust kingi, purje, vassiljevi, vungi, gussevite, ja mõne muu mängija näol ehk veel?

kurat küll kaua võib ma ütlen!!!!

Kommentaar

Oeh,vastik
          Tegelikult ei süüdistaks Sidot niivõrd,ega ta ise sinna platsile ei roninud,mees tegi kohati ikka paar päris mõnusat liigutust,kuigi jah,kokkuvõttes polnud kasutegur suur.
          Pigem see kes närvi ajas oli ikkagi Terja
          Dmitrjev oli ikka väga hea,kuigi mõni siin vastupidist ilkus
          No ja seda oli arvata et lõpus tuleb üks 90+3 vahetus,igaks juhuks,äkki minutiga lööb ära viigivärava

VASSILJEV PÕHISSE !!!

Kommentaar

Algselt postitas viki77

Algselt postitas sitys

Üks sitemaid mänge, mida ma otse staadionilt olen näinud. Kas keegi oli täna väljakul hea, ei olnud. Kas keegi oli täna väljakul rahuldav, Poom.
            Ülejäänud mängisid ilma võitluseta ja üldiselt ma eriti palju pärast tänast mängu ei imesta enam kah, miks 99% meie koondisalstest välisklubides pingil istuvad. Nõrgad on, sellepärast istuvadki!

Tõsiselt masendav on veel see, et paketina kõik piletid ette ostetud. Järgmise mängu jätaks üksikpiletite müügi puhul kindlasti vahele, puhtalt selle pärast, et need koondislased kes täna väljakul jooksid ei vääri seda minu teenitud raha.

Aga kas Kink või Purje vääriksid seda kohta rohkem, kui näitseks Terehhov või Viikmäe ma öelda ei oska, aga vaevalt. Kink ei saanud lõpus enam Venemaal duubliski mängida ja ega ta ka Levadias millegi erilisega pole silma hakanud. Purje hiilgas ühes mängus, lüües kaks väravat, algaja õnn.

Viikmäe ma aga pärast tänast mängu jätaksin Jelle asemel aga pikalt pingile, mitte ühtegi peapalli võitmist ja üleüldse pallile järelejooksmisest üksi ei piisa.

Kahju, et ma sellist mängu otse staadionil pidin nägema, oleks võinud selle asemel midagi targemat teha.

Jalgpallihaigla liige 37.

Kuule ära vingu nagu mingi eit kurat võtaks!!!!!!!!
            Tegemist on minu isikliku arvamusega ja vaidlemisele ei kuulu. Kui ei meeldi, siis pole kohustust lugeda. Sita mängu juures head nägu teha ma aga ei oska, kuid kui sulle eilse mängu juures kõik meeldis, siis mine otsi eilsed kangelased ülesse ja küsi autogrammi.

Kommentaar

Algselt postitas taku*

4 soojendus õlel sees... kohe hakkan linna liikuma... nägesh siis kell 17 tammes minu tunnete ära, sest mul ei ole särki ja TAKU* müts on peas
              Taku*, kas sa olid see, kes meile Maci akna taga lehvitas, kui me sõime?

Aga üldiselt viiki olime vähemalt väärt. Ja piletipakett õigustas ennast täielikult. Kas muidu oleks nii palju pealtvaatajaid tulnud?

Kommentaar

Eesti põhiline probleem tundub minu arust olevat keskväli, sest Dmitrjev ja Klavan tegelesid ainult kaitsetööga ja ääri lihtsalt ei ole. Minu arust võiks Viikmäed pigem paremal äärel proovida, kiirust tal natuke ikka on ja kui võtab 1-1-le mängib ja saab vastasest mööda, siis ehk oleks karistusalas mõnigi ründaja, kellele oleks sööta. Eilses mängus sai ta palli omaks tavaliselt kuskil äärel ja karistusalas lihtsalt ei olnud kedagi. Ja lisaks oleks ta Terehhovist igatahes parem.

Kommentaar

Eile oli näha mis juhtub kui ees Operit ja ääres Smirnovi pole, tulemuseks täiesti hambutu ründemäng. Kaitse ka lonkas kahte jalga, lihtsad sööduvead, kahevõitlustes allajäämine, igatahes oli eile Makedoonia parem ja vääris võitu.

Meeldiv oli puhkpilliorkester, super, mehed!

Ainult sellest ma ei saa aru miks iga sita mängu peale peab koondist aplausiga tänama? Eile polnud nad seda väärt.
                  Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Kaaluja

Eesti põhiline probleem tundub minu arust olevat keskväli, sest Dmitrjev ja Klavan tegelesid ainult kaitsetööga ja ääri lihtsalt ei ole. Minu arust võiks Viikmäed pigem paremal äärel proovida, kiirust tal natuke ikka on ja kui võtab 1-1-le mängib ja saab vastasest mööda, siis ehk oleks karistusalas mõnigi ründaja, kellele oleks sööta. Eilses mängus sai ta palli omaks tavaliselt kuskil äärel ja karistusalas lihtsalt ei olnud kedagi. Ja lisaks oleks ta Terehhovist igatahes parem.
                    tõsi ta on, keskväli on probleem ja mis kõige kurvem, vaadates eilset noortemängu, pole sealt miskit tulemas kah.samas ajas närvi see, et makedoonia \"mehed\" pole loodud ikka 90minutiliseks mänguks, lõpuks ikka jalad nii pudid et käpuli aina....

Kommentaar

Algselt postitas Edson

Eile oli näha mis juhtub kui ees Operit ja ääres Smirnovi pole, tulemuseks täiesti hambutu ründemäng. Kaitse ka lonkas kahte jalga, lihtsad sööduvead, kahevõitlustes allajäämine, igatahes oli eile Makedoonia parem ja vääris võitu.

Ainult sellest ma ei saa aru miks iga sita mängu peale peab koondist aplausiga tänama? Eile polnud nad seda väärt.
                      mina näiteks ei tänanud, aga kurat võtaks kust need pillimehed oli toodud, see oli supervõimas, nad võiksid iga mäng kohal olla. loodan et ka nemad ostsid paketi.

Kommentaar

Algselt postitas tölpa

Algselt postitas Edson

mina näiteks ei tänanud, aga kurat võtaks kust need pillimehed oli toodud, see oli supervõimas, nad võiksid iga mäng kohal olla. loodan et ka nemad ostsid paketi.
                        Vastan, jah need muusikud saavad olema igal mängul kohal olema, koos oma pillidega, seega kontsert jätkub juba septembris . Paketid neil ilusasti olemas!!!
                        Olles täpne polnud tegemist vaid puhkpilliorkestriga, 3 puhkpilli ja trummid.
                        Oleks huvitav teada kuidas see muajl kõlas, see kui nad täpselt mu selja taga muusikat tegid oli igal juhul võimas.
                        Vaheajal mu käest küsiti lausa, kas kuulen veel midagi.
                        Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Küsimused Jellele:

Homme me nagime „löö-jookse jalgpalli“ (Tordarsoni ning Pijpersi moodi) LÕPLIKU taastumist või A-koondis püüab mängida järgmistes mängudes möödanud aasta stiiliga ?

Miks Teever mängis äärel kaitsja/poolkaitsja kohal ? Miks värava löömise ajal Teever sattus keskkaitsja kohal ? ? ?

Miks Vassiljev jäi pingil ?

Kas Sidorenkov on hetkel valmis et A-koondise põhikooseisuks mängida ? Kes on hetkel raskem liikumisel-koondise abitreener Marko Kristal või Tarmo Neemelo ?

Mitu korda ning mis riikides te (või abitreenerid) käisite sel aastal komandeeringus et A-koondislasi vaadata ? Rootsi, Soome, Norra, Venemaa, Holland, Bulgaaria ... ?

Miks sel aastal meie koondis lööb nii vähe RAAMISSE (eriti karistusalast) ?

Kas teil on saanud vaba voli et A-koondise kooseisu ja taktikat moodustada ?

Kommentaar

Algselt postitas Sats1

Kas teil on saanud vaba voli et A-koondise kooseisu ja taktikat moodustada ?
                            selle vastus on ilmne juba

Kommentaar

Algselt postitas Tundmatu

Algselt postitas tölpa

Algselt postitas Edson

Vastan, jah need muusikud saavad olema igal mängul kohal olema. Paketid neil ilusasti olemas!!!
                              Olles täpne polnud tegemist vaid puhkpilliorkestriga, 3 puhkpilli ja trummid.
                              Oleks huvitav teada kuidas see muajl kõlas, see kui nad täpselt mu selja taga muusikat tegid oli igal juhul võimas.
                              Vaheajal mu käest küsiti lausa, kas kuulen veel midagi.

seda on ainult lust kuulata, see elavdas fännide tuju , küll kahjuks mitte meeskonna oma... ma loodan et muusikud on ikka pillidega kohal:P

Kommentaar

Mängu ei tahaks hetkel kommida aga muu taust olli tõesti võimas. Puhkpillipoisid oli nagu kuulsad Hollandi pillimehed ,kes oma koondist alati toetamas käivad .
                                Jõudu poisid ka edaspidiseks. Staadino nurkadesse küll eriti kuulda ei olnud aga see ei olnud nende süü. Külgedele oli selle eest aga väga hästi kuulda.

Üks tähelepanek aga veel. Tuleb ikka kõvasti varem kohale tulla ,sest järjekorrad olid mega pikad ja ise sain ka alles 8. minutil sisse.
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X