Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Homme me nagime „löö-jookse jalgpalli“ (Tordarsoni ning Pijpersi moodi) LÕPLIKU taastumist või A-koondis püüab mängida järgmistes mängudes möödanud aasta stiiliga ?
Miks Teever mängis äärel kaitsja/poolkaitsja kohal ? Miks värava löömise ajal Teever sattus keskkaitsja kohal ? ? ?
Miks Vassiljev jäi pingil ?
Kas Sidorenkov on hetkel valmis et A-koondise põhikooseisuks mängida ? Kes on hetkel raskem liikumisel-koondise abitreener Marko Kristal või Tarmo Neemelo ?
Mitu korda ning mis riikides te (või abitreenerid) käisite sel aastal komandeeringus et A-koondislasi vaadata ? Rootsi, Soome, Norra, Venemaa, Holland, Bulgaaria ... ?
Miks sel aastal meie koondis lööb nii vähe RAAMISSE (eriti karistusalast) ?
Kas teil on saanud vaba voli et A-koondise kooseisu ja taktikat moodustada ?
Vastan: mitte midagi ei saand aru
mina sain seevastu suurepäraselt aru
ja vastan, et 433 süsteemi mängivas Eesti koondises ongi Teever põhiliselt seda paremääre kohta mänginud
ja kui see hollandi taktika on juba omaksvõetud, teda juba naljalt ei vahetata mingiks mänguks
mis puutub sellesse Sidorenkovi juhtumisse, siis arvatavasti üritatakse midagi Reinumäe-laadset, teda koondises näidata, aga müümata ta jäigi, kukkus hoopis vahepeal Floraski duublisse
Algselt postitas tank
Kas keegi turvaala inimestest suudab seletada, et miks peab minema sisse piletil näidatud väravast, kui kogu staadionil pääseb anyway vabalt ringi liikuma?
varem saigi ka teistest väravatest sisse,
aga nüüd lihtsalt see skänner ei suuda teiste väravate pileteid lugeda
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Täielik müstifikatsioon on see, et sõprusmängude asemel eksperimenteerib Jelle olulistes kohtumistes.
Klavan keskväljal??? - Floras mängis ääreründajat, hollandis äärekaitsjat. Miks järsku pannakse noor mees keskele mängu üles ehitama??? Miks mitte kokkumänginud mehed Dimitrjev ja Vassiljev?
Sido ääreründaja??? - viimastel Flora mängudel olen teda äärekaitses näinud.
Vahetuste tegemisest ma üldse ei räägi.... Sido oli loomulikult tarvis välja vahetada (oli ta üldse algkoosseisu kohta väärt?), aga Lindpere??? Jooksis end lihtsalt keskväljal tühjaks. EHk oligi. Aga t e m a asemele Neemelo??? Jätkasime kahe aeglase ründajaga, kellest üks suudab küll palle maha võtta, aga kellegile anda ju pole. Ja 90+3 minutil saadetakse kaitsja ka veel peapalle hankima....
Kusjuures enamus mängijatest mängis isuga, võideldi.
Mis pikkadessse sabadesse puutub, siis neid tekitas uus ja huvitav nähtus: piletiskänner, üks iga värava kohta. Kui mingil põhjusel see piletit lugeda ei suutnud, siis toksis operaator numbri käsitsi massinasse. Alles siis ulatati pilet järgmisele ametimehele, kes kontsu küljest rebis. Siis otsisid järgmised ametimehed su läbi. Kusjuures läbiotsijad seisid pidevalt tööta, kuna asi oli skänneri taga kinni.
Kas keegi turvaala inimestest suudab seletada, et miks peab minema sisse piletil näidatud väravast, kui kogu staadionil pääseb anyway vabalt ringi liikuma?
Mis pikkadessse sabadesse puutub, siis neid tekitas uus ja huvitav nähtus: piletiskänner, üks iga värava kohta. Kui mingil põhjusel see piletit lugeda ei suutnud, siis toksis operaator numbri käsitsi massinasse. Alles siis ulatati pilet järgmisele ametimehele, kes kontsu küljest rebis. Siis otsisid järgmised ametimehed su läbi. Kusjuures läbiotsijad seisid pidevalt tööta, kuna asi oli skänneri taga kinni.
Kas falck tõesti otsis võltsituid pileteid? Muud loogilist seletust sellele skännerile ma ei leia.
Ise pidin seisma kolmes sabas, enne kui sisse sain.
hea blokk jälle falckilt
tra kui koomik see Jelle on Postimehe Valdo Jahilo naljanurgas ilmub see ka homme, juvbe mäng oli, masendav lihtsalt..ma usun et ta kiidaks Terjat ka kui keegi küsiks terja mängu kohta, nummi värk
Sido mängu panek oli minu arvates õige tegu, kuna nagu ma aru saan, siis näitas ta brondby vastu headmängu ja kui ta poleks nüüd platsile saanud, oleks olnud palju kisa, et miks selline mees pingil on. Ehk oleks pidanud välja võtma vms, aga mõistlik, et mängu pandi. /c/ Bobik
Kas falck tõesti otsis võltsituid pileteid? Muud loogilist seletust sellele skännerile ma ei leia.
hea blokk jälle falckilt
Ma arvan, et ei Sina, ega mina pea kurtma, kuna taiplikena tulime varem staadionile kohale, meie sabatamised olid lühiajalised.
Kuid staadionil sees olles jalutades ja vaadates välja järjekordade pikkust oli sabatajatest kahju küll
hea blokk jälle falckilt
Ma arvan, et ei Sina, ega mina pea kurtma, kuna taiplikena tulime varem staadionile kohale, meie sabatamised olid lühiajalised.
Kuid staadionil sees olles jalutades ja vaadates välja järjekordade pikkust oli sabatajatest kahju küll
sul on loomulikult õigus, kuid ei taha mõelda venemaa ja inglismaa mängueelsele olukorrale, kui sama aeglane kepp peaks falcki poolt käima
falcki tase - järgmisest väravast saate sisse, seal jälle sama jutt jne. igal pool seisa ja passi, et kas nüüd siit sisse saab
PS - kui mõni falcki asjapulk loeb, siis sellise turvakontrolliga te küll midagi kätte ei saa
Ilgelt raske oli muidugi ise enne välja uurida, millisest väravast sisse saab. Ja pakun, et ehk järgistel mängudel paketiostjatel jääb juba meelde ka millises sissepääsust eelmine kord siseneti, juhul kui ei oldud end eelnevalt mällerisse tõmmatud.
Ma ei või pead anda, aga mulle tundus, et minu ees kotiti inimesi, kes olid valinud küll õige värava, aga kuna see oli ette nähtud teiste sektorite jaoks kui nende piletil, siis peksti nad tagasi. nt. väravat 2 on mitu ning suure number kahe kõrval on väiksemad sektori numbrid, mida ei taipagi vaadata. Eriti kui eelnevalt on räägitud, et sisse lastakse vaid piletil märgitud väravast.
Kommentaar