Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Makedoonia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti - Makedoonia\'

a mis tollest tüübist sai, kes fännisektorist minema kanti. ja mis juhtus üldse?

Kommentaar

keegi ütles, et langetõbi.

Kommentaar

Mäng oli suht nutune siiski. kahju et esimese ja teise poolaja lõpus tekkinud olukordi ära ei kasutatud.
        Fännist - keegi võiks jah tagasisidet anda kas kõik korras, ise olin seal samas lähedal, tundus et hoog tuli jah. kurb et meeskond nii äpu oli, ootasime kiirabimehi tükk aega, sest need nii öelda turvamehed arvasid et tulevad ise abi pakkuma.
        /Lootuses et kõik korras on./
        Kui keegi korraldajatest kommentaare loeb, siis paluks see meeskonna brigaad küll välja vahetada. Ja fännisektorisse paluks rohkem kui üks kontrolör!

Postimehes suures plaanis :-)

Kommentaar

Algselt postitas triibik

Mäng oli suht nutune siiski. kahju et esimese ja teise poolaja lõpus tekkinud olukordi ära ei kasutatud.
          Fännist - keegi võiks jah tagasisidet anda kas kõik korras, ise olin seal samas lähedal, tundus et hoog tuli jah. kurb et meeskond nii äpu oli, ootasime kiirabimehi tükk aega, sest need nii öelda turvamehed arvasid et tulevad ise abi pakkuma.
          /Lootuses et kõik korras on./
          Kui keegi korraldajatest kommentaare loeb, siis paluks see meeskonna brigaad küll välja vahetada. Ja fännisektorisse paluks rohkem kui üks kontrolör!

Postimehes suures plaanis :-)
          Kõik on sellega ok!
          Turva kes all seisis ja kellele ma karjusin et kiirabi kutsuks ei saanud m****-gi aru, vahtis aint mokk töllakil. Ei tulnud selle peale ka et vene keeles karjuda.

PS! Kaks lippu jäi ka fännisektorisse, üks Eesti ja üks piraadilipp. Niiet kes kaasa võttis andke teada. Tänud.

Kommentaar

Siinkohal, mis sabadesse puutub, siis väike tagasihoidlik märkus, et hõigati ka päeva paar enne mängu välja, et rahvas varem kohale ujuks kuna on palju inimesi tulemas jne. Kui ma mingi 30 min. enne algust kohale jõudsin olid järjekorrad kõik suht väiksed. Mis puutub õige piletiga õigest väravast sisenemisse, siis ok mul pole midagi selle vastu kui faking tohlak saaks ka kõikide väravate juurde lõppude lõpuks mingid numbrid tekitatud.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Algselt postitas Kurat

Siinkohal, mis sabadesse puutub, siis väike tagasihoidlik märkus, et hõigati ka päeva paar enne mängu välja, et rahvas varem kohale ujuks kuna on palju inimesi tulemas jne. Kui ma mingi 30 min. enne algust kohale jõudsin olid järjekorrad kõik suht väiksed. Mis puutub õige piletiga õigest väravast sisenemisse, siis ok mul pole midagi selle vastu kui faking tohlak saaks ka kõikide väravate juurde lõppude lõpuks mingid numbrid tekitatud.
              ma olin kohal 1815 ja siis juba selline uimerdamine käis, et inimese peale kulus väravas vähemalt 30 sekundit.
              ja ikkagi ei saa ma aru, milleks seda skännerit vaja oli, eriti veel olukorras, kui keegi seda kasutada ei oska
              Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Algselt postitas Stinger

Algselt postitas Kurat

ma olin kohal 1815 ja siis juba selline uimerdamine käis, et inimese peale kulus väravas vähemalt 30 sekundit.
                ja ikkagi ei saa ma aru, milleks seda skännerit vaja oli, eriti veel olukorras, kui keegi seda kasutada ei oska
                Üks asi, et saavad täpse arvu sissetulnutest.

Kommentaar

Täpset arvu sissetulnutest skänneriga küll ei saanud, kuna vähemalt seal väravas, kust mina tulin, lõpetati 5 minutit pärast mängu algust skännimine ära, kuna järjekord läks väga närviliseks ja Falck sai juba väga ropu sõimu osaliseks

Kommentaar

Algselt postitas elukunstnik

Täpset arvu sissetulnutest skänneriga küll ei saanud, kuna vähemalt seal väravas, kust mina tulin, lõpetati 5 minutit pärast mängu algust skännimine ära, kuna järjekord läks väga närviliseks ja Falck sai juba väga ropu sõimu osaliseks
                    No inimesed peaksid varem kohale tulema siis. Ise olin üks tunnike enne mängu algust, isegi rohkem, kohal ja ei olnud sabasid ega midagi. Viimasele minutile ei saa ikka tulemist kah jätta kui kolmveerand staadionist täis on.

Kommentaar

see varem kohale tulemise jutt on suht mage (Mille kuradi pärast ma peaks varem staadionil olema? Kas ma saan seal osta süüa? juua? on mul seal mingitki ajaviidet? kamoon, te ei mõtle ju neid lette, mille juures on kobaras sadakond inimest)ja ei vabanda välja seda rumalust, et 8 sissepääsu peale on igas väravas ainult 1 skänner. Ning tõeliselt jabur on tõik, et ehki sisse sa valest väravast ei pääse saad rahulikult hängida kogu staadionil. Miks?
                      Me jõudsime kohale 20 minutit varem, ja olime tribüünil avavileks. 15 minutit võttis aega umbes 100 inimese teenindamine. ja see ei olnud täis staadion.
                      Staadionile, kuhu mahtus 60 000 ja kohal oli 30 000 inimest ja kus juurdevool oli meeletu, sain ma pool tundi varem sisse täpselt 2 minutiga. Ilmselt sellel põhjusel, et selle staadioni omaniku jaoks oli oluline, et klient oleks rõõmus ja ruigaks rahulolust.
                      Ah jaa, tränatootjad, kas mängu märke on kavas ka juurde tellida? Jäin märgist ilma.

Aga mängust... mul läksid hommikul silmad kangeks, kui ma nägin, kuidas lehtedes räägiti, et mäng oli OK.... Hemm, me olime erinevatel mängudel? Jelle peab muidugi sellist juttu rääkima, sest strateegiliselt pani ta selle mängu Makedoonlaste jaoks ise mugavuspurki. Aga mehed leheneegrid, mis neid ajas sellist käojaani ajama?
                      14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

jeeesus... lõpuks kaine... mängu analüüs: putsis

Kommentaar

See on jah tobe, et sisse õigest väravast ja pärast jaluta igal pool! Siis veel see, et mingid skeemid peaksid olema üleval, et ükskõik kust inimene staadioni alasse siseneb teab ta kohe kuhu poole minnes on kõige lühem tee tema väravani, inimene kes pole palju staadionil käinub võib teha terve tiiru peale ja siis alles jõuda väravani! JA SEE PARKIMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Täis SITT! Maksad 50 eeku ja siis pead sõitma kolm tiiru staadionile peale vahtima ilase näoga tühja vipp parklat ja saama ka sõimata et sinna sisse sõidad, ühtegi keelavat märki ei ole! Ükski parkimis töötaja ei teadnud kas kusagile saab parkida või ei, umbes nii, et ah soo, et siin ei olnyud või aga minge sõitke siis sinna ÄKKI seal on!! ja siis seal kus on kohta seal haigutab 20 meetrine suurune peaaegu põlvini ookean! KORRALAGEDUS! Staadioni haldajale on ikka mõtteainet palju palju! Minu arust liikusid mõned aastad tagasi asjad kuidagi sujuvamalt!

Kommentaar

Algselt postitas eestimees
                            kaua võib Terjat mängitada ja floora kasvandikke koondises, kelle tase pole vastav?
                            Minu meelest oli platsil kõige kehvem mees üks Levadia kasvandik, mida ka siin on korduvalt kirjutatud
                            Esimesel poolajal oli mul küljetribüünil istudes kindlasti oluliselt parem vaadata Sidorenkovi mängu kui fännitribüünidel olijatel. Ja julgen öelda, et Sido polnud sugugi nii kehv kui siin räägitakse. Aga noh, nii mõnegi arvates oli ka Viikmäe mõttetu, nii et mis siin ikka rääkida.
                            Stas, minu meelest võiks nagu aidata sellest jutust, et Pohlaku karvane käsi määrab koondist. Eesti Jalgpalli Liit otsib aegajalt inimesi tööle- võiksid end kuidagi sisse möllida, siis näed asju lähemalt. See naised-turul-rääkisid stiilis jutt hakkab vaikselt üle viskama.

Falckil oleks aeg hakata töötajatele maksma normaalset palka, et neile tuleks tööle kiirema taibu ja suhtlemisoskusega turvatöötajad, siis ehk lahenevad ka staadionile sisenemise probleemid.

Kommentaar

Ja tra. turvamehed ja -naised võiks enne normaalsel tasemel riigikeele ära õppida tra kui teenindama tulevad tra. ebanormaalsed olid need sepad seal koos küll. aga ei. sellessuhtes et. mäng oli sitt jne. tramm oli lahe jne. fännid olid lahedad jne. orkestritüübid olid eriti lahedad jne.

jne.

Kommentaar

Lasin smutil mõned eile tehtud pildid ka netti riputada:
                                eesti - makedoonia

pasunavennad sai kah pildile.

Kommentaar

Working...
                                X