Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Makedoonia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti - Makedoonia\'

Kas keegi kätlemist pani tähele enne mängu ?
    Rüütel ongi ju haige.
    Toppis kätt sinna kus Pohlak ja tahtis Pohlakuga korraga tervitada mängjaid :s

Kommentaar

Algselt postitas 17

Ja tra. turvamehed ja -naised võiks enne normaalsel tasemel riigikeele ära õppida tra kui teenindama tulevad tra. ebanormaalsed olid need sepad seal koos küll. aga ei. sellessuhtes et. mäng oli sitt jne. tramm oli lahe jne. fännid olid lahedad jne. orkestritüübid olid eriti lahedad jne.

jne.
      Unusta ära mees....Falck on nii palju tööd endale rabanud,et ei saa enam valida mehi ja naisi,võetakse tööle need kõik kes sinna minna tööle tahavad,ning see kas sa oskad korralikult Eesti keelt või mitte,see pole enam mingi näitaja.
      Samas pole näitaja kas see,millises füüsilises vormis sa oled,võetakse tööle ka mehed kelle suurim sportlik saavutus on kellegile jalaga perse andmine,ning siis koju jooksmine.
      Läbi otsitakse kah kehvasti.....mul oleks eile võinud seljakotis või jope taskus olla ükstapuha mitu raketti või mida iganes mida oleks saanud platsile visata......a pohh.

Mängust:KURB
      Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

täna rääkisin hr piiriga siis ex-koondise peatreeneriga ning ta ka rääkis kuidas pohlak dikteeris keda võtta ja keelas venelaste kaasamist aga ta ikka võttis pustovi, bragini ja borissovi mis saigi temale saatuslikuks koondise peatreeneri kohal ja ta ütles et ta on väga vihane et koondise kokku panemine toimub endiselt pohlaku käe järgi. et pohlak siiski dikteerib keda võtta ja mitte ning makedoonia mäng näitas seda ilmekalt!....mind paneb see muretsema igastahes

Kommentaar

nuta või naera.
          mis jellel küll mõttes oli, et nii kaitsvalt mindi mängima? kohe oleks pidanud Piiroja ette panema mees võitis peaaegu kõik õhuvõitlused andis peaga häid sööte meeskonnakaaslastele. kas siis lõpus oli taktika 3-4-3?
          ka minule jäi selline tunne, et sido oli kehva oma äärel aga kui lugeda eespool olevaid postitusi, et see tundus nii ainult fännisektoris olevale rahvale siis las ta olla
          Dmitrjev on ikka elu hea. kõva töörügaja, võitles alati palli tagasi ei andnud vastasele korraks kah rahu, tubli poiss. vahe peal oli näha kuidas meie mehed ei tahtnud õhuvõitlusse minna vaid vahtisid pealt mida vastane teeb palliga, oleks ikka pidanud segama kas või vastast kehaga, ega nad mingis madalmas liigas ei mängi, et üks mängib palli ja teised vahivad pealt.
          räägiti siin, et kas on mõtet plaksutada mängu lõpus, kui meeskond kaotas ja mängis kehvasti. muidugi on! kellelt nad siis ikka innustust saavad ja kelle nimel võitlevad.

Algselt postitas lenc

3. Fännid võiks rohkem kohtunikku jälgida, näiteks selles viimaste minutite olukorras, kus Makedoonia väravavaht maas püherdas näitas too selgelt, et paneb oma kella seisma ja (minu meelest) jäi ta ilma väärilise tänuta.
          mina märkasin selle küll ära polnud aega talle plakstuada, sest vilistasin vastatste väravavahile.
          Algselt postitas lenc

4. Ja lõpuks kõige valusam küsimus: kas on ilmtingimata vaja absoluutselt iga Eesti koondise vastu vilistatud vea peale vilistada ja vinguda? Ma saan aru, et kui on kahtlane olukord ja näib, et kohtunik võis eksida, siis võiks ju vilistada, aga iga vea peale?
          jällegi pidasin mina oma vile ja halvustavad hüüded lõugade taga, kui nägin, et tõesti oli meie mees selles süüdi.
          Eesti surub kõik vastased vastu muru
          ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

Minu meelest oli platsil kõige kehvem mees üks Levadia kasvandik, mida ka siin on korduvalt kirjutatud
            Eeeeem, Dimitrijev?

Kommentaar

Algselt postitas MaRtin_12

Minu meelest oli platsil kõige kehvem mees üks Levadia kasvandik, mida ka siin on korduvalt kirjutatud
              Eeeeem, Dimitrijev?
              ma söön oma salli ära koos mängumärkidega, kui see oli dimitrijev
              Eesti surub kõik vastased vastu muru
              ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

Algselt postitas MaRtin_12

Eeeeem, Dimitrijev?
                Eeldatavasti Kruglov.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Lasin smutil mõned eile tehtud pildid ka netti riputada:
                  eesti - makedoonia

pasunavennad sai kah pildile.
                  link
                  GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                  GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                  (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

b) Jalgpallihaigla orkestrike oli tõesti tore, kuigi mõni lähedalseisja kurtis, et muud tribüünil toimunut ei kuulnud seetõttu.
                    c) Kehv mäng koondiselt, aga \"hea\" etendus Makedoonia väravavahilt
                    poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Algselt postitas taku*

jeeesus... lõpuks kaine... mängu analüüs: putsis

loen seda ikka ja jälle aga ikka saab 5min järjest naerda. kokkuvõte lühike ja kõik ära ütlev ja ei mingit kõrvalist möla

Kommentaar

see välismaa taat, kes seal kaameraga ringi käis, on ka oma pildid lõpuks üles saanud:

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent

see välismaa taat, kes seal kaameraga ringi käis, on ka oma pildid lõpuks üles saanud:

http://www.euro2008journey.com/5.html
                          Miks ma seal ühtegi pilti ei näe?

Kommentaar

Mängukavade jama oli õnneks ikka vana hea. Mida pole, seda pole. Kui liit ei suuda midagi tarka väljamõelda, siis tasuta päevatip, positsioneerige kavanäitsik kohe skännijatädi juurde, pilet kontrollitud, kava pihku ja kogu moos. Vastus küsimusele, et kas kava ka on, tuli seekord selline huvitav poetus, et \'telliti ainult 600 tk ja need said kohe otsa\'. Aga õnneks osad klemmid ei hooli neist ja nii lõppes seegi kord hästi.
                            Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida, vaid hoopis sellest, et mida kava pakkus, täpsemalt siis lauluraamatu osa. Tegemist igati toreda viisijupiga, mida kahjuks on liiga vähe praktiseeritud. Kolm, neli..

Pauk oli kogemata lahti läinud,
                            pauk oli kogemata lahti läinud,
                            lahti läinud, lahti läinud,
                            pauk oli kogemata lahti läinud.

Lauldakse \"Jalgpallimarsi\" viisil, kui on toimunud midagi ootamatut. Nt ootamatu värav.

Nii et nüüd siis laulud selged, kui tuleb midagi ootamatut, nt värav.
                            The other line moves faster.

Kommentaar

raix värav ei tule ootamatult - väravat me just ootamegi

Kommentaar

milline iroonia raiskamine...
                                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                                X