sats1 kuule kaua võib? alguses on probleem et kas poom või kotenko ja nüüd kui on teada koondise kutsed ja mõlemad on sees siis nüüd peab jälle hakkame pareiko kohta vigisema et miks ja miks. on 2 vravavahti ja rohkem ei ole vaja. saa üle lõpuks. kumba sa siis koju tahtsid jätta kas poomi või kotenkot?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viggo Jensen
Collapse
X
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustsats1 kuule kaua võib? alguses on probleem et kas poom või kotenko ja nüüd kui on teada koondise kutsed ja mõlemad on sees siis nüüd peab jälle hakkame pareiko kohta vigisema et miks ja miks. on 2 vravavahti ja rohkem ei ole vaja. saa üle lõpuks. kumba sa siis koju tahtsid jätta kas poomi või kotenkot?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustAsi on teises-miks Pareiko ning Novikov pole arutanud potentsiaalseteks (!) koondisteks? Ma ei kuulnud Viggo suust nii perekonnanimisid nagu Pareiko ning Novikov...
Üks asi on ikka arutamine, teine asi on otsus.
Seekord on nii, vaatame mis on järgmine kord.Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustOled Sa siis kogu aeg Jenseniga koos olnud, et oled nii kindel, et ta pole arutanud nende üle?
Üks asi on ikka arutamine, teine asi on otsus.
Seekord on nii, vaatame mis on järgmine kord.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustKas sa kuulsid tema suust (intevjuus või presskonvereinsil) nii perekonnanimisid nagu Pareiko ning Novikov ?Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustMa kuulsin tema suust nime Pareiko Ajax vs Flora mängu ajal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustNovikov on pelgalt oma sära minetanud, ei ole teda koondisesse vaja ja kõik!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustKas enne kutselehe koostamist Viggole esitati EJL "must nimekiri"?
Kommentaar
-
Algselt postitas räim Vaata postitusttule taevas appiWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustKas enne kutselehe koostamist Viggole esitati EJL "must nimekiri"?
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustMind hakkas huvitama, kes sinna nimekirja täpselt kuuluvad? Kas see nimeki on kirjutatud salatindiga paberile või piimaga? Mille pärast Kink sealt nimekirjast kustutati, kas Levada maksab jalgpalliliidule? Kuidas Vassiljev koondisesse saand on? Palju levada maksab EJLle?
Mis sa ise arvad kuidas need tribüünide metallkonstruktsioonid Alekoki kunstmurule said??? Ahhhhhh???
Mõtelda on vaja, INIMESED!!!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar