Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

armeenia eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui tulemust ei tule Armeenia vastu, oleks jah tore kui Rüütli kinga saab. Viimased kuud ta mulle juba vastukarva olnud ja on siiani. Niikaua, kuni tulemust ei tule ei meeldi ta mulle!

Kommentaar

just just tulemust tahaks näha ja sellisel juhul olen valmis kogu jutu tagasi võtma. suurima hea meelega.

Kommentaar

Kui Ojamaad mingises noortekoondises ei ole või kui küsitakse kõrgemate meeste käest me A-koondise juures, et miks noort poissi pole üles kutsutud oma riiki esindama, vastatakse, et tema mängu pole keegi seal kaugel vaatamas käinud ja et puudub täpsem info, siis kes kurat teab midagi Viikmäest? Kas see et Kristeni klubi tegi Florale kellad, on nüüd piisav põhjus, et ta koondisesse kutsuda? Vaevalt, et keegi ta mängu seal Rootsi teises liigas vaatamas käib. Ja sama jama käib ka Saagi kohta. Ei imesta, kui endine Levadia peatreener Rüütli lihtsalt helistab Kaimar-poisile ja küsib ta käest, et kas ta koondises tahab mängida või mitte ja Saag siis selle peale vastab, et no reservides olen ma paar mängu teind ja tuleks hea meelega koondisesse. Ausõna, ma näeks hetkel parema meelega mannetut Neemelot ka koondises, kui kahte eelpool nimetatud ründajat, sest viimane saab vähemalt Belgia kõrgliigas vahetusestki mängu. Kogu kriitika võtan aga muidugi tagasi, kui Rüütlil on mingit salainfot meeste kohta ja kui nad võimaliku mängimise puhul head on.
        Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
        Algselt postitas taku*
        Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Mina arvan jällegi, et Rüütli on selline mees, kes ei salli suvalisi numbreid. Ma arvan, et ta tahab Viikmäe koondise karjääri lõpetada numbri juures, kus on null lõpus. Seega 109 jääb ära. 110 on ainus variant, niiet elagem Viikmäe viimasele koondisemängule kaasa! Mart Poomil on ka vist mõned mängud puudu ümarast arvust. Eks temagi saab need tehtud ja Martin Reimile on kah vist vaja 1-2 hüvastijätu mängu korraldada? Mulle meeldib selline süsteem. Aga tegelt Saagi võiks 15 peal ära lõpetada.
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

no, enam vähem rahul selle valikuga... ei tea muidugi milline see algkooseis on.
            minu arvamus oleks selline:

---------------londak----------
            jääger---piiroja---bärengrub---klavan
            -----------------------------------
            ---------dimitrjev---vassiljev-------
            puri/purje-------------------lindpere/kink
            ---------zenjov----vosko---------

suurim jama on see, et kõik hetke poolkaitsjad on ühtlaselt heal tasemel.
            ja muidugi see, et oper jälle vigastatud..

ja piiroja kõrvale on vaja uut head keskkaitsjat.. või panan selleks klavan... ei tea...

Kommentaar

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
              no, enam vähem rahul selle valikuga... ei tea muidugi milline see algkooseis on.
              minu arvamus oleks selline:

---------------londak----------
              jääger---piiroja---bärengrub---klavan
              -----------------------------------
              ---------dimitrjev---vassiljev-------
              puri/purje-------------------lindpere/kink
              ---------zenjov----vosko---------

suurim jama on see, et kõik hetke poolkaitsjad on ühtlaselt heal tasemel.
              ja muidugi see, et oper jälle vigastatud..

ja piiroja kõrvale on vaja uut head keskkaitsjat.. või panan selleks klavan... ei tea...
              Ära unusta Rüütli lemmiklast Vunki kes kindlasti alustab algkoosseisus
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                Ära unusta Rüütli lemmiklast Vunki kes kindlasti alustab algkoosseisus
                Vunk on väga hästi mänginud ka ja oma algkoosseisu koha kuhjaga ära teeninud koondises
                Aga keskväljal ja äärtel on jah suhtselt ühtlase tasemega mehed, et eks näis milline algkoosseis tuleb.Ise pakun keskele Vassiljev-Vunk paari.
                FC Flora

Kommentaar

Vunk on sel hooajal mitu minutit mänginud Flora eest?
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                    Vunk on sel hooajal mitu minutit mänginud Flora eest?
                    Superkarikas mängis terve mängu, Kalju vastu 33 minutit, Levadia vastu palavikus ja külmetusega teise poolaja ehk 45 minutit, Transi vastu terve mängu.
                    Kokku teeb see 258 minutit.
                    FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas pedro
                      Koondise komplekteerimine käib meil ikka väga imelikult. Täieliku mängupraktikata Kotenko on koondises näiteks.
                      Täieliku mängupraktikata Poomi kutsuti ka koondisse

Kommentaar

Inglismaa premier league trenn on juba parem kui 1 Eesti liiga mäng

Kommentaar

Kutsugu Zelinski koondisse, koksab kuskil lõpus jälle ära ja korras

Kommentaar

-----------------londak
                            jääger---piiroja---klavan---kroglov--
                            ------------dimitrjev-
                            purje-------vunk--------lindpere-
                            ------zenjov-----kink---

Leian, et hea keskkaitse on A ja O, seega Bärengrub valimastab keskel suuremat ohtu, kui Kruglov vasakul.

Kommentaar

Algselt postitas molbert Vaata postitust
                              ---------------------------londak----------------------------------------------jääger---------piiroja-------klavan---------------kruglov-------------------------------------dimitrjev-----------------------------------------------purje--------------vunk------------------------------------lindpere------------------zenjov-----------kink----------------------
                              peab tsiteerima
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

mis asi see nyyd on siis?

Kommentaar

Working...
                                X