Algselt postitas urmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
armeenia eesti
Collapse
X
-
---------Pikker--------
Aksalu-Kütt-Londak-Kaalma
Telesh-Pareiko-Pedõk-Kotenko
--------Kaas-Poom---------
alternatiiviks:
Aksalu-Pareiko-Londak-Kotenko
Jääger-Piiroja-Klavan-Kruglov
Purje-Vassiljev-Vunk-Lindpere
---------Zenjov-Kink---------Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustega sa nüüd viikmäed kaitsma ei hakka?kui ikka vend on ikka andetud siis ei aita ka sinu kaitsmine midagist
Mulle lihtsalt ei meeldi, kui mõni ei suuda adekvaatselt mõelda.
Kommentaar
-
Võib ironiseerida küll, aga Kink ei saa sellise keskmisega kelkida, et 8 mänguga keskmiselt värav. Ja ega ka Viikmäe pole alati ründaja kohal mänginud, nagu Kinkki. Seega sellise saavutiseni, et 100 mänguga 14 väravat lüüa pole nii kerge ühtigi jõuda.
Tahan lihtsalt väita, et on inetu teda andetuks kutsuda. Ma ei püüagi välistada, et tema parimad aastad võivad juba läbi olla. Aga andetu on siinkohal küll vaid zaz. Kas saite aru.
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustHuvitav oleks siinkohal teada, kelle vastu Viikmäe oma kollid on löönud. Teab keegi?
vs Fääri Saared(5:0 võit)
1999:
vs Aserbaidžaan(2:2 viik)
vs Türkmenistan(1:1 viik)
2001:
vs Egiptus(3:3 viik)
vs Soome(1:1 viik)
vs Kreeka(2:4 kaotus)
2002:
vs Uus Meremaa(3:2 võit)
vs Island(2:0 võit)
2003:
vs Andorra(2:0 võit)
2004:
vs Albaania(1:1 viik)
vs Taani(2:2 viik)
vs Liechtenstein(2:1 võit)
vs Luksenburg(4:0 võit)
2005:
vs Bosnia(1:0 võit)
ehk seitsmes mängus, kus Viikmäe on jala valgeks saanud on koondis võitnud, kuues mängus viigistanud ja ainult ühes mängus kaotanud.FC Flora
Kommentaar
-
Minul isiklikult pole Viikmäe vastu midagi ja teda andetuks pidada on natuke rumal. Iseasi, kas ta praegu seda koondisekohta väärt on, selles ma juba julgen kahelda.
Aga no mina pole ka herr Rüütli ja ei pea hiljem oma kaotusi vabandama."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Mees, kes ei suuda teenida lepingut Malta klubis(!!!) on Eesti mõistes ikka totaalne puujalg, sorry aga nii on. Eestiski mängides oli ta ikka täitsa tühine koht. Kui tüüp Florasse naasis, siis ootasin ka temalt suht tegusid ikka, aga noh pettumus, pettumus, pettumus. See, et ta kunagi kolm liigutust osavamalt tegi kui ülejäänud punt tehnikakaugeid koondislasi ei tähenda paraku enam mitte midagi...olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar